Kita nggunakake cookie kanggo nambah fungsionalitas lan kinerja pangguna kita. Maca kita Kebijakan Cookie kanggo katrangan luwih. Got It
×

Apa Sampeyan Nggolek?

Njaluk Visibilitas

Looking For A CRM Kanggo Nonprofits?
Apa Panjenengan Fokus Isih Sosial, Lingkungan
Advokasi, utawa Healthcare - CRM CompanyHub iku solusi pokok sampeyan.

Perangkat Lunak CRM Nonprofit Mbantu Organisasi Kanggo Ngasilake Liyane Kanthi Kurangi Usaha

Miwiti nyoba gratis SAIKI

14 Days Free Trial. Ora Ana Kertu Kredit.

Real Estate CRM Software

Dipercaya dening 2000 + Organisasi Nirlaba & Ahli CRM

  • 100%
    Kualitas Dhukungan
  • 95%
    Ease saka nggunakake
  • 91%
    Keperluan Requirements
  • 100%
    Kesempatan Nggawe Bisnis karo

Awards
  • Finance Online
  • Piranti Lunak
  • Bisnis.com
  • Red Herring Winner
  • Piranti Lunak
  • Finance Online

Riset dening organisasi beda kayata TeleNet, Ovation Sales Group, lan InsideSales.com wis bola-bali dituduhake

Penjualan Rata-rata mbutuhake 8-12 Follow-up.

Dadi organisasi nirlaba rata-rata njupuk mung 2 follow-ups!

Software CRM Real Estate - Ngikuti pangeling

Inisiatif Acara Proaktif, Pemasaran, Dan Penggalangan Dana Bisa Gampang Ngatur
Kanthi CompanyHub CRM Kanggo Nonprofit.

Software CRM Real Estate - Mriksa saran

Kanthi CompanyHub sampeyan bisa reap entuk manfaat saka piranti lunak manajemen Donor sing fleksibel lan API sing ngidini para panganggo bisa ngatur sistem minangka kabutuhan unik saka nonprofit.

Tuwuhing anggota luwih gampang tinimbang karo CRM kanggo Nonprofit

Miwiti nyoba gratis SAIKI

14 Days Free Trial. Ora Ana Kertu Kredit.

Alat Komunikasi Praktek Otomatis, Kanggo Wide Reach

CRM Kuat Kita Kanggo Nonprofit Bakal Bantu Sampeyan Mbiritake Wektu Lan Milih Fokus Paling Penting

CRM CompanyHub Kanggo Nirlaba Mbantu

  1. Nambahake penylametan donor
  2. Nggawe nggawe proses luwih ampuh lan efisien
  3. Rencana lan ngatur acara penggalangan dana / nirlaba paling apik
CompanyHub - Pelacakan Email

Ngembangaken Impact Organisasi Panjenengan
Kanthi Software CRM CompanyHub

Sampeyan bakal diwenehi formulir online, komunikasi, nglaporake, lan analytics lan luwih ing sistem CRM.

Miwiti nyoba gratis SAIKI

14 Days Free Trial. Ora Ana Kertu Kredit.

Nglakoni otomatis Tandha, pangeling, Assignment Lead, Ndeteksi Duplikat
utawa Sembarang Proses Liyane ing Klik karo Drag Drop Automation.

Saben organisasi dodolan modern, kaya sampeyan, kudu ngotomatisasi tugas sing mboseni lan fokus ing bab-bab sing produktif.

CRM Automation

Fitur dhasar saka CRM kanggo Nonprofit

  • Siap digunakake ing sawetara detik integrasi
  • Gampang administrasi
  • On-Premise utawa Cloud
  • CRM seluler kanggo Android lan iOS
  • Nggawe saben dinten
  • Rencana bayaran sing cukup murah
  • Kode sumber lan API sing kasedhiya

Trek Kemajuan saka Permintaan kanggo Sale & Paperwork ing Tunggal Layar
Nggunakake Visual Sales Pipeline

Uga nulung sampeyan kanggo fokus ing langkah sabanjure kanggo nutup saben hasil

Real Estate CRM Software - Sales pipeline crm

Miwiti nyoba gratis SAIKI

14 Days Free Trial. Ora Ana Kertu Kredit.

Rencana Kegiatan, Relawan Lacak, Kelompok Mitra, dan Kelola Keanggotaan
Kanthi Cloud-Based, Software Lengkap Dirancang Khusus Kanggo Organisasi Nirlaba.

Waca Kegiatan Tim Anggota

Carane akeh email sing dikirim, panggilan sing digawe, ndadékaké anyar etc

Software CRM Real Estate - Laporan pipa sales

Bandingake Kinerja Anggota Tim

Software CRM Real Estate - Laporan kinerja

Analisis apa wae ing Realtime

Sales, menehi hasil ukuran, tingkat cedhak, aktivitas, kinerja komparatif, lan liya-liyane.

Kanggo Sembarang Frame Wektu

Sasi 6 pungkasan, 30 pungkasan dina, Wulan pungkasan, pungkasan 2 kuarters dll

Visualisasi Awesome

  • Chart Wilayah
  • Bar Chart
  • Pie Chart
  • Line Chart
  • Donat Chart
  • Tabel Pivot

Miwiti nyoba gratis SAIKI

14 Days Free Trial. Ora Ana Kertu Kredit.

Sistem CRM Kita Bakal Bantu Tuwuh, Skala, lan Inspirasi

Ing CRM sing cukup gampang nanging kuat

$ 49 / pengguna saben sasi + $ 1000 Persiyapan

$ 24 / panganggo saben sasi (ditampa saben taun)

$ 32 sasi kanggo sasi

Piranti lunak CRM Non-Profit CompanyHub

Alat CRM Majeng kanggo

  • Mimpin manajemen
  • Manajemen kontak
  • Invoice lan Quotes
  • Katalog Produk
  • Otomasi Workflow
  • Email marketing

Gampang Telephone Outreach

  • Panggilan njaba
  • Telpon mlebu
  • Nyewa nomer telpon
  • Gunakake nomer telpon pribadhi
  • Virtual PBX
  • Rekaman telpon

Manajemen sukarela lan koordinasi

  • Olahpesen cepet
  • Nuduhake file
  • Jaringan sosial
  • Proyek lan Tugas
  • Ngobrol grup
  • Extranet / Intranet
Miwiti nyoba gratis SAIKI
14 Days Free Trial. Ora Ana Kertu Kredit.

Kita bakal luwih seneng mbantu sampeyan kanthi ningkatake untung sampeyan. CRM khusus kita
Perangkat lunak dirancang kanthi nggunakake teknologi penggalangan dana paling apik lan solusi CRM sing diteken.
Minta demo gratis CRM kita kanggo nonprofit.

Miwiti nyoba gratis SAIKI
14 Days Free Trial. Ora Ana Kertu Kredit.

Apa Sampeyan Siap Kanggo Miwiti Kanthi CompanyHub?

Miwiti nyoba gratis SAIKI
14 Days Free Trial. Ora Ana Kertu Kredit.
×

Mangga isi rincian kanggo njaluk reregan