Kita nggunakake cookie kanggo nambah fungsionalitas lan kinerja pangguna kita. Maca kita Kebijakan Cookie kanggo katrangan luwih. Got It
×

Apa Sampeyan Nggolek?

Njaluk Visibilitas

CompanyHub Mbantu Perusahaan Pembuatan Kanggo Nemtokake,
Ngapikake lan Nglancarake Kegiatan Operasional Kanthi Proses Otomatis

We offer solusi sing bisa diukur kanggo bisnis ing Industri Manufaktur

Miwiti nyoba gratis SAIKI

14 Days Free Trial. Ora Ana Kertu Kredit.

Real Estate CRM Software

Dipercaya dening 2000 + Pelanggan & CRM Experts

  • 100%
    Kualitas Dhukungan
  • 95%
    Ease saka nggunakake
  • 91%
    Keperluan Requirements
  • 100%
    Kesempatan Nggawe Bisnis karo

Awards
  • Finance Online
  • Piranti Lunak
  • Bisnis.com
  • Red Herring Winner
  • Piranti Lunak
  • Finance Online

Riset dening organisasi beda kayata TeleNet, Ovation Sales Group, lan InsideSales.com wis bola-bali dituduhake

Penjualan Rata-rata mbutuhake 8-12 Follow-up.

Déné sing salesperson mung njupuk 2 follow-ups!

Software CRM Real Estate - Ngikuti pangeling

Simpen Wektu Lan Upaya Ing Saben Saben Basis Yen Yen
Nuju Nggolek Kanggo Informasi Pelanggan Lan Dokumen

Software CRM Real Estate - Mriksa saran

CompanyHub mbantu bisnis cilik lan gedhe. Solusi kita efektif ing kabeh level.

CRM Pabrik kami nyedhiyakake macem-macem tambahan kaya ERP, akunting otomatis lan liyane. Kita ngedongkrak bisnis sing bisa digunakake liwat solusi sing disesuaikan.

Miwiti nyoba gratis SAIKI

14 Days Free Trial. Ora Ana Kertu Kredit.

Kanthi Solusi CRM Kita, Sampeyan Bisa Pasar Produk Anyar Luwih cepet

Dukungan teknis sing luwih apik, sales luwih responsif, lan layanan pelanggan sing sampurna

CompanyHub Manufacturing CRM bisa mbantu

  1. Centralize Communications and Customer Information.
  2. Nulis luwih cepet
  3. Ngurangi biaya manufaktur

Nggawe Bisnis Manufaktur Panjenengan Luwih Kompetitif
Nggawe Produksi lan Ngurangi Downtime

Tambah produktivitas dodolan sampeyan kanthi solusi CRM Manufaktur

CRM Automation

Ngapikake untung sampeyan
bisnis karo layanan khusus kita

  • Ngatur tim dodolan karo piranti CRM majeng
  • Ngopeni kepuasan pelanggan
  • Nglakoni bisnis kanthi otomatis

Track The Progress Of Each Project Easily With CRM
Wis Alat Kanggo Showcase Tugas uga minangka Timeline
Saka Various Appointments And Deadlines

Nglacak saben langkah sing dijupuk dening wakil reps

Real Estate CRM Software - Sales pipeline crm

Miwiti nyoba gratis SAIKI

14 Days Free Trial. Ora Ana Kertu Kredit.

Tim Kita Ndhukung Solusi Software sing Bakal Bantu Sampeyan Ngembangake
Rencana Strategis CRM Kanggo Kerja Lebih Lanjut lan Peningkatan Produktivitas

Ngatur janjian

Software CRM Real Estate - Laporan pipa sales

Ngatur Tipe Nyedhiyakake Documents

Software CRM Real Estate - Laporan kinerja

Akses Akses Informasi

Ngurangi wektu kanggo njaluk rincian pelanggan sing relevan

Ngatur Team Sales luwih apik

Ngilangi upaya duplikat utawa gumantung

Visualisasi Awesome

  • Chart Wilayah
  • Bar Chart
  • Pie Chart
  • Line Chart
  • Donat Chart
  • Tabel Pivot

Miwiti nyoba gratis SAIKI

14 Days Free Trial. Ora Ana Kertu Kredit.

Work Smarter And Faster To Achieve Better Business Better

$ 49 / pengguna saben sasi + $ 1000 Persiyapan

$ 24 / panganggo saben sasi (ditampa saben taun)

$ 32 sasi kanggo sasi

Manfaat Utama

  • Manajemen kontak otomatis
  • Pangayoman materi lan sumber
  • Nambah layanan pelanggan
  • Nggawe proses pranyatan
  • Efisien manajemen urutan

Tambah Penjualan

  • Ngatur Kontak
  • Distribusi timbal pinter
  • CRM seluler
  • Analytics sales and marketing
  • Distribusi timbal otomatis

Ngatur Bisnis Kerja

  • Tangkap inquiries produk
  • Nglakoni komunikasi email
  • Unduh trek
  • Ngatur Siklus Pemesanan
  • Ngatur aktivitas penjualan
Miwiti nyoba gratis SAIKI
14 Days Free Trial. Ora Ana Kertu Kredit.

CRM Manufacturing bakal ngedongkrak produktivitas lan kauntungan bisnis sampeyan.
Sambungake karo kita kanggo mangerteni carane bisa mbantu sampeyan kanthi solusi sing wis bukti.

Miwiti nyoba gratis SAIKI
14 Days Free Trial. Ora Ana Kertu Kredit.

Apa Sampeyan Siap Kanggo Miwiti Kanthi CompanyHub?

Miwiti nyoba gratis SAIKI
14 Days Free Trial. Ora Ana Kertu Kredit.
×

Mangga isi rincian kanggo njaluk reregan