Kita nggunakake cookie kanggo nambah fungsionalitas lan kinerja pangguna kita. Maca kita Kebijakan Cookie kanggo katrangan luwih. Got It
×

Apa Sampeyan Nggolek?

Njaluk Visibilitas

Peraturan Perusahaan Perlindungan Data & Umum

Ing Mei 25, 2018, sawijining hukum privasi arahe anyar sing disebut Peraturan Umum Perlindungan Data (GDPR) sing ditrapake ing Uni Eropa (EU). GDPR memperluas hak privasi individu EU lan manggon kewajiban anyar ing kabeh organisasi sing ngetokake pasar, trek, utawa nangani data pribadi Uni Eropa. Kepiye carane iki bisa nyebabake perusahaan sampeyan?

Apa GDPR?

GDPR minangka hukum perlindungan data komprehensif anyar (ing efek Mei 25, 2018) ing Uni Eropa sing nguatake pangayoman data pribadhi kanthi cepet saka perkembangan teknologi kanthi cepet, globalisasi tambah, lan data pribadi internasional sing luwih rumit. Nganyari lan nggantekake undang-undang pangreksan data nasional sing saiki ana ing panggonan karo sakumpulan aturan, sing bisa ditrapake langsung ing saben negara anggota Uni Eropa.

Apa regane GDR?

GDPR ngatur "pengolahan" data kanggo individu EU, sing kalebu koleksi, panyimpenan, transfer, utawa panggunaan. Saben organisasi sing ngolah data pribadhi saka perorangan EU ana ing ruang lingkup angger-angger, manawa organisasi nduweni kehadiran fisik ing EU. Penting, miturut GDPR, konsep "data pribadhi" wiyar banget lan kalebu informasi sing ana hubungane karo individu sing diidentifikasi utawa diidineni (uga kasebut "subyek data").

Apa GDPR mbutuhake data pribadhi EU kanggo tetep ing EU?

Ora, GDPR ora mbutuhake data pribadhi EU kanggo manggon ing EU, utawa ora ngatonake batasan anyar ing transfer data pribadhi ing njaba EU.

Kesediaan CompanyHub GDPR

Organisasi tambah mangerteni pentinge keamanan informasi-nanging GDPR ngundakake bar. Sampeyan mbutuhake organisasi njupuk langkah technical lan organisasi sing tepat kanggo nglindhungi data pribadhi saka mundhut utawa akses utawa pambocoran sing ora sah. We protect our infrastructure & data user.

CompanyHub dibangun kanthi aman kanggo nglindhungi data lan aplikasi. Sampeyan uga bisa ngleksanakake skema keamanan dhewe kanggo nggambarake struktur lan kabutuhan organisasi sampeyan. Nindhakake data sampeyan minangka tanggung jawab bebarengan karo sampeyan lan CompanyHub. Fitur keamanan CompanyHub mbisakake sampeyan menehi kekuwatan marang para pengguna supaya bisa nggawe proyek kanthi aman lan efisien. Skema keamanan macem-macem kaya ing ngisor iki:

Infrastruktur Compliant GDPR

CompanyHub migunakake Amazon EC2, RDS, S3 sing wis diumumake Compliant GDPR by Amazon karo CISPE Code of Conduct.

SSL Encryption

CompanyHub migunakake enkripsi SSL kanggo ngeterake data saka pangguna menyang basis data aman kita. Enkripsi nggunakake algoritma SHA256 kanggo enkripsi.

Database Separate

Saben customer nemu database kapisah ing CompanyHub. Dadi, ora ana intervensi utawa kemungkinan kesalahan data cahya saka database panganggo liyane

Keamanan Tabel-Tingkat

Nggunakake ijin meja, pangguna bisa diwatesi ndeleng, nggawe, nganyari utawa mbusak tabel. Ijin tabel supaya sampeyan ndhelikake menu kabeh tabel saka pangguna tartamtu supaya padha ora ngerti yen tabel iki ana.

Keamanan Lapangan-Lapangan

Ing sawetara kasus, sampeyan bisa pengin kedhaftar duwe akses menyang tabel, nanging matesi akses menyang kolom individu ing tabel kasebut. Keamanan keamanan lapangan utawa lapangan-ngontrol pangguna bisa ndeleng, nyunting, nilai kanggo lapangan tartamtu ing meja. Padha supaya sampeyan nglindhungi kolom sing sensitif tanpa kudu ndhelikake kabeh tabel saka pangguna.

Keamanan Jalur Tingkat

Bebarengan karo tabel lan kothak, yen sampeyan pengin ngontrol rekaman kasebut, Keamanan tingkat rekaman ngijini sampeyan menehi akses pangguna menyang sawetara cathetan tabel, nanging ora liya. Saben rekaman diduweni dening pangguna. Pemilik duwe akses lengkap menyang rekaman. Ing hirarki, panganggo sing luwih dhuwur ing hirarki tansah duwe akses sing padha menyang pangguna ing ngisor iki ing hirarki. Ana rong cara sing bisa nemtokake keamanan tingkat rekaman

  1. Setelan Sharing Organisasi: Langkah pisanan ing keamanan saben baris yaiku kanggo nemtokake setelan enggo bareng organisasi. Secara default, kabeh cathetan bisa katon ing kabeh pangguna ing organisasi. Kita bisa nggunakake setelan enggo bareng organisasi kanggo ngunci data menyang pemilik lan manajer. Sawise rampung, sampeyan bisa nyedhiyakake akses saka rekaman menyang pangguna liyane kanthi nggunakake setelan keamanan level saben level.

  2. Hierarki Wilayah: Sawise sampeyan wis nemtokake setelan enggo bareng organisasi, Sampeyan bisa nggunakake hierarki wilayah kanggo nuduhake akses sing luwih akeh menyang cathetan. Hierarki wilayah ngawenehi akses menyang rekaman miturut kritéria kayata kode pos, industri, utawa lapangan khusus sing relevan karo bisnis sampeyan. Contone, sampeyan bisa nggawe hierarki wilayah sing pangguna karo "Amerika Utara" peran nduweni akses menyang data sing beda saka pangguna karo peran "Kanada" lan "Amerika Serikat."

Nuduhake Laporan

Saben laporan ditambahake menyang folder. Pangguna bisa diwatesi kanggo ndeleng / ngowahi sawetara laporan nggunakake enggo bareng laporan. Bisa diijini utawa ditolak kanggo ndeleng / ngowahi laporan.

Ngawasi Keamanan

Sampeyan bisa milih kothak tartamtu ing samubarang tabel kanggo nlacak & ngawasi suntingan ing kolom kasebut. Ngowahi sawijine kolom kasebut nambahake kegiatan sing ora dibusak ing kegiatan tabel kasebut.

Kanggo tundhuk pangayoman data lan peraturan privasi, kadhangkala pelanggan kudu mbusak data pribadhi.

CompanyHub mbantu piranti kaya kaya kanggo mbusak data. Sampeyan bisa milih kanggo mbusak alus lan nahan data kanthi saben kabijakan privasi kita utawa sampeyan bisa mbusak data kanthi permanen. Sampeyan uga bisa milih kanggo nindakake aksi nalika sampeyan mbusak cathetan. Yen pelanggan kepengin mbusak kabeh akun, opsine disedhiyakake supaya pangguna bisa nglebokake kode verifikasi mbusak sing ditampa lan mbusak akun saka CompanyHub minangka kebijakan kita.

Nalika kahanan mbutuhake sampeyan, nyegah pangolahan data pelanggan. Kita menehi panuntun dhumateng mbantu sampeyan matesi formulir pamroses data. Mangkono, sampeyan bisa nyambut gawe kanthi netepi hukum sing penting kanggo perusahaan sampeyan. Sampeyan bisa ngekspor data saka CompanyHub sing sampeyan ora pengin diproses.

Ana macem-macem pilihan kanggo portabilitas data. Sampeyan bisa nggunakake API, Ngimpor Ngimpor kanggo ngimpor data saka file CSV menyang CompanyHub. Sampeyan bisa ngidini pelanggan ngekspor data sing miturut macem-macem peraturan data. Data bisa diekstrak saka macem-macem cara kayata ekspor UI, laporan, API REST. Format ekspor kalebu JSON lan CSV.

Kajaba iku, kita Kebijakan Privasi nyedhiyakake informasi luwih lengkap babagan privasi, data sing dikumpulake, carane nggunakake. Yen sampeyan duwe pitakonan, sampeyan bisa hubungi kita ing support@companyhub.com.

Njupuk kertu XHUMX saka CompanyHub lan siap dadi seneng

Coba Coba 14 Days free trial. Ora ana kertu kredit.
Awards
×

Mangga isi rincian kanggo njaluk reregan