Kita nggunakake cookie kanggo nambah fungsionalitas lan kinerja pangguna kita. Maca kita Kebijakan Cookie kanggo katrangan luwih. Got It
×

Apa Sampeyan Nggolek?

Njaluk Visibilitas

Ngatur Mimpin Nggunakake CompanyHub Kaya gampang
Lan Minangka Fleksibel Minangka Excel.

Pakaryan kanggo B2B & B2C loro-lorone

Saran tutul cerdas mesthekake manawa sampeyan ora ketompo maneh.


Coba Dhewe
14 Days free trial. Ora ana kertu kredit.

Sales People Hate Updating CRM

Nanging ora kesalahane. CRMs akeh wektu. Nanging ora CompanyHub.

Nggawe Ndadekake

Dheweke bisa kanthi cepet nggawe Lead /
Kontak tanpa ninggalake kaca

Nambahake Cathetan / Tugas / Obrolan

Padha bisa nambah kegiatan uga saka kaca sing padha.

Editing Kaya Excel

Padha bisa klik kaping pindho lapangan kanggo nggawe owahan. Lan nyimpen kabeh owahan ing 1 klik.

Setelan Next Followup Date

Sampeyan ora perlu nglampahi nggawe menit
tindakake tugas saben wektu. Cukup atur tanggal
lan bakal muncul ing followups.

Impor & Ekspor

Kanggo ngimpor, upload file, peta sampeyan
kolom kanggo lapangan lan ...... rampung! Ora tetep
format sing dibutuhake. Sampeyan uga bisa ngimpor kontak
& perusahaan saka file siji lan padha
bakal otomatis digandhengake.

Sampeyan uga bisa njupuk petunjuk langsung saka telpon
situs web ing CompanyHub

360 ° Pandangan Pelanggan

Njaluk rincian lengkap pelanggan ing panggonan 1 - ndeleng kabeh obrolan, aktivitas
lan tugas dijadwal karo wong - Manajemen Kontak Gampang

Manajemen Lead - 360 view crm

Manajemen Lead - Lead followup automation

Saran tutul cerdas. Mulane sampeyan ora bakal kesasar maneh.

CompanyHub ngelingake sampeyan kontak sing kudu ditutake. Cukup atur kekuwatan sing nuduhake sampeyan kerep seneng. Saben ana lack of komunikasi, sampeyan bakal kanthi otomatis njaluk pangeling tindakake.

Lacak kabeh informasi sing sampeyan butuhake karo kothak adat

Nlacak informasi kaya geografi, industri, ukuran liyane nganggo kothak adat.

Sampeyan bisa nggunakake ing :.

lapuran

filter-filter

Impor & Ekspor

Ijin

... meh nang endi wae.

Sampeyan uga bisa nggandhengake cathetan sing beda-beda, kaya Dealer hubungan karo kontak, nggunakake kothak adat.
Sampeyan uga bisa klompok kothak ing bagean, urutan / ndhelikake kothak lan ngganti kolom.

Njupuk kertu XHUMX saka CompanyHub lan siap dadi seneng

Coba Coba 14 Days free trial. Ora ana kertu kredit.
Awards
×

Mangga isi rincian kanggo njaluk reregan