Kita nggunakake cookie kanggo nambah fungsionalitas lan kinerja pangguna kita. Maca kita Kebijakan Cookie kanggo katrangan luwih. Got It
×

Apa Sampeyan Nggolek?

Njaluk Visibilitas

Proses Produksi otomatis Risk-Takers CRM Insurance Kita

Strategis Luwih Lan Njaluk Ndhuwur Sampeyan Liwat Pipeline Gampang

Miwiti nyoba gratis SAIKI

14 Days Free Trial. Ora Ana Kertu Kredit.

Real Estate CRM Software

Dipercaya dening 2000 + Agen Asuransi & Spesialis CRM

  • 100%
    Kualitas Dhukungan
  • 95%
    Ease saka nggunakake
  • 91%
    Keperluan Requirements
  • 100%
    Kesempatan Nggawe Bisnis karo

Awards
  • Finance Online
  • Piranti Lunak
  • Bisnis.com
  • Red Herring Winner
  • Piranti Lunak
  • Finance Online

Riset dening organisasi beda kayata TeleNet, Ovation Sales Group, lan InsideSales.com wis bola-bali dituduhake

Penjualan Rata-rata mbutuhake 8-12 Follow-up.

Déné sing salesperson mung njupuk 2 follow-ups!

Software CRM Real Estate - Ngikuti pangeling

Monitor Sales Strategy
Lan Kelola Kolaborasi Sales Kanthi CRM Asuransi

Software CRM Real Estate - Mriksa saran

CRM CompanyHub kanggo agen asuransi nyedhiyakake proses lengkap kanthi pedoman pamasaran, praktik paling apik, laporan lan kuota, basis pengetahuan.

Ngawasi tarik-liwat lan ngatur wilayah nggunakake dashboard sing bisa diowahi kanggo keuntungan paling apik saka bisnis sampeyan.

Miwiti nyoba gratis SAIKI

14 Days Free Trial. Ora Ana Kertu Kredit.

Ngenali Pelanggan Potensial Kanggo Reinstatement lan
Kampanye Pembaruan Ing Aturan Aturan Cerdas, Data Eksternal Dan Internal.

Software CRM asuransi mbantu bisnis ing -

  1. Ningkatake grafik saka Sales
  2. Retaining clients
  3. Ngatur manual banking processes
CompanyHub - Pelacakan Email

CompanyHub CRM Kanggo Agen Asuransi Mbantu Wong Kanggo

  • Target pelanggan potensial
  • Prioritake ndadékaké kanthi pinter
  • Dorong dhesukan tim

Miwiti nyoba gratis SAIKI

14 Days Free Trial. Ora Ana Kertu Kredit.

Nglakoni otomatis Tandha, pangeling, Assignment Lead, Ndeteksi Duplikat
utawa Sembarang Proses Liyane ing Klik karo Drag Drop Automation.

Saben organisasi dodolan modern, kaya sampeyan, kudu ngotomatisasi tugas mboseni lan fokus ing bab-bab sing produktif.

CRM Automation

Nawakake Best Deliverables kanggo Klien Panjenengan
Nggunakake CRM Asuransi.

  • Deleng status pelanggan cepet
  • Tulisan telpon otomatis kanggo pitakon customer
  • Ngatasi masalah customer kanthi cepet
  • Pangolahan End-Kanggo-Akhir kanggo kasenengan sales

Trek Kemajuan saka Permintaan kanggo Sale & Paperwork ing Tunggal Layar
Nggunakake Visual Sales Pipeline

Uga mbantu agen insurance fokus ing langkah sabanjure kanggo nutup saben hasil

Real Estate CRM Software - Sales pipeline crm

Miwiti nyoba gratis SAIKI

14 Days Free Trial. Ora Ana Kertu Kredit.

Ngapikake Profitabilitas Bisnis Sampeyan, Nggawe Proses Pantes Lan
Nambah Manajemen Intermediary Kanthi Kita

Waca Kegiatan Agent

Carane akeh email sing dikirim, panggilan sing digawe, ndadékaké anyar etc

Software CRM Real Estate - Laporan pipa sales

Bandingake Kinerja Agen

Software CRM Real Estate - Laporan kinerja

Analisis apa wae ing Realtime

Sales, menehi hasil ukuran, tingkat cedhak, aktivitas, kinerja komparatif, lan liya-liyane.

Kanggo Sembarang Frame Wektu

Sasi 6 pungkasan, 30 pungkasan dina, Wulan pungkasan, pungkasan 2 kuarters dll

Visualisasi Awesome

  • Chart Wilayah
  • Bar Chart
  • Pie Chart
  • Line Chart
  • Donat Chart
  • Tabel Pivot

Miwiti nyoba gratis SAIKI

14 Days Free Trial. Ora Ana Kertu Kredit.

Jual Produk Asuransi Luwih cepet

Ing CRM sing cukup gampang nanging kuat

$ 49 / pengguna saben sasi + $ 1000 Persiyapan

$ 24 / panganggo saben sasi (ditampa saben taun)

$ 32 sasi kanggo sasi

Manfaat Utama

  • Kampanye luwih cetha
  • Akses 24 × 7
  • Tampilan pelanggan lengkap
  • Opsi penyebaran akeh
  • Platform integrasi lanjutan

Nggawe

  • Antarmuka panganggo modern
  • Ngembangake hubungan pelanggan
  • Ngapikake untung
  • Luwih solusi pelanggan
  • Tulisan panggilan otomatis

Luwih apik Market Foothold

  • Tuwuh dodolan
  • Ngirim layanan khusus
  • Kampanye marketing sing efektif
  • Kampanye marketing cerdas
Miwiti nyoba gratis SAIKI
14 Days Free Trial. Ora Ana Kertu Kredit.

Solusi CRM Asuransi kita ngidini kedhaftar kanggo efektif kolaborasi
karo intermediaries lan agen kanggo nyegah kebocoran revenue, mbangun hubungan apik karo
pelanggan lan ngatur proses penjualan lengkap.

Miwiti nyoba gratis SAIKI
14 Days Free Trial. Ora Ana Kertu Kredit.

Apa Sampeyan Siap Kanggo Miwiti Kanthi CompanyHub?

Miwiti nyoba gratis SAIKI
14 Days Free Trial. Ora Ana Kertu Kredit.
×

Mangga isi rincian kanggo njaluk reregan