Usamos cookies para mellorar a funcionalidade e o rendemento dos nosos usuarios. Lea a nosa política de cookies para máis detalles. Conseguiu iso
×

Qué estás a buscar?

EmpresaHub e a Norma Xeral de Protección de Datos

En maio 25, 2018, unha nova normativa de privacidade chamada Regulación Xeral de Protección de Datos (GDPR) ten efecto na Unión Europea (UE). O GDPR amplía os dereitos de privacidade dos individuos da UE e coloca novas obrigas en todas as organizacións que comercializan, seguen ou manexan os datos persoais da UE. Como afectará isto á túa empresa?

Cal é o GDPR?

O GDPR é unha nova e ampla lei de protección de datos (en vigor May 25, 2018) na UE que reforza a protección de datos persoais a raíz da rápida evolución tecnolóxica, o aumento da globalización e os fluxos internacionais máis complexos de datos persoais. Actualiza e substitúe o patchwork das leis nacionais de protección de datos actualmente establecidas cun só conxunto de regras, directamente aplicables en cada estado membro da UE.

¿Que regula o GDPR?

O GDPR regula o "procesamento" dos datos para os individuos da UE, que inclúe a recollida, almacenamento, transferencia ou uso. Calquera organización que procesa datos persoais dos individuos da UE está dentro do alcance da lei, independentemente de que a organización teña presenza física na UE. Cumpremente, baixo o GDPR, o concepto de "datos persoais" é moi amplo e abarca toda a información relacionada cun individuo identificado ou identificable (tamén chamado "suxeito de datos").

O GDPR require que os datos persoais da UE se manteñan na UE?

Non, o GDPR non require que os datos persoais da UE se manteñan na UE, nin establece novas restricións para a transferencia de datos persoais fóra da UE.

CompanyHub GDPR preparación

As organizacións comprenden cada vez máis a importancia da seguridade da información, pero o GDPR levanta a barra. Require que as organizacións tomen medidas técnicas e organizativas axeitadas para protexer os datos persoais contra a perda ou o acceso ou divulgación non autorizados. Protexemos a nosa infraestrutura e datos do usuario.

CompanyHub está construído con seguridade para protexer os seus datos e aplicacións. Tamén pode implementar o seu propio esquema de seguridade para reflectir a estrutura e as necesidades da súa organización. Protexer os seus datos é unha responsabilidade conxunta entre vostede e CompanyHub. As características de seguridade de CompanyHub permítenlle capacitar aos seus usuarios para facer os seus traballos con seguridade e eficiencia. Varios réximes de seguridade son os seguintes:

Infraestructura conforme ao GDPR

CompanyHub usa Amazon EC2, RDS, S3 que xa están declarados GDPR conforme a Amazon co Código de conduta CISPE.

cifrado SSL

CompanyHub usa o cifrado SSL para transportar datos dos usuarios ás nosas bases de datos seguros. O cifrado usa o algoritmo SHA256 para a encriptación.

Bases de datos separadas

Cada cliente obtén unha base de datos separada en CompanyHub. Polo tanto, non hai intervención ou probabilidade de exposición incorrecta de datos de bases de datos doutros usuarios

Seguridade de táboa

Usando os permisos da táboa, os usuarios poden estar restrinxidos de ver, crear, actualizar ou eliminar táboas. Os permisos de táboa permiten ocultar menús completos de táboas de usuarios particulares para que nin sequera se se existe esta táboa.

Seguridade a nivel de campo

Nalgúns casos, pode querer que os usuarios teñan acceso a unha táboa, pero que limiten o seu acceso a campos individuais nesa táboa. Permisos de campo ou seguridade de campo: controla se un usuario pode ver, editar, o valor dun campo determinado nunha táboa. Permiten protexer os campos sensibles sen ter que ocultar toda a táboa dos usuarios.

Row-Level Security

Xunto coas táboas e os campos, se quere controlar os rexistros, a seguridade de nivel de rexistro permítelle aos usuarios acceder a algúns rexistros de táboa, pero non a outros. Cada rexistro é propiedade dun usuario. O propietario ten acceso total ao rexistro. Nunha xerarquía, os usuarios maiores na xerarquía sempre teñen o mesmo acceso aos usuarios debaixo deles na xerarquía. Existen dúas formas nas que pode especificar seguridade a nivel de rexistro

  1. Configuración para compartir organizacións: O primeiro paso na seguridade de fila é determinar as opcións de uso compartido da organización. Por defecto, todos os rexistros son visibles para todos os usuarios dunha organización. Podemos usar a configuración de uso compartido da organización para bloquear datos aos propietarios e aos xestores. Despois de que isto se faga, pode acceder de forma selectiva aos rexistros a outros usuarios usando outras configuracións de seguridade de nivel de fila.

  2. Xerarquía do territorio: Unha vez que especifica opcións de uso compartido para toda a organización, pode usar unha xerarquía de territorio para compartir un acceso máis amplo aos rexistros. Unha xerarquía de territorio permite aos usuarios acceder a rexistros baseados en criterios como o código postal, a industria ou o campo personalizado que é relevante para o seu negocio. Por exemplo, podes crear unha xerarquía de territorio na que un usuario co papel "Norteamérica" ​​teña acceso a diferentes datos que os usuarios cos roles de "Canadá" e "Estados Unidos".

Compartir informe

Cada informe engádese a un cartafol. Os usuarios poden estar restrinxidos para ver / editar algúns informes usando o uso compartido de informes. Pódense permitir ou non permitir ver / editar informes.

Monitorización de seguridade

Pode seleccionar certos campos en calquera das táboas para realizar un seguimento e monitorear edicións nos campos. Modificar calquera destes campos engade unha actividade non deletable na actividade desa táboa.

Para cumprir coa normativa de protección de datos e privacidade, ás veces os clientes deben eliminar os seus datos persoais.

CompanyHub axuda a un conxunto rico de ferramentas para eliminar os teus datos. Pode optar por eliminar e manter os seus datos de forma suave segundo a nosa política de privacidade ou pode borrar datos de xeito permanente. Tamén podes optar por realizar unha acción cada vez que elimines rexistros. Se o cliente quere eliminar toda a súa conta, hai unha opción para que o usuario poida ingresar o código de verificación de eliminación recibida e eliminar a súa conta de CompanyHub segundo a nosa política.

Cando as situacións esixen que fagas iso, impide o procesamento dos datos dos teus clientes. Damos orientación para axudarche a restrinxir formas de procesamento de datos. Deste xeito, pode traballar para cumprir coas leis que son importantes para a súa empresa. Pode exportar datos de CompanyHub que non quere ser procesado.

Existen varias opcións para a portabilidade de datos. Pode usar API, Import Wizard para importar datos de ficheiros CSV a CompanyHub. Pode permitir que os seus clientes exporten os seus datos segundo as diversas regulacións de datos. Os datos poden ser extraídos de varios métodos, como a exportación orientada á UI, informes, REST API. Os formatos de exportación inclúen JSON e CSV.

Ademais, o noso Política de Privacidade proporciona máis información sobre a nosa privacidade, os datos que recompilamos, como o usamos. Se tes algunha dúbida, podes contactar connosco en support@companyhub.com.

Tome un paseo de 15 de CompanyHub e estea listo para estar emocionado

Proba isto 14 días de proba gratuíta. Non se require tarxeta de crédito.
Premios
×

Complete os detalles para obter prezos