Kita nggunakake cookie kanggo nambah fungsionalitas lan kinerja pangguna kita. Maca kita Kebijakan Cookie kanggo katrangan luwih. Got It
×

Apa Sampeyan Nggolek?

Njaluk Visibilitas

Nggolek alternatif kanggo Zoho CRM?

Entuk CRM modern kanthi otomatis lan customizability lan drag-drop otomatis
Zoho Alternative
Coba Saiki kanggo FREE
14 Days free trial. Ora ana kertu kredit.

CompanyHub Nduweni Karakteristik Zoho CRM
Banjur Apa Apa PerusahaanHub Luwih Luwih?

Kontak Manajemen
Pengin tim sampeyan tetep nglayang kaca?
Utawa nindakake liyane dodolan?
Zoho CRM
Kontak Manajemen
CompanyHub
CRM Kaya Zoho
comparison
Nggawe & ngatur kontak saka kaca siji×
Sunting rekaman kayata unggul×
Nambah cathetan, tugas, obrolan tanpa nyusul puluhan halaman×
Ngatur kolom
Simpen filter
Ijin tingkat lapangan
Ijin tingkat rekam
Wilayah penjualan lan aturan tugas
Pipa deal visual
Ndaftar gratis
14 Days free trial. Ora ana kertu kredit.
Tindakake & Timer Nurturing
Mungkasi Mbusak Panjenengan Wektu ing Nggawe Tindakake Tugas
Zoho CRM
Tindakake ups
CompanyHub
Tindakake otomatisasi

Saran tutul cerdas. Mulane sampeyan ora bakal kesasar maneh.

CompanyHub ngelingake sampeyan kontak sing kudu ditutake. Cukup atur kekuwatan sing nuduhake sampeyan kerep seneng.
Kapan ana kekurangan komunikasi, sampeyan bakal kanthi otomatis njaluk pangeling tindakake.

comparison
Saranan tutul cerdas kanggo kontak×
Saran tutul cerdas saka email×
Setelake next following date ing klik×
Ndaftar gratis
14 Days free trial. Ora ana kertu kredit.
Manajemen Email
CompanyHub nerangake kabeh alat email sing sampeyan butuhake.

CRM Pelacakan Email

comparison
2 cara sinkronisasi email
Email Gedhe
Cithakan Email
Nelusuri email
Nelusuri email saka Gmail×
Ngelingake yen ora ana jawaban×
Penjadwal Email
Ndaftar gratis
14 Days free trial. Ora ana kertu kredit.
Kustomisasi lan Otomasi
Loro-lorone CompanyHub & Zoho CRM ana ing antarane CRMs sing paling disesuaikan.

Sampeyan bisa nglacak apa wae. Ora mung ndadékaké.

Automotive
  • Quotes
  • Komisi & Insentif
  • Pembayaran Jadwal
  • Pengeluaran Pinjaman
  • Vendor & Showrooms

Manufacturing
  • Products
  • Pricelists
  • Petik & Pesenan

Real Estate
  • Properties / Projects
  • pesenan
  • Kunjungan situs
  • pembayaran
  • Perjanjian

Travel
  • Itinerary
  • Packages
  • lokasi
  • Suppliers
  • pesenan

Nanging, drag automation CompanyHub LOT luwih kuat tinimbang Zoho CRM

comparison
Bisnis Logika / Aturan / Aliran$ 45/ pengguna saben sasi
- Dianggo ing ngimpor data×
- Nganggo nggawe / nganyari rekaman kanthi nggunakake API×
- Nggawe migunakake alur aliran tinimbang kodeLimited
Alur kerja sing dijadwalake tanpa kodeLimited
Ganti akeh tanpa kode×
Tabel Custom
Fields Custom
Database PisahMulai saka $ 10,000 saben sasi ????
Ndaftar gratis
14 Days free trial. Ora ana kertu kredit.
Reporting
Both CompanyHub lan Zoho CRM teka kanthi nglaporake kanthi kuat.

Nanging CompanyHub ndadekake luwih gampang kanggo main karo laporan lan nganyari laporan kanthi cepet

comparison
Dashboard
Laporan standar
Laporan khusus
Laporan Tabel & Tabular
Nglaporake ing kothak adat & kothak adat
Nuduhake laporan
Ndaftar gratis
14 Days free trial. Ora ana kertu kredit.
Quotation & Inventory
Zoho CRM mung ndhukung reregan dhasar ing Quotation.
CompanyHub uga ndhukung spesifikasi khusus lan reregan khusus.
comparison
Konfigurasi produk×
dhaftar Product
Pricelists
Templat Quotation
Sales Order
Inventory
Ndaftar gratis
14 Days free trial. Ora ana kertu kredit.
integrasi
Loro CRM nawakake integrasi apik banget
comparison
Nangkep leads from website
API
Zapier
PieSync
Ndaftar gratis
14 Days free trial. Ora ana kertu kredit.

Njupuk kertu XHUMX saka CompanyHub lan siap dadi seneng

Coba Coba 14 Days free trial. Ora ana kertu kredit.
Awards
×

Mangga isi rincian kanggo njaluk reregan