CRM customizable

Dipercanten Ku 2000 + Pausahaan & CRM Para ahli

Meunang gampang CRM

Sidang gratis. Taya kartu kiridit dibutuhkeun.

Ngaran anu diperlukeun
Lebetkeun nomer telepon valid
Lebetkeun alamat surélék nu sah

Ku Signing nepi, anjeun nampi kami Sarat of Service jeung kabijakan privasi

Anjeun bisa ngaluyukeun Ieu Sareng Séred & serelek

Pisan gampang!
CRM customizable
Ieu diluyukeun kana pangabutuh bisnis Anjeun.

Anjeun tiasa nyieun custom:

  • widang
  • Tables / Bentuk (kawas Projects, kampanye jsb)
  • laporan
  • logika bisnis

Customizable pikeun Industri Sakur

Lagu nanaon. Teu ngan jadi marga.
  • Automotive
    • tanda petik
    • Komisi & insentif
    • pangmayaran dijadwalkeun
    • Disbursements injeuman
    • Ngical paralatan & Showrooms
  • Manufaktur
    • produk
    • Pricelists
    • Cutatan & pesenan
  • Perumahan
    • Sipat / Projects
    • Bookings
    • kunjungan situs
    • pangmayaran
    • pasatujuan
  • iinditan
    • rancana perjalanan
    • bungkusan
    • rentals
    • suppliers
    • Bookings
  • pendidikan
    • murid
    • Institutes
    • kursus
    • Enrollments

Ngaleutikan Data Entry

  • Online CRM Software impor jadi marga tina email / ramatloka
    diimpor ngawujud otomatis
    Ti email / ramatloka / média sosial
  • email paguneman anjeun anu nyingkronkeun dina software CRM online
    email Sync
  • email paguneman anjeun anu nyingkronkeun dina software CRM online
    bulk surat

Meunang 360 ° Témbongkeun sahiji marga

CompanyHub CRM nembongkeun informasi kontak, surelek, paguneman, catetan, tugas jsb - sagalana di glance a. Sangkan anjeun meunang dina gambar lengkep, gancang. Anjeun bisa ngirim followup, nyieun tugas, pakakas tanggal followup hareup, ngarobah hotness jsb ti kontak dasbor. Kabéh ieu ti kaca kacida alusna diayakeun.

Online CRM Software nembongkeun sagala paguneman kalayan kontak nu

Meunang pisibilitas di Penjualan

software CRM online kalawan pipa jualan visual

Tempo poténsi poéna ku hambalan

Tempo sadaya poéna kabuka dina 1 tempoan. Nyaho poéna nu nu panggung, naon jumlah poténsial di tiap tahap jsb diurutkeun aranjeunna kalayan sered tur teundeun. Anjeun malah bisa nyaring nguruskeun ku jalma jualan.

software CRM online kalayan ngalaporkeun kuat & dashboards

Jieun laporan bari dina rapat

CompanyHub boga ngalaporkeun acan gampang bener kuat. Anjeun tiasa nyieun laporan nyata waktu di detik sarta nyandak kaputusan dumasar kana fakta, teu guesses. jenis Diiferent laporan bisa dijieun, sanajan maké widang custom Anjeun.

Ngamimitian bébas
customer CompanyHub CRM
Kuring geus diusahakeun sangkan loba (CRMs) ngaliwatan sababaraha bulan kaliwat tur ieu téh cleanest na paling kaharti mun kuring
Tandaan Cherry
NU NGADEGKEUN, Héjo belang Media
customer CompanyHub CRM
Hub parusahaan boga panganteur pisan interaktif; éta gampang pikeun ngarti tur ngagunakeun, sarta cara data dibere téh jadi loba senang. Assigning tugas ka teammates kuring geus jadi jadi loba gampang, sarta Kaula bisa nempo laporan yén éta teu mungkin baheula.
Sai mairan Reddy .N
Indorse Trade Fair Media Pvt Ltd
customer CompanyHub CRM
Nyaan bogoh ka software Anjeun. Ieu bener Heboh. Éta basajan ngagunakeun, boga sababaraha fitur metot pikeun mantuan Anjeun difokuskeun jualan. Nu persis mana kuring kudu fokus.
Ridha
customer CompanyHub CRM Kalawan CompanyHub Komite Walk Gandhi di Afrika Kidul nyaéta kiwari bisa hadé ngatur diskusi sponsor urang jeung rencana proyek, tugas jeung nurutan-up bongbolongan otomatis mastikeun kami tetep di kabaran ku balad penting urang
Amit Parbhucharan
Komite Walk Gandhi

Ngatur jualan anjeun kiwari

Sidang gratis. Gampang saperti Excel.

Ngaran anu diperlukeun
Lebetkeun nomer telepon valid
Lebetkeun alamat surélék nu sah

Ku Signing nepi, anjeun nampi kami Sarat of Service jeung kabijakan privasi

×
Rék pindah ka English?