CRM Customizable

Dipercaya dening 2000 + Companies & CRM Experts

Njaluk gampang CRM

Free Trial. Ora Ana Kertu Kredit.

Jeneng dibutuhake
Ketik nomer telpon sing bener
Ketik alamat email sing bener

Kanthi ndaftar, sampeyan nampa kita Katentuan Pangginaan supados langkung Service lan Kebijakan Privasi

Sampeyan Bisa Ngatur Iku Kanthi Seret & Selehake

Sangat gampang!
CRM Customizable
Iku adaptasi kanggo kabutuhan bisnis.

Sampeyan bisa nggawe adat:

  • Lapangan
  • Tabel / Formulir (kaya Proyek, Kampanye, etc)
  • lapuran
  • Logika bisnis

Customizable kanggo ANY Industry

Lacak apa wae. Ora mung ndadékaké.
  • Automotive
    • Quotes
    • Komisi & Insentif
    • Pembayaran Jadwal
    • Pengeluaran Pinjaman
    • Vendor & Showrooms
  • Manufacturing
    • Products
    • Pricelists
    • Petik & Pesenan
  • Real Estate
    • Properties / Projects
    • pesenan
    • Kunjungan situs
    • pembayaran
    • Perjanjian
  • Travel
    • Itinerary
    • Packages
    • lokasi
    • Suppliers
    • pesenan
  • Education
    • siswa
    • Institut
    • Kursus
    • Enrollments

Nyilikake Data Entry

  • Impor perangkat lunak CRM Online ndadékaké saka email / situs web
    Ngimpor mirip kanthi otomatis
    Saka email / situs web / media sosial
  • Obrolan email sampeyan disinkronake ing piranti lunak CRM online
    Email Sync
  • Obrolan email sampeyan disinkronake ing piranti lunak CRM online
    Kirim Bulk

Njaluk tampilan 360 ° saka Ndhuwur

CompanyHub CRM nuduhake informasi kontak, email, obrolan, cathetan, tugas etc - kabeh ing marketing. Supaya sampeyan entuk gambaran lengkap, cepet. Sampeyan bisa ngirim follow up, nggawe tugas, nyetel tanggal followup sabanjuré, ngganti hotness etc saka dashboard kontak. Kabeh iki saka kaca banget teratur.

Software CRM Online nuduhake kabeh obrolan karo kontak

Njaluk Visibilitas ing Sales

Perangkat lunak CRM online kanthi pipa pamasaran visual

Waca potensial tawaran kanthi tahapan

Ndeleng kabeh penawaran mbukak ing tampilan 1. Ngerteni apa sing ana ing panggung, apa jumlah potensial ing saben panggung etc. Urut karo seret lan selehake. Sampeyan bisa malah nyaring tawaran dening sales person.

Perangkat lunak CRM online kanthi nglaporake & dashboard

Nggawe laporan nalika ing rapat

CompanyHub wis nglaporake kanthi bener lan gampang. Sampeyan bisa nggawe laporan wektu nyata ing detik lan njupuk keputusan adhedhasar fakta, ora guesses. Jenis-jenis laporan sing bisa dianggep bisa digawe, malah nggunakake kothak adat.

Miwiti gratis
Customer CRM CompanyHub
Aku wis nyoba dadi akeh (CRMs) liwat sawetara sasi lan iki paling resik lan paling dingerteni kanggo kula
Mark Cherry
Pendhiri, Green Stripe Media
Customer CRM CompanyHub
Hub perusahaan nduweni antarmuka sing interaktif banget; gampang dipahami lan digunakake, lan cara data sing disedhiyakake kaya nyenengake. Tugas-tugas kanggo kanca-kancaku wis dadi luwih gampang, lan aku bisa ndeleng laporan sing ora bisa dicithak sadurungé.
Sai Kiran Reddy .N
Indore Trade Fair Media Pvt Ltd
Customer CRM CompanyHub
Aku seneng tresna karo piranti lunak. Iku apik tenan. Iku prasaja digunakake, duwe sawetara fitur menarik kanggo mbantu sampeyan fokus ing dodolan. Sing tepat ing ngendi aku kudu fokus.
Ridha
Customer CRM CompanyHub Kanthi CompanyHub, Komite Walk Gandhi ing Afrika Selatan saiki bisa luwih apik ngatur diskusi sponsor lan rencana proyek, tugas lan saran follow-up sing mesthine njamin kita tetep kontak karo kontak penting kita
Amit Parbhucharan
Komite Walk Gandhi

Ngatur dodolan sampeyan saiki

Free Trial. Gampang minangka excel.

Jeneng dibutuhake
Ketik nomer telpon sing bener
Ketik alamat email sing bener

Kanthi ndaftar, sampeyan nampa kita Katentuan Pangginaan supados langkung Service lan Kebijakan Privasi

×
Apa sampeyan arep ngalih menyang English?