Kita nggunakake cookie kanggo nambah fungsionalitas lan kinerja pangguna kita. Maca kita Kebijakan Cookie kanggo katrangan luwih. Got It
×

Apa Sampeyan Nggolek?

Njaluk Visibilitas

CRM Kita Kanggo Agen Marketing Mbantu Pemasar Nggawe Klien Sing luwih Begja Than Sadurunge

Ngatur Hubungan Pelanggan Kanthi CRM Kita Bakal Nambah Tarif Penylametan Pelanggan
Lan Ngidini Manfaat Jangka Panjang

Miwiti nyoba gratis SAIKI

14 Days Free Trial. Ora Ana Kertu Kredit.

Real Estate CRM Software

Dipercaya dening 2000 + Agensi Marketing & CRM Experts

  • 100%
    Kualitas Dhukungan
  • 95%
    Ease saka nggunakake
  • 91%
    Keperluan Requirements
  • 100%
    Kesempatan Nggawe Bisnis karo

Awards
  • Finance Online
  • Piranti Lunak
  • Bisnis.com
  • Red Herring Winner
  • Piranti Lunak
  • Finance Online

Riset dening organisasi beda kayata TeleNet, Ovation Sales Group, lan InsideSales.com wis bola-bali dituduhake

Penjualan Rata-rata mbutuhake 8-12 Follow-up.

Déné pegawe agensi marketing rata-rata njupuk mung 2 follow-ups!

Software CRM Real Estate - Ngikuti pangeling

Solusi CRM Kita Sing Ideal Kanggo Ngembangaken Agensi Digital
Sing Nggawe Kanggo Bangunan Hubungan Bisnis Kuat Kanthi Prospek

Software CRM Real Estate - Mriksa saran

CRM CompanyHub ngidini kedhaftar bisa ngakses moments sing bakalan lan informasi pelanggan. Dipercaya kita, manajer tawaran lan manajer akun bakal nemokake iku kabeh.

Miwiti nyoba gratis SAIKI

14 Days Free Trial. Ora Ana Kertu Kredit.

Njaluk Agensi Marketing Panjenengan Dikenalake dening Pelanggan Paling Potensial

A CRM Kanggo Agensi Pemasaran Mbantu -

  1. Nliti lan nemokake prospek
  2. Ndeleng data customer ing wektu nyata
  3. Analis kinerja bisnis
CompanyHub - Pelacakan Email

CompanyHub minangka CRM Kanggo Agensi Pemasaran
Kang Mbantu Marketers Kanggo -

  • Ngatur kabeh informasi kanthi bener
  • Kolaborasi antarane tim
  • Ngatur hubungan sesambetan kanthi ahli

Miwiti nyoba gratis SAIKI

14 Days Free Trial. Ora Ana Kertu Kredit.

Nglakoni otomatis Tandha, pangeling, Assignment Lead, Ndeteksi Duplikat
utawa Sembarang Proses Liyane ing Klik karo Drag Drop Automation.

Saben organisasi dodolan modern, kaya sampeyan, kudu ngotomatisasi tugas mboseni lan fokus ing bab-bab sing produktif.

CRM Automation

A CRM Kanggo Agensi Pemasaran Bakal Nggawe Kreatif
Lan Smart Marketing Profesional

  • Temokake pitakon customer ing go
  • Gampang integrasi karo piranti lunak CRM Company
  • Pandhuan sing cocog karo ranking minangka skor timbal
  • Ngatur tawaran kanthi kreatif

Trek Kemajuan saka Permintaan kanggo Sale & Paperwork ing Tunggal Layar
Nggunakake Visual Sales Pipeline

Uga mbantu para ahli fokus ing langkah sabanjure kanggo nutup saben hasil

Real Estate CRM Software - Sales pipeline crm

Miwiti nyoba gratis SAIKI

14 Days Free Trial. Ora Ana Kertu Kredit.

Kualifikasi Potensial Leads Lan Gain In-Depth Wawasan
Tanggalan Layanan Pelanggan Kanggo Tenang Langkah ahead saka pesaing sampeyan

Waca Kegiatan Karyawan

Carane akeh email sing dikirim, panggilan sing digawe, ndadékaké anyar etc

Software CRM Real Estate - Laporan pipa sales

Bandingkan kinerja karyawan

Software CRM Real Estate - Laporan kinerja

Analisis apa wae ing Realtime

Sales, menehi hasil ukuran, tingkat cedhak, aktivitas, kinerja komparatif, lan liya-liyane.

Kanggo Sembarang Frame Wektu

Sasi 6 pungkasan, 30 pungkasan dina, Wulan pungkasan, pungkasan 2 kuarters dll

Visualisasi Awesome

  • Chart Wilayah
  • Bar Chart
  • Pie Chart
  • Line Chart
  • Donat Chart
  • Tabel Pivot

Miwiti nyoba gratis SAIKI

14 Days Free Trial. Ora Ana Kertu Kredit.

Tuwuh Agensi Pemasaran Luwih cepet

Ing CRM gampang banget nanging bisa kanggo agensi pemasaran

$ 49 / pengguna saben sasi + $ 1000 Persiyapan

$ 24 / panganggo saben sasi (ditampa saben taun)

$ 32 sasi kanggo sasi

Manfaat Utama

  • Ngatur indhuk pinter
  • Pemandhangan kepala
  • Pengayaan profil otomatis
  • Tampilan pelanggan lengkap
  • Nggawe file, cathetan, lan janjian cepet
  • Tanggung jawab timbal otomatis

Tutup Sales Cepet

  • Pandang luwih apik pipeline
  • Cepet maneh tawaran
  • Manajemen pipa sales sederhana
  • Gampang tindakake ups
  • Optimasi proses penjualan

Pengunjung Real-Time Analytics

  • In-app lan pelacakan situs web
  • Kegiatan trek prospek
  • Kampanye marketing sing efektif
  • Nganyari data otomatis
Miwiti nyoba gratis SAIKI
14 Days Free Trial. Ora Ana Kertu Kredit.

CompanyHub mbantu marketing agencies kanggo sinergis data langsung saka app.
Nggabungake CRM CompanyHub kanthi pangolahan dodolan
bakal nyelarasake lead lan kampanye sing diangkah.

Miwiti nyoba gratis SAIKI
14 Days Free Trial. Ora Ana Kertu Kredit.

Apa Sampeyan Siap Kanggo Miwiti Kanthi CompanyHub?

Miwiti nyoba gratis SAIKI
14 Days Free Trial. Ora Ana Kertu Kredit.
×

Mangga isi rincian kanggo njaluk reregan