CRM Customizable

Besuar nga 2000 + Kompanitë dhe Ekspertët e CRM

Merrni EASY CRM

Prove falas. Nuk kërkohet kartë krediti.

Emri është i nevojshëm
Futni numrin e vlefshëm të telefonit
Shkruani adresën e vlefshme email

Duke nënshkruar, ju pranoni tonë Kushtet e Shërbimit dhe Politika e privatësisë

Ju Mund ta Përshtasni Me Drag & Drop

Shumë e lehtë!
CRM Customizable
Ai përshtatet me nevojat e biznesit tuaj.

Ju mund të krijoni porosi:

 • Fushat
 • Tabelat / Format (si Projektet, Fushata etj)
 • Raportet
 • Logjika e biznesit

Përshtatshëm për çdo industri

Ndiq çdo gjë. Jo vetëm çon.
 • Automobilistik
  • Kuotat
  • Komisionet dhe Nxitjet
  • Pagesat e Planifikuara
  • Disbursimet e huasë
  • Shitësit dhe dyqanet
 • Prodhim
  • Produkte
  • pricelists
  • Citate dhe Urdhra
 • Real Estate
  • Prona / Projekte
  • Rezervimet
  • Vizitat në terren
  • pagesat
  • marrëveshjet
 • udhëtim
  • Itinerar
  • Paketat
  • Locations
  • Furnizuesit
  • Rezervimet
 • Arsim
  • Studentët
  • institutet
  • kurse
  • regjistrimet

Minimizoni Hyrjen e të Dhënave

 • Importet e Softuerit Online CRM çojnë nga email / uebfaqja
  Importon automatikisht çeqe
  Nga email / website / media sociale
 • Bisedat tuaja elektronike janë të sinkronizuara në softuerin CRM online
  Email Sync
 • Bisedat tuaja elektronike janë të sinkronizuara në softuerin CRM online
  Bulk Mail

Merrni 360 ° Pamja e kryeson

CompanyHub CRM tregon informacionet e kontaktit, emailet, bisedat, shënimet, detyrat etj - gjithçka në një shikim. Kështu që ju merrni pamje të plotë, shpejt. Ju mund të dërgoni vazhdim, krijoni detyrë, vendosni datën e ardhshme të ndjekjes, ndryshoni nxehtësinë etj nga pult-kontakti. E gjithë kjo nga një faqe e organizuar mirë.

Online CRM Software tregon të gjitha bisedat me një kontakt

Merrni dukshmëri në Shitje

Softueri Online CRM me tubacionin e shitjeve vizuale

Shikoni marrëveshjet e mundshme sipas fazave

Shihni të gjitha marrëveshjet e hapura në pamjen 1. E di se cilat marrëveshje janë në cilën fazë, cila është shuma e mundshme në secilën fazë etj. Lloji ato me zvarritje dhe rënie. Mund të filtroni edhe marrëveshjet nga shitësi.

Softueri Online CRM me raportime të fuqishme dhe dashboards

Krijo raporte gjatë takimit

Company Hub ka raportim të vërtetë të fuqishëm por të lehtë. Ju mund të krijoni raporte në kohë reale në sekonda dhe të merrni vendime bazuar në fakte, jo në supozime. Mund të krijohen lloje të ndryshme të raporteve, madje edhe duke përdorur fushat tuaja me porosi.

Filloni falas
Konsumatori i kompanisë Hub CRM
Unë kam provuar kaq shumë (CRM) gjatë disa muajve të fundit dhe kjo është më e pastra dhe më e kuptueshme për mua
Mark Cherry
Themelues, Green Stripe Media
Konsumatori i kompanisë Hub CRM
Qendra e kompanisë ka një ndërfaqe shumë interaktive; është e lehtë për të kuptuar dhe përdorur, dhe mënyra se si paraqiten të dhënat është kaq shumë argëtim. Caktimi i detyrave për shokët e mi të ekipit është bërë shumë më e lehtë dhe unë jam në gjendje të shoh raportet që nuk ishin të mundshme më herët.
Sai Kiran Reddy .N
Trego Media Tregtisë Pvt Ltd
Konsumatori i kompanisë Hub CRM
Unë me të vërtetë e dua software-in tuaj. Është me të vërtetë awesome. Është e thjeshtë për t'u përdorur, ka disa karakteristika interesante për t'ju ndihmuar të fokusoheni në shitjet. Cila është pikërisht aty ku duhet të përqendrohem.
Ridha
Konsumatori i kompanisë Hub CRM Me kompaninë Hub, Komiteti i Gandhit në Afrikën e Jugut tani është në gjendje të menaxhojë më mirë diskutimet tona sponsorizuese dhe planin e projektit, detyrat dhe sugjerimet e ndjekjes automatike të sigurojnë që të mbetemi në kontakt me kontaktet tona të rëndësishme
Amit Parbhucharan
Komiteti Gandhi Walk

Organizoni sot shitjet tuaja

Prove falas. Lehtë si excel.

Emri është i nevojshëm
Futni numrin e vlefshëm të telefonit
Shkruani adresën e vlefshme email

Duke nënshkruar, ju pranoni tonë Kushtet e Shërbimit dhe Politika e privatësisë

×
Do të dëshironit të kalonit English?