Kita nggunakake cookie kanggo nambah fungsionalitas lan kinerja pangguna kita. Maca kita Kebijakan Cookie kanggo katrangan luwih. Got It
×

Apa Sampeyan Nggolek?

Njaluk Visibilitas

Kita Pitulung Dealer Mobil Ngatur
Klien Hubungan nggunakake Software CRM Otomotif Kita

Njaluk Solusi Paling Canggih Kanggo Ningkatake Base Klien Sampeyan Kanthi CRM kanggo Industri Otomotif

Miwiti nyoba gratis SAIKI

14 Days Free Trial. Ora Ana Kertu Kredit.

Real Estate CRM Software

Dipercaya dening 2000 + Pelanggan & CRM Experts

  • 100%
    Kualitas Dhukungan
  • 95%
    Ease saka nggunakake
  • 91%
    Keperluan Requirements
  • 100%
    Kesempatan Nggawe Bisnis karo

Awards
  • Finance Online
  • Piranti Lunak
  • Bisnis.com
  • Red Herring Winner
  • Piranti Lunak
  • Finance Online

Riset dening organisasi beda kayata TeleNet, Ovation Sales Group, lan InsideSales.com wis bola-bali dituduhake

Penjualan Rata-rata mbutuhake 8-12 Follow-up.

Déné sing salesperson mung njupuk 2 follow-ups!

Software CRM Real Estate - Ngikuti pangeling

Saran-saran Sambungake Lintas Lalu Lintas Kanggo Situs web
Lan Ngonversi Leads Ing Penjualan.

Software CRM Real Estate - Mriksa saran

Kita mesthine nggawe nggunakake piranti canggih sing paling apik kanggo mbantu bisnis njaga sesambungan sehat kanthi cara paling gampang.

Wekasane, sampeyan bakal reap entuk manfaat saka pelanggan gedhe kanthi nggunakake mobil CRM kanggo keuntungan paling apik.

Miwiti nyoba gratis SAIKI

14 Days Free Trial. Ora Ana Kertu Kredit.

CompanyHub Mbantu Ngunggahake Lalu Lintas & Konversi Website.

We Are Also Expert At Converting The Leads Into Sales By Improving Communication.

Perangkat lunak CRM otomotif mbantu bisnis ing -

  1. Ningkatake grafik saka Sales
  2. Retaining clients
  3. Layanan nambahake jumlah kendaraan
CompanyHub - Pelacakan Email

CompanyHub CRM Generate Sales Sales
Kanggo Kendaraan Lawas lan Anyar

  • Configures kendaraan sing dipigunakaké lan ora dienggo
  • Akses gampang kanggo persediaan stok mobil
  • Pengolahan perdagangan-in

Miwiti nyoba gratis SAIKI

14 Days Free Trial. Ora Ana Kertu Kredit.

Nglakoni otomatis Tandha, pangeling, Assignment Lead, Ndeteksi Duplikat
utawa Sembarang Proses Liyane ing Klik karo Drag Drop Automation.

Saben organisasi dodolan modern, kaya sampeyan, kudu ngotomatisasi tugas mboseni lan fokus ing bab-bab sing produktif.

CRM Automation

Ngatur aktivitas staf sales karo CRM sing efisien.

  • Tandhani tawaran & ora kantun tindakake ups
  • Jadwal rapat lan entuk tandha email
  • Tansah nglacak dinten kanthi Kalender Google Synced
  • Nyaring gampang lan ngurutake cathetan

Trek Kemajuan saka Permintaan kanggo Sale & Paperwork ing Tunggal Layar
Nggunakake Visual Sales Pipeline

Uga mbantu pedagang fokus ing langkah-langkah sabanjure kanggo nutup saben hasil

Real Estate CRM Software - Sales pipeline crm

Miwiti nyoba gratis SAIKI

14 Days Free Trial. Ora Ana Kertu Kredit.

Nampa Manfaat Aktivitas Peningkatan Enhanced, Enriched Performance of Dealers,
Wawasan Pelanggan Luwih Lan Pelaporan Kuat.

Waca Kegiatan Dealer

Carane akeh email sing dikirim, panggilan sing digawe, ndadékaké anyar etc

Software CRM Real Estate - Laporan pipa sales

Bandingake Kinerja Dealer

Software CRM Real Estate - Laporan kinerja

Analisis apa wae ing Realtime

Sales, menehi hasil ukuran, tingkat cedhak, aktivitas, kinerja komparatif, lan liya-liyane.

Kanggo Sembarang Frame Wektu

Sasi 6 pungkasan, 30 pungkasan dina, Wulan pungkasan, pungkasan 2 kuarters dll

Visualisasi Awesome

  • Chart Wilayah
  • Bar Chart
  • Pie Chart
  • Line Chart
  • Donat Chart
  • Tabel Pivot

Miwiti nyoba gratis SAIKI

14 Days Free Trial. Ora Ana Kertu Kredit.

Tuwuh Bisnis Otomotif Luwih cepet

Ing CRM sing cukup gampang banget kanggo industri otomotif

$ 49 / pengguna saben sasi + $ 1000 Persiyapan

$ 24 / panganggo saben sasi (ditampa saben taun)

$ 32 sasi kanggo sasi

Manfaat Utama

  • Fleksibel lan Gampang kanggo nggunakake.
  • Akses 24 × 7
  • Wawasan Pelanggan
  • Komunikasi sing luwih apik
  • Kinerja sing luwih apik

Enrich Relationships

  • Ngapikake gambar merek
  • Kelingan Wong
  • Ngonversi Konversi
  • Ngenali Prospek
  • Ngapikake untung

Pasar luwih apik

  • Keuntungan ing macem-macem pasar
  • Ngerteni wawasan sing jero
  • Pribadi Layanan
  • Rencana kanthi efisien
  • Nglakokne kampanye kanthi pinter
Miwiti nyoba gratis SAIKI
14 Days Free Trial. Ora Ana Kertu Kredit.

Fasilitasi klien kanthi informasi sing jero babagan kendaraan bakal nggawe sampeyan gampang menang.
Sampeyan uga bakal mbantu staf sampeyan ngatur layanan kanthi efisien.
Singkat maneh, kita arep nggawe proyek luwih gampang tinimbang.

Miwiti nyoba gratis SAIKI
14 Days Free Trial. Ora Ana Kertu Kredit.

Apa Sampeyan Siap Kanggo Miwiti Kanthi CompanyHub?

Miwiti nyoba gratis SAIKI
14 Days Free Trial. Ora Ana Kertu Kredit.
×

Mangga isi rincian kanggo njaluk reregan