Kita nggunakake cookie kanggo nambah fungsionalitas lan kinerja pangguna kita. Maca kita Kebijakan Cookie kanggo katrangan luwih. Got It
×

Apa Sampeyan Nggolek?

Njaluk Visibilitas

Kita Ndhukung Hasil CRM-Oriented Lan Fleksibel Kanggo Start-ups

Ewon Startups Leverage CRM Tool Kanggo Jual Lan Atur Kegiatan Usaha

Miwiti nyoba gratis SAIKI

14 Days Free Trial. Ora Ana Kertu Kredit.

Real Estate CRM Software

Dipercaya dening 2000 + Startups & CRM Experts

  • 100%
    Kualitas Dhukungan
  • 95%
    Ease saka nggunakake
  • 91%
    Keperluan Requirements
  • 100%
    Kesempatan Nggawe Bisnis karo

Awards
  • Finance Online
  • Piranti Lunak
  • Bisnis.com
  • Red Herring Winner
  • Piranti Lunak
  • Finance Online

Riset dening organisasi beda kayata TeleNet, Ovation Sales Group, lan InsideSales.com wis bola-bali dituduhake

Penjualan Rata-rata mbutuhake 8-12 Follow-up.

Déné pegawe wiwitan rata-rata njupuk mung 2 follow-ups!

Software CRM Real Estate - Ngikuti pangeling

Sistem CRM Baik Bakal Bantu Mbantu Nganggo
Kesempatan paling gedhe Expertly

Software CRM Real Estate - Mriksa saran

CompanyHub CRM kanggo Startups sakabehe bisa disesuaikan lan visual intuisi. We offer solusi sing pas karo sistem Perusahaan kanthi bener. Kita nggunakake pengalaman wiwitan kita dhewe nalika ngatur solusi CRM saka klien kita.

Kanthi antarmuka sing dirancang kanthi apik lan gampang digunakake bakal njaga aktivitas bisnis sampeyan ing trek lan diatur.

Miwiti nyoba gratis SAIKI

14 Days Free Trial. Ora Ana Kertu Kredit.

CRM Kita Kanggo Startups Nduweni Piranti Dirancang Kanggo Ukuran Bisnis Kanggo Output Maksimum
Lan Input Minimal.

A CRM kanggo startup yaiku-

  1. Gampang kanggo nyetel lan nggunakake
  2. Intuisi lan visual
  3. Sepenuhnya bisa disesuaikan
CompanyHub - Pelacakan Email

System CRM CompanyHub Ngaktifake Start-ups

  • Gampang ngisi pipo
  • Jadwal kegiatan lan pangeling
  • Ngatur aktivitas bisnis

Miwiti nyoba gratis SAIKI

14 Days Free Trial. Ora Ana Kertu Kredit.

Profesional Ing CompanyHub Nduwe Kawruh Good babagan Masalah
Sing Ngadhepi By Startups Ing Umum.

Kita usaha kanggo memperkaya pipa sales saka wiwitan

CRM Automation

Keuntungan Utama CRM kanggo Startups

  • Temokake pelanggan potensial kanthi gampang
  • Ngatur proses penggalangan dana sacara efektif
  • Jangkoan media sing ditambahake
  • Gampang ngatur obrolan lan kontak
  • Ngatur kemitraan bisnis

Kita Mbangun Software CRM Intuisi lan Prasaja Sing Ora Mbutuhake
Latihan Loro-dina Kanggo Gear-Up Sales

Pangguna bisa Nglayani Akses Kanthi Iki Sistem CRM Pinter

Real Estate CRM Software - Sales pipeline crm

Miwiti nyoba gratis SAIKI

14 Days Free Trial. Ora Ana Kertu Kredit.

Software CRM Intuisi Bakal Nulung Sampeyan Kanggo Ngisi Pipeline
Lan Ngedongkrak Penjualan Produk Panjenengan.

Nggawe proses penjualan sing apik

Waca Aktivitas Tim Panjenengan

Carane akeh email sing dikirim, panggilan sing digawe, ndadékaké anyar etc

Software CRM Real Estate - Laporan pipa sales

Bandingake Kinerja Anggota Tim

Software CRM Real Estate - Laporan kinerja

Analisis apa wae ing Realtime

Sales, menehi hasil ukuran, tingkat cedhak, aktivitas, kinerja komparatif, lan liya-liyane.

Kanggo Sembarang Frame Wektu

Sasi 6 pungkasan, 30 pungkasan dina, Wulan pungkasan, pungkasan 2 kuarters dll

Visualisasi Awesome

  • Chart Wilayah
  • Bar Chart
  • Pie Chart
  • Line Chart
  • Donat Chart
  • Tabel Pivot

Miwiti nyoba gratis SAIKI

14 Days Free Trial. Ora Ana Kertu Kredit.

Ngepetake Wutah Saka Panjenengan Mulai-Up

Ing CRM sing cukup gampang nanging kuat

$ 49 / pengguna saben sasi + $ 1000 Persiyapan

$ 24 / panganggo saben sasi (ditampa saben taun)

$ 32 sasi kanggo sasi

Manajemen pipa

  • Mbusak Interface Visual
  • 24 × 7 Access
  • Tampilan Pelanggan Lengkap
  • Sepenuhnya Customizable
  • Intuisi Antarmuka

Gol lan Kegiatan

  • Preset Customizable Activities
  • Notifikasi lan Pangeling
  • Filter Panas
  • Ora Ana Tawaran sing Ditolak
  • Luwih Insight Kanggo Rincian Deal

Sales Forecasting

  • Fokus ing Tawaran Tengen
  • Strategi Penjualan Sukses
  • Kajelasan saka Ndeleng Individu
  • Manajemen Kegiatan Pinter
Miwiti nyoba gratis SAIKI
14 Days Free Trial. Ora Ana Kertu Kredit.

Ing dodolan, asil ora bisa dikontrol nanging target sing dikarepake bisa digayuh kanthi bener
saka tumindak. Nalika teka kanggo ngembangake CRM kanggo start-up, para ahli tetep
filsafat prasaja, nanging saben unsur wis dipusatake kanthi nambahake.

Miwiti nyoba gratis SAIKI
14 Days Free Trial. Ora Ana Kertu Kredit.

Apa Sampeyan Siap Kanggo Miwiti Kanthi CompanyHub?

Miwiti nyoba gratis SAIKI
14 Days Free Trial. Ora Ana Kertu Kredit.
×

Mangga isi rincian kanggo njaluk reregan