Käytämme evästeitä, jotta voimme parantaa käyttäjien toimivuutta ja tehokkuutta. Lue meidän evästekäytäntö lisätietoja. Got It
×

Mitä etsit?

Saada näkyvyyttä

CompanyHub ja yleinen tietosuojadirektiivi

Toukokuussa 25, 2018, uusi maamerkkijulkilauseke, jota kutsutaan yleiseksi tietosuojadirektiiviksi (GDPR), tulee voimaan Euroopan unionissa (EU). GDPR laajentaa EU: n yksilöiden yksityisyyttä ja asettaa uusia velvoitteita kaikille organisaatioille, jotka markkinoivat, seuraavat tai käsittelevät EU: n henkilötietoja. Kuinka tämä vaikuttaa yritykseesi?

Mikä on GDPR?

GDPR on EU: ssa uusi, kattava tietosuojalaki (voimassa toukokuun 25, 2018), joka vahvistaa henkilötietojen suojaa nopean teknisen kehityksen, lisääntyneen globalisaation ja monimutkaisempien kansainvälisten henkilötietojen vuoksi. Se päivittää ja korvaa parhaillaan käytössä olevien kansallisten tietosuojalakien laatimisen yhdellä ainoalla sääntöjoukolla, joka on suoraan täytäntöönpanokelpoinen kussakin EU: n jäsenvaltiossa.

Mitä GDPR säännellään?

GDPR säätelee EU: n henkilöiden tietojen käsittelyä, mukaan lukien keräys, varastointi, siirto tai käyttö. Jokainen organisaatio, joka käsittelee EU: n henkilöiden henkilötietoja, kuuluu lain soveltamisalaan riippumatta siitä, onko organisaatio fyysinen läsnäolo EU: ssa. BKTL: n mukaan "henkilötietojen" käsite on hyvin laaja ja kattaa kaikki yksilöityyn tai yksilöitävissä olevaan henkilöön liittyvä tieto (jota kutsutaan myös "rekisteröijäksi").

Vaatiiko GDPR EU: n henkilötietojen säilyttämistä EU: ssa?

Ei, GDPR ei edellytä EU: n henkilötietojen jäämistä EU: hun, eikä se aseta uusia rajoituksia henkilötietojen siirtoon EU: n ulkopuolelle.

CompanyHub GDPR valmius

Organisaatiot ymmärtävät yhä tietoturvan merkityksen - mutta GDPR nostaa esiin. Se edellyttää, että organisaatiot toteuttavat asianmukaiset tekniset ja organisatoriset toimenpiteet henkilötietojen suojaamiseksi menetykseltä tai luvattomalta käytöltä tai paljastumiselta. Suojelemme infrastruktuurimme ja käyttäjätietoja.

CompanyHub on luotu tietoturvaominaisuuksiensa ja -sovellustensa suojaamiseksi. Voit myös toteuttaa oman tietojärjestelmän, joka vastaa organisaation rakennetta ja tarpeita. Tietosuoja on yhteisvastuu sinun ja CompanyHubin välillä. CompanyHub-turvaominaisuuksien ansiosta voit antaa käyttäjille mahdollisuuden työskennellä turvallisesti ja tehokkaasti. Erilaisia ​​turvallisuusjärjestelmiä ovat seuraavat:

GDPR-yhteensopiva infrastruktuuri

CompanyHub käyttää Amazon EC2, RDS, S3, jotka on jo ilmoitettu Amazonazin GDPR-yhteensopiva CISPE: n käytännesääntöjen kanssa.

SSL-salaus

CompanyHub käyttää SSL-salausta kuljettamaan tietoja käyttäjiltä suojattuihin tietokantoihinsa. Salaus käyttää SHA256-algoritmia salaukseen.

Erilliset tietokannat

Jokainen asiakas saa erillisen tietokannan CompanyHubista. Niinpä muiden käyttäjien tietokantojen virheellistä altistumista ei ole tai ei todennäköisesti ole

Taulukkotason suojaus

Taulun käyttöoikeuksien käyttäminen käyttäjille voi olla rajoitettu nähdä taulukoita, luoda niitä, päivittää niitä tai poistaa niitä. Taulukkolupien avulla voit piilottaa tiettyjen käyttäjien taulukkojen koko valikoita, jotta he eivät edes tiedä, onko tämä taulukko olemassa.

Kentän tasoinen suojaus

Joissakin tapauksissa saatat haluta, että käyttäjät voivat käyttää pöytää, mutta rajoittavat niiden käyttöoikeutta yksittäisiin kenttiin kyseisessä taulukossa. Kentätason suojaus- tai kenttien käyttöoikeudet - hallitaan, voiko käyttäjä nähdä, muokata tietyn kentän arvoa taulukossa. Niiden avulla voit suojata herkkiä kenttiä piilottamatta koko pöytää käyttäjiltä.

Rivitason suojaus

Taulukoiden ja kenttien lisäksi, jos haluat hallita tallennetta itse, tietoturvallisella tietoturvalla voit antaa käyttäjille pääsyn tiettyihin pöytätietueisiin, mutta ei muihin. Jokainen tietue on käyttäjän omistama. Omistajalla on täysi pääsy tietueeseen. Hierarkiassa hierarkiassa korkeammilla käyttäjillä on aina sama pääsy hierarkiassa olevien käyttäjien alle. Voit määrittää tietoturvatason kahdella tavalla

  1. Organisaation jakamisasetukset: Rivitason turvallisuuden ensimmäinen vaihe on organisaation jakamisasetusten määrittäminen. Oletuksena kaikki tietueet ovat kaikkien organisaation kaikkien käyttäjien nähtävissä. Voimme käyttää organisaation jakamisasetuksia tietojen lukitsemiseen omistajille ja johtajille. Kun tämä on tehty, voit selkeästi syöttää tietueita muille käyttäjille käyttämällä muita rivitason suojausasetuksia.

  2. Aluehierarkia: Kun olet määritellyt organisaationlaajuiset jakamisasetukset, voit käyttää aluehierarkia jakaa laajemmat tietueet. Aluehierarkia antaa käyttäjille pääsyn tietoihin, jotka perustuvat kriteereihin, kuten postinumero, toimiala tai yrityksesi kannalta relevantti kenttä. Voit esimerkiksi luoda aluehierarkian, jossa käyttäjä, jolla on "Pohjois-Amerikka" -rooli, käyttää eri tietoja kuin "Kanadan" ja "Yhdysvaltojen" roolit.

Raportin jakaminen

Jokainen raportti lisätään kansioon. Käyttäjiä voidaan rajoittaa katsomaan / muokata joitakin raportteja raportin jakamisen avulla. Ne voivat sallia tai olla tallentamatta raportteja.

Turvallisuuden valvonta

Voit valita minkä tahansa taulukon tietyistä kentistä, jotta voit seurata ja seurata muokkauksia näillä kentillä. Näiden kenttien muokkaaminen lisää ei-poistavan toiminnan kyseisen taulukon toiminnassa.

Tietosuoja- ja yksityisyyden suojaa koskevien sääntöjen noudattamiseksi asiakkaiden on tarvittaessa poistettava henkilötietonsa.

CompanyHub auttaa rikkaita työkaluja tietojen poistamiseen. Voit pehmeän poistaa ja säilyttää tietosi tietosuojakäytäntömme mukaisesti tai voit poistaa tiedot pysyvästi. Voit myös tehdä toimenpiteen aina, kun poistat tietueet. Jos asiakas haluaa poistaa koko tilinsä, annetaan vaihtoehto, jotta käyttäjä voi syöttää vastaanotetun poistamiskoodin ja poistaa tilinsä CompanyHubista sääntöjemme mukaisesti.

Kun tilanteet edellyttävät sitä, estä asiakkaidesi tietojen käsittely. Annamme ohjeita, joiden avulla voit rajoittaa tietojenkäsittelyn muotoja. Näin voit työskennellä yrityksesi kannalta tärkeiden lakien noudattamiseksi. Voit viedä CompanyHubista tietoja, joita et halua käsitellä.

Tietojen siirrettävyyteen on olemassa erilaisia ​​vaihtoehtoja. Voit käyttää sovellusliittymiä, Tuo Wizard tuoda tietoja CSV-tiedostoista CompanyHubiin. Voit sallia asiakkaasi viemään tietonsa erilaisten tietojen sääntöjen mukaisesti. Tiedot voidaan erottaa useista eri menetelmistä, kuten UI-pohjaisesta viennistä, raportit, REST API. Vientimuotoja ovat JSON ja CSV.

Lisäksi meidän Tietosuoja antaa lisätietoja yksityisyydestämme, keräämistämme tiedoista ja siitä, miten käytämme sitä. Jos sinulla on kysyttävää, voit ottaa meihin yhteyttä osoitteessa support@companyhub.com.

Ota 15 min ajomatka CompanyHubista ja ole valmis ilahduttamaan

Kokeillaan 14 Days ilmainen kokeilu. Luottokorttia ei vaadita.
Palkinnot
×

Täytä tiedot saadaksesi hinnoittelua