Kita nggunakake cookie kanggo nambah fungsionalitas lan kinerja pangguna kita. Maca kita Kebijakan Cookie kanggo katrangan luwih. Got It
×

Apa Sampeyan Nggolek?

Njaluk Visibilitas

Integrasi CompanyHub

Kanthi CompanyHub sampeyan entuk integrasi apik karo kabeh aplikasi populer
Integrasi Zapier

Integrasi Zapier

Zapier menehi keluwesan kanggo nggabungake akun CompanyHub karo ewu aplikasi kanggo nambah proditivity. Sampeyan bisa nggabungake aplikasi kaya MailChimp, Quick Book, Slack lan akeh liyane kanggo ngotomatisasi kabeh tugas manual mboseni ing workflow sampeyan.

Konektor PieSync

Kanthi PieSync sampeyan bisa nyambung aplikasi maya karo sinkronisasi 2-way cerdas. PieSync bakal mbantu nuduhake kontak customer antarane Marketing Automation, Email Marketing, Faktur lan E-Commerce apps.

Konektor PieSync
Integrasi aplikasi

API

Supaya saben sistem CRM bisa nyedhiyakake tampilan lan panyedhiya pelanggan 360-derajat sing bener, ROI penting kanggo nyedhiyakake integrasi apik karo kabeh aplikasi perusahaan sing relevan. CompanyHub REST API bakal mbantu sampeyan nindakake perkara kasebut. Kanthi CompanyHub API nggabungake kabeh aplikasi perusahaan lan entuk kabeh wawasan sing sampeyan butuhake.

Web kanggo Lead

CompanyHub nyedhiyakake potongan cilik kode. Gunakake kode iki kanggo nggawe formulir ing situs web, lan mung njagong maneh. Sanalika pengunjung sabanjure ngunjungi situs web lan ngirim formulir, pengunjung bakal kanthi otomatis digawe minangka timbal anyar ing akun CompanyHub, CompanyHub Web kanggo Lead formulir nggawe cara paling cepet lan paling efisien kanggo ngonversi kabeh pengunjung menyang pelanggan potensial .

Ngowahi luwih Ndhuwur

CompanyHub Works With ...

  • Gmail & kalender Google
  • Kantor 360
  • Exchange
  • Piesync
  • Zapier

Njupuk kertu XHUMX saka CompanyHub lan siap dadi seneng

Coba Coba 14 Days free trial. Ora ana kertu kredit.
Awards
×

Mangga isi rincian kanggo njaluk reregan