Kita nggunakake cookie kanggo nambah fungsionalitas lan kinerja pangguna kita. Maca kita Kebijakan Cookie kanggo katrangan luwih. Got It
×

Apa Sampeyan Nggolek?

Njaluk Visibilitas

CRM Banking CompanyHub ngidini Lembaga
Kanggo Menuhi Ekspektasi Pelanggan

Program lan saluran layanan koordinasi ing kabeh saluran gampang; njaga ketepatan waktu lan kualitas layanan

Miwiti nyoba gratis SAIKI

14 Days Free Trial. Ora Ana Kertu Kredit.

Real Estate CRM Software

Dipercaya dening 2000 + Pangguna & CRM Experts

  • 100%
    Kualitas Dhukungan
  • 95%
    Ease saka nggunakake
  • 91%
    Keperluan Requirements
  • 100%
    Kesempatan Nggawe Bisnis karo

Awards
  • Finance Online
  • Piranti Lunak
  • Bisnis.com
  • Red Herring Winner
  • Piranti Lunak
  • Finance Online

Riset dening organisasi beda kayata TeleNet, Ovation Sales Group, lan InsideSales.com wis bola-bali dituduhake

Penjualan Rata-rata mbutuhake 8-12 Follow-up.

Déné sing salesperson mung njupuk 2 follow-ups!

Software CRM Real Estate - Ngikuti pangeling

Ngirim Interaksi Layanan Pelanggan Customized Nalika Ngenali Konsumtif Konsumen
Lan Ningkatake Graph Income Revenue

Software CRM Real Estate - Mriksa saran

CompanyHub dikenal kanggo ngembangake lan ngupayakake pangolahan dodolan lan kampanye pemasaran sing efektif lan ditarget.

Sampeyan bisa ngetokake pasuryan sing paling apik saka perusahaan sampeyan karo pelanggan sing wis ana lan bakal melu ing pirang-pirang saluran.

Miwiti nyoba gratis SAIKI

14 Days Free Trial. Ora Ana Kertu Kredit.

Nganyari Aturan-Aturan Pribadi lan Aturan-Aturan Kanggo Sejajar
Bisnis Sampeyan Bekerja Miturut Kesempatan Pasar Cepak

Mupang Keuntungan Kompetitif Kanthi Ngrampungake Tantangan Kaya Produktivitas Kurang Sapi Produktivitas,
Tingkat Konversi Mimpin, Lan Data Pelanggan Gedhe Gampang

Loopholes ing layanan pelanggan ing saluran lan wilayah bisa diilangi karo CRM ing Perbankan.

CRM Automation

CRM kita ing Perbankan kalebu -

  • Analisis bisnis
  • Tambahan lan kustomisasi tambahan
  • Kustomisasi platform ing-maya lan ing papan pangaturan
  • Dhukungan lan pangopènan

Ekspres CRM Kita Nguripake Business-Specific Lan
Solusi sing Temokake Sing Ndhukung Proses Sales Kanggo Paling.

Komunikasi pelanggan sistematis lan cross-sell kuwat yakin

Real Estate CRM Software - Sales pipeline crm

Miwiti nyoba gratis SAIKI

14 Days Free Trial. Ora Ana Kertu Kredit.

Konsultan CRM Kita Kustomisasi Aman, Pangguna-Friendly Dan
High-Performing, Scalable Products.

Fokus Siklus Penjualan Panjang

Software CRM Real Estate - Laporan pipa sales

Ngapikake kinerja sistem

Software CRM Real Estate - Laporan kinerja

Nyegah Slow-Downs Ing Business Apa

Analytics kinerja dibangun, wutah dodolan, lan tingkat cedhak sing luwih dhuwur

Visualisasi Awesome

  • Chart Wilayah
  • Bar Chart
  • Pie Chart
  • Line Chart
  • Donat Chart
  • Tabel Pivot

Miwiti nyoba gratis SAIKI

14 Days Free Trial. Ora Ana Kertu Kredit.

Leverage CRM Best In Banking

$ 49 / pengguna saben sasi + $ 1000 Persiyapan

$ 24 / panganggo saben sasi (ditampa saben taun)

$ 32 sasi kanggo sasi

Otomasi penjualan

  • Manajemen kesempatan
  • Manajemen kontak
  • Sales forecasting
  • Kolaborasi tim
  • Mimpin manajemen

Manajemen customer

  • Manajemen kasus
  • Manajemen Loyalitas
  • Manajemen operasi seluler
  • Mimpin nurturing
  • Reporting

Solusi Customized

  • Plugin daya upaya
  • Visualisasi data
  • Pelacakan email otomatis
  • Ngatur rekaman
  • Manajemen kinerja
Miwiti nyoba gratis SAIKI
14 Days Free Trial. Ora Ana Kertu Kredit.

We pursue customer satisfaction and
njamin fungsi kuat CRM Banking kita.

Miwiti nyoba gratis SAIKI
14 Days Free Trial. Ora Ana Kertu Kredit.

Mriksa sampeyan kanggo entuk informasi rinci
babagan CompanyHub CRM & layanan kita.

Miwiti nyoba gratis SAIKI
14 Days Free Trial. Ora Ana Kertu Kredit.
×

Mangga isi rincian kanggo njaluk reregan