Kita nggunakake cookie kanggo nambah fungsionalitas lan kinerja pangguna kita. Maca kita Kebijakan Cookie kanggo katrangan luwih. Got It
×

Apa Sampeyan Nggolek?

Njaluk Visibilitas

Aja Mbengkalakake Isu Kunci Industri Hospitality Mlebu Ing Cara
Sukses Nalika CompanyHub Punika Ing Rescue Panjenengan

Njaluk solusi Hotel CRM sing paling apik kanggo bisnis Hospitality

Miwiti nyoba gratis SAIKI

14 Days Free Trial. Ora Ana Kertu Kredit.

Real Estate CRM Software

Dipercaya dening 2000 + Pelanggan & CRM Experts

  • 100%
    Kualitas Dhukungan
  • 95%
    Ease saka nggunakake
  • 91%
    Keperluan Requirements
  • 100%
    Kesempatan Nggawe Bisnis karo

Awards
  • Finance Online
  • Piranti Lunak
  • Bisnis.com
  • Red Herring Winner
  • Piranti Lunak
  • Finance Online

Riset dening organisasi beda kayata TeleNet, Ovation Sales Group, lan InsideSales.com wis bola-bali dituduhake

Penjualan Rata-rata mbutuhake 8-12 Follow-up.

Déné sing salesperson mung njupuk 2 follow-ups!

Software CRM Real Estate - Ngikuti pangeling

Narikake Pelanggan Anyar liwat Saluran Multiple
Lan Ningkatake Pelanggan Ana

Software CRM Real Estate - Mriksa saran

CompanyHub mbantu bisnis Hospitality kanggo nggawe kesetiaan pelanggan kanthi menehi solusi CRM kanggo pesen pribadi lan ngatasi masalah luwih cepet.

Trek kesempatan, ngatur kontak lan automate workflows liwat sistem siji.

Miwiti nyoba gratis SAIKI

14 Days Free Trial. Ora Ana Kertu Kredit.

Solusi Hotel CRM Kita Adhedhasar Customized Pelanggan

CompanyHub mbiyantu para pamilik bisnis kanggo leverage
pendekatan bisnis sing ndadekake pertumbuhan wiyar

Hotel CRM ngidini kedhaftar kanggo -

  1. Ngerti customer luwih apik
  2. Entuk nilai loyalitas
  3. Narik kawigaten pelanggan potensial
CompanyHub - Pelacakan Email

CompanyHub Hotel CRM Boost
Produktivitas Tim Penjualan

  • Analyze efforts
  • Akses gampang kanggo tawaran
  • Ngidini pangguna kanggo ngirim layanan sing luar biasa

Miwiti nyoba gratis SAIKI

14 Days Free Trial. Ora Ana Kertu Kredit.

Temtokake Paling Ngenali Lan Paling Kerep Pelanggan
Bisnis Sampeyan Lan Ngawasi Kebutuhan Sing Luwih

CRM Automation

Ngirim layanan sing luar biasa
karo Hotel CRM sing disesuaikan

  • Luwih cepet nanggepi pitakonan
  • Komunikasi pribadi kanggo keterlibatan customer luwih apik
  • Kampanye sales disesuaikan
  • Mbangun hubungan langgeng karo pelanggan

Ngatur tugas manajer lan salespeople
nggunakake CRM CompanyHub Sales

Nangkep inbound leads lan nemokake cara sing luwih cepet kanggo ngrampungake tugas

Real Estate CRM Software - Sales pipeline crm

Miwiti nyoba gratis SAIKI

14 Days Free Trial. Ora Ana Kertu Kredit.

Segmen menangkap software CRM Hotel kontak, pesenan, trek pelanggan-bisnis
interaksi liwat obrolan, email utawa telpon, jadwal email, lan
ngotomatisasi tugas penjualan kanggo ngunggahake game dodolan.

Janjian lan Tugas

Gawe telpon negosiasi, kirim usulan paket, dsb.

Software CRM Real Estate - Laporan pipa sales

Nggayuh Pelanggan Potensial

Software CRM Real Estate - Laporan kinerja

Analisis Aktivitas Potensi Pelanggan

Posisi pelanggan miturut paket sing dipilih

Tansah Sambutan Pelanggan

Penanganan pelanggan sing luwih apik

Visualisasi Awesome

  • Chart Wilayah
  • Bar Chart
  • Pie Chart
  • Line Chart
  • Donat Chart
  • Tabel Pivot

Miwiti nyoba gratis SAIKI

14 Days Free Trial. Ora Ana Kertu Kredit.

Pribadhi Kampanye Sales Melalui Hotel CRM

Ing CRM sing cukup gampang banget kanggo industri perhotelan

$ 49 / pengguna saben sasi + $ 1000 Persiyapan

$ 24 / panganggo saben sasi (ditampa saben taun)

$ 32 sasi kanggo sasi

Manfaat Utama

  • Luwih abot
  • Kampanye Segmen sing cerdas
  • automation Marketing
  • Ngoptimalake pengalaman tamu
  • Pengalaman integrasi rapi

Hasil sing luwih apik

  • Nggedhekake efisiensi operasional
  • Dorong kiriman langsung
  • Keterlibatan pelanggan sing luwih jero
  • Layanan pribadi
  • Tambah volume ulasan

Ngoptimalake Pengalaman Customer

  • Umpan balik tamu cepet
  • Ngerteni preferensi tamu
  • Analytics kanggo nelusuri
  • Mimpin kasetyan
  • Tetep pelanggan
Miwiti nyoba gratis SAIKI
14 Days Free Trial. Ora Ana Kertu Kredit.

CompanyHub Hotel CRM yaiku cara paling gampang kanggo mbangun hubungan bisnis sing luwih apik
lan ngunggahake revenue sing luwih dhuwur liwat CRM Tamu, Upsells, lan Email Marketing.
Segmen basis data kanthi efisien supaya pesen sing bener dikirim menyang tamu tengen.

Miwiti nyoba gratis SAIKI
14 Days Free Trial. Ora Ana Kertu Kredit.

Apa Sampeyan Siap Kanggo Miwiti Kanthi CompanyHub?

Miwiti nyoba gratis SAIKI
14 Days Free Trial. Ora Ana Kertu Kredit.
×

Mangga isi rincian kanggo njaluk reregan