Прилагодлив CRM

Доверливи од 2000 + компаниите и CRM експерти

Добијте EASY CRM

Бесплатна проба. Не е потребна кредитна картичка.

Името е потребно
Внесете важечки телефонски број
Внесете валидна е-адреса

Со пријавувањето, го прифаќате нашето Услови за Користење и Политика за приватност

Можете да го прилагодите со Drag & Drop

Многу лесно!
Прилагодлив CRM
Се прилагодува на вашите бизнис потреби.

Можете да креирате сопствени:

 • Полиња
 • Табели / форми (како проекти, кампањи итн.)
 • Извештаи
 • Бизнис логика

Приспособливи за која било индустрија

Следи нешто. Не само води.
 • автомобилски
  • цитати
  • Комисии и стимулации
  • Планирани исплати
  • Исплати на заем
  • Производители и изложби
 • производство
  • производи
  • Ценовници
  • Цитати и нарачки
 • недвижности
  • Својства / Проекти
  • Резервации
  • Посети на сајтот
  • Плаќања
  • Договори
 • Патуваат
  • Маршрутата
  • Пакети
  • локации
  • Добавувачи
  • Резервации
 • образование
  • Студентите
  • институти
  • Курсеви
  • Записи

Минимизирај го внесувањето на податоци

 • Онлајн увоз на CRM софтвер води од е-пошта / веб-страница
  Автоматско внесување на води
  Од е-пошта / веб-страница / социјални медиуми
 • Вашите разговори за е-пошта се синхронизираат во онлајн CRM софтверот
  Email Sync
 • Вашите разговори за е-пошта се синхронизираат во онлајн CRM софтверот
  Масовно пошта

Земете 360 ° поглед на води

CompanyHub CRM покажува контакт информации, е-пошта, разговори, белешки, задачи итн - сè на прв поглед. Така ќе ја добиете комплетната слика, брзо. Можете да испратите следење, да креирате задача, да го наместите следниот следен датум, да ја промените топлината итн. Од командната табла за контакти. Сето ова од многу добро организирана страница.

Онлајн CRM софтверот ги прикажува сите разговори со некој контакт

Добијте видливост во продажбата

Онлајн CRM софтвер со визуелен продажен гасовод

Погледнете потенцијални договори по фази

Погледнете ги сите отворени зделки во погледот 1. Знајте кои се договори во која фаза, која е потенцијалната количина во секоја фаза итн. Сортирајте ги со влечење и пад. Можете дури да ги филтрирате договорите од страна на продавачот.

Онлајн CRM софтвер со моќни известувања и контролни табли

Креирајте извештаи за време на состанокот

CompanyHub има навистина моќно, но сепак лесно известување. Можете да креирате извештаи во реално време во секунди и да донесувате одлуки врз основа на факти, а не претпоставки. Може да се креираат различни видови извештаи, дури и со користење на вашите сопствени полиња.

Започни се бесплатно
CompanyHub CRM клиент
Пробав толку многу (CRMs) во текот на изминатите неколку месеци и ова е најчистата и најјасно разбирлива за мене
Означи цреша
Основач, Green Stripe Media
CompanyHub CRM клиент
Центарот на компанијата има многу интерактивен интерфејс; тоа е лесно да се разбере и да се користи, и начинот на кој податоците се презентирани е толку многу забавно. Доделувањето задачи на моите соиграчи стана многу полесно, и можам да ги видам извештаите што не беа можни порано.
Саи Киран Реди
Индустриски саем Медиа ПВТ ООД
CompanyHub CRM клиент
Навистина го сакам вашиот софтвер. Тоа е навистина прекрасно. Тоа е едноставно за користење, има некои интересни карактеристики кои ќе ви помогнат да се фокусирате на продажбата. Кој е токму онаму каде што треба да се фокусирам.
Ridha
CompanyHub CRM клиент Со CompanyHub Комитетот на Ганди за прошетки во Јужна Африка сега е во состојба подобро да управува со дискусиите на спонзорите и планот на проектот, задачите и предлозите за автоматско следење обезбедуваат да останеме во контакт со нашите важни контакти
Амит Парбухаран
Комитет за прошетки Ганди

Организирајте ја вашата продажба денес

Бесплатна проба. Лесно како ексел.

Името е потребно
Внесете важечки телефонски број
Внесете валидна е-адреса

Со пријавувањето, го прифаќате нашето Услови за Користење и Политика за приватност

×
Дали сакате да се префрлите на English?
Изберете друг јазик

маратиEnglish