Kita nggunakake cookie kanggo nambah fungsionalitas lan kinerja pangguna kita. Maca kita Kebijakan Cookie kanggo katrangan luwih. Got It
×

Apa Sampeyan Nggolek?

Njaluk Visibilitas

CompanyHub Kebijakan Privasi

Terakhir Diperbarui Ing: 24 Bisa 2018

Informasi sampeyan minangka penting kanggo kita minangka sampeyan lan kita komitmen kanggo nglindhungi informasi sampeyan. Kebijakan Privasi iki nggambarake apa informasi CompanyHub ngumpulake, carane ngumpulake informasi liwat macem-macem digital lan carane nggunakake informasi iki diklumpukake. Sampeyan diwajibake kanggo maneh Kebijakan Privasi iki sadurunge (i) nggunakake aplikasi CompanyHub Web / Mobile, (ii) ngakses lan ndaftar ing situs perusahaan companyhub.com lan / utawa (iii) nggunakake situs web, aplikasi, layanan lan alat sing gegandhengan , senadyan sampeyan ngakses utawa nggunakake aplikasi kasebut. Kanggo tujuan pangerten sing luwih apik, aplikasi CompanyHub, situs web lan kabeh situs, aplikasi, layanan lan piranti sing gegandhengan bakal diarani kanthi bebarengan 'COMPANYHUB PLATFORM'.

We offer sampeyan kemampuan kanggo nyambungake utawa nggunakake Platform Companyhub nggunakake antarmuka web. Ketentuan Kebijakan Privasi iki digunakake kanggo kabeh akses web kasebut lan nggunakake Platform Companyhub.

Kanthi ngakses CompanyHub Platform lan nyedhiyakake informasi sing dijaluk, sampeyan setuju karo Kebijakan Privasi kita. Kita duwe hak kanggo ngowahi utawa gawe owah-owahan sing tepat kanggo Kebijakan Privasi iki saka wektu ke wektu, sing bakal dadi efektif nalika postinge. Kita bakal intim sampeyan mung ing kasus ngendi ana owah-owahan substansial kanggo Kebijakan Privasi iki. Panjenengan terus nggunakake Platform Companyhub, sawisé ditrima saka intimasi kuwi, bakal dianggep minangka panriman sing dianggep minangka owah-owahan.

Produk lan Layanan sing ditampa dening CompanyHub Platform ora diarahake kanggo individu sing umuré telung belas (13). Yen sampeyan suntingan, kita nyuwun sampeyan ora nuduhake data pribadhi utawa nggunakake Produk lan / utawa Layanan kita.

INFORMASI KARET

Apa sampeyan menehi kita

Kita ngumpulake informasi sing menehi kita utawa ngidini kita ngakses. Informasi kasebut kalebu nanging ora diwatesi karo jeneng, gambar, tanggal lair, email lan / utawa alamat fisik, telpon lan / utawa nomer mobile, jender, dhaptar kontak, informasi lan profil media sosial, informasi lokasi (GPS), kegiatan lan kinerja informasi lan informasi sing perlu ing regane pembayaran mode / kredit kartu / akun bank. Sampeyan ngakoni yen sampeyan ngandhani informasi kasebut kanthi sukarela. Yen sampeyan ora pengin nyampekano informasi iki, sing sampeyan bebas, sampeyan bisa uga ora bisa nggunakake layanan tartamtu sing ditawakake Platform Companyhub.

Data sing Dikumpulake

Kita kanthi otomatis bisa ngumpulake jinis informasi ing ngisor iki kanggo menehi sampeyan panggunaan lan akses menyang Platform Companyhub, lan kanggo bantuan kita nggawe pribadi lan nambah pengalaman sampeyan:

  • Informasi babagan komputer utawa piranti sampeyan ngakses Companyhub Platform, Alamat IP panjenengan, browser, versi browser, sistem operasi, referrer, jaringan seluler, tampilan kaca, data iklan, data log web standar dll.
  • Informasi sing diwenehake kanggo langganan macem-macem kabar kayata surat tindakake, ringkesan tugas saben dina, notifikasi tugas, pangeling tugas, kabar ekspor impor data, notifikasi massal, faktur lan / utawa buletin eg jeneng, alamat email dll.
  • Informasi sing gegandhengan karo kabeh tumbas lan transaksi sing sampeyan lebokake ing CompanyHub Platform kayata jeneng, alamat, alamat email, telpon, rincian kartu etc.
  • Informasi saka sistem sampeyan nyambung menyang CompanyHub Platform kayata akun email, tanggalan. Yen sampeyan menehi wewenang kanggo ngakses akun Google / Akun Email liyane, kita bakal narik kabeh obrolan email kanggo sasi Enem (6) pungkasan saka tanggal wewenang lan terus narik nganti sampeyan mbusak akun email. Sistem kita banjur bakal nganalisa email kasebut lan misahake kontak penting adhedhasar obrolan email lan uga nggandhengake email karo kontak.
  • Kita uga bisa ngumpulake informasi saka utawa bab sampeyan kanthi cara liyane, kayata nalika sampeyan hubungi tim dhukungan pelanggan, nalika sampeyan nanggapi survey lan / utawa nalika interaksi karo anggota tim sales lan marketing utawa tim dhukungan teknis kita. Kita bisa ngawasi utawa ngrekam percakapan telepon antarane sampeyan utawa sapa waé tumrap sampeyan lan staf dhukungan kanggo kualitas lan latihan internal. Kanthi sesambungan karo sampeyan, sampeyan ngakoni yen komunikasi sampeyan bisa didownload, diawasi, utawa direkam tanpa kabar utawa peringatan maneh.
  • Kita (kalebu perusahaan sing bisa kita gunakake) bisa nyelehake file data cilik ing komputer utawa piranti liyane. File data iki bisa dadi cookie, tag pixel, cookie Flash, beacon web (web beacon yaiku gambar elektronik sing bisa digunakake ing email sing dilacak) utawa panyimpenan lokal sing disedhiyakake dening peramban utawa aplikasi sing gegandhengan (bebarengan "Cookies"). Kita nggunakake Cookies iki kanggo ngenali panjenengan minangka pedagang; ngatur layanan, isi, lan komunikasi kita; ngukur efektifitas komunikasi; bantuan njamin yen keamanan akun ora dikompromi; ngurangi risiko lan nyegah penipuan; lan kanggo ningkatake kepercayaan lan safety ing situs lan layanan kita.
  • Supaya mbantu nglindhungi sampeyan saka penipuan lan nyalahi panggunaan pribadi, informasi profesional lan bisnis, kita bisa ngumpulake informasi babagan sampeyan lan interaksi karo situs web kita utawa layanan Platform Companyhub. Kita uga ngevaluasi komputer, ponsel, utawa piranti akses liyane kanggo ngenali piranti alus utawa piranti lunak angkoro.

PENGGUNAAN INFORMASI YANG DIKUMPUL

Tujuan utama kita ngempalaken informasi pribadhi, profesional lan bisnis yaiku kanggo nyedhiyani pengalaman CRM sing aman, lancar, efisien, lan selaras. Informasi pribadhi sing dikirimake ing kene liwat situs web kita bakal digunakake kanggo:

  • Pribadhi CompanyHub kanggo sampeyan;
  • Nyedhiyani dhukungan pelanggan;
  • Informasi proses lan ngirim kabar / update / pangeling babagan rapat / kontak;
  • Mutusake masalah, ngumpulake biaya, lan troubleshoot masalah;
  • Nyegah kegiatan sing dilarang utawa dilebur ilegal, lan dilindhungi Katentuan Panggunaan;
  • Ngatur, ngukur, lan nambah layanan Platform Companyhub lan isi, tata letak, lan operasi situs web, antarmuka, alat lan aplikasi kita;
  • Ngirimake konten sing ditargetake, marketing, notifikasi layanan anyar, lan nawakake promosi miturut pilihan komunikasi sampeyan;
  • Hubungi sampeyan ing nomer seluler sing diwenehake dening sampeyan, kanthi nempatake telpon swara utawa liwat teks (SMS) utawa olahpesen email;
  • Kirimake statements, invoice, pangeling pembayaran kanggo sampeyan lan ngumpulake pembayaran saka sampeyan

PROTECTING AND SHARING INFORMATION

Cara Nglindhungi Informasi Sampeyan

Kita nyimpen lan ngolah informasi pribadhi liwat aplikasi kita sing diinstal ing server Amazon Cloud. Penetapan lokasi hosting data tansah adhedhasar ngurangi latency lan nampa kinerja optimal kanggo sampeyan lan pangguna. Kita uga duwe domain kita kadhaptar karo lisensi sing cocok kanggo njamin keamanan web. Kita nglindhungi informasi sampeyan kanthi nggunakake langkah-langkah keamanan fisik, teknis, lan administratif kanggo ngurangi risiko kerugian, nyalahi panggunaan, akses ora sah, pambocoran lan owah-owahan. Sawetara safeguards sing digunakake yaiku firewalls lan enkripsi data, kontrol akses fisik menyang pusat data kita, lan kontrol wewenang akses informasi.

Aturan Umum On Sharing

Kita ora ngedol utawa nyewa informasi pribadhi, profesional lan bisnis kanggo pihak katelu sing ora gegandhengan karo tujuan pemasaran tanpa persetujuan sing jelas. Kita bisa gabungke informasi sampeyan karo informasi sing diklumpukake lan digunakake kanggo nambah lan nggawe pribadhi CompanyHub Platform. Minangka aturan umum, kita nggunakake lan nyampekano informasi Panjenengan minangka pracaya kita kudu: (i) miturut hukum sing ditrapake, utawa aturan cara pembayaran; (ii) nglindhungi syarat lan kondisi kita; (iii) kanggo nglindhungi hak-hak, privasi, safety utawa properti kita, lan / utawa afiliasi kita; lan (iv) kanggo nanggapi panjalukan saka pengadilan, agensi penegak hukum, lembaga pangaturan, lan panguwasa umum lan pamaréntah liyane, sing kalebu panguwasa njaba Negara sampeyan.

Kanggo Kita Bisa Ngumumake Data

Kita bisa nuduhake data pribadhi karo pihak katelu dipercaya kayata:

  • Anggota perusahaan induk lan anak perusahaan (bebarengan perusahaan kita) kanggo nyedhiyakake isi bebarengan, produk, lan layanan (kayata registrasi, transaksi lan dhukungan pelanggan), kanggo mbantu ndeteksi lan nyegah tumindak sing mokal ilegal lan nglanggar kebijakan kita. Anggota kulawarga perusahaan kita bakal nggunakake informasi iki kanggo ngirim sampeyan komunikasi marketing mung yen sampeyan wis njaluk layanan sing.
  • Kita nuduhake data karo entitas ing saindenging donya sing kita kontrol, dikontrol dening kita, utawa ing kontrol umum kita, kanggo nyedhiyani layanan kita.
  • Kita bareng informasi karo panyedhiya layanan sing ngewangi kita nyedhiyani layanan kita. Layanan panyedhiya bisa nyedhiyakake barang kaya pembayaran (panyedhiya pembayaran, gateway pembayaran), hosting situs web, analisis data, teknologi informasi lan prasarana sing gegandhengan, layanan pelanggan, pangiriman email, lan auditing. Penyedia layanan ing kontrak sing mbantu operasi bisnis kita , kayata layanan pencegahan penipuan, marketing, lan teknologi. Kontrak kita ndadekake supaya panyedhiya layanan iki mung nggunakake informasi sing gegandhengan karo layanan sing ditindakake kanggo kita lan ora kanggo entuk manfaat dhewe utawa nglanggar kebijakan privasi kita.
  • Kanthi penegakan hukum, pejabat pemerintah, utawa pihak katelu liyane miturut subpoena, perintah pengadilan, utawa proses hukum utawa syarat liyane sing ditrapake kanggo kita utawa salah sawijining afiliasi kita; nalika kita kudu nglakoni supaya bisa netepi hukum; utawa nalika kita pracaya, ing kawicaksanan tunggal kita, yen pambocoran informasi pribadhi, profesional lan bisnis perlu kanggo nyegah gawe piala utawa rugi financial, nglaporake kegiatan ilegal sing dicuriga utawa kanggo neliti pelanggaran liyane.

YOUR HAK

  • Sampeyan bebas njaluk panjalukan kapan wae kanggo ngowahi, ngirim lan / utawa mbusak / mbusak informasi sing disimpen karo kita kanthi ngirim email menyang support@companyhub.com. Kita bakal ngolah saben panjalukan sampeyan, miturut kawicaksanan kita kaya kasebut ing ngisor iki,
  • Sampeyan bebas nolak Cookies yen browser utawa browser nambah-ijin, kajaba Cookies dibutuhake kanggo nyegah penipuan utawa njamin keamanan situs web sing kita kontrol. Nanging, nolak Cookies sampeyan bisa ngganggu nggunakake situs web lan / utawa fitur layanan kita.
  • Yen sampeyan ora pengin nampa komunikasi marketing utawa melu promosi, tindakake pituduh sing bisa diwenehake ing komunikasi kanggo milih komunikasi kasebut ing mangsa ngarep.

RETENTION DATA

Tanpa prelu panyuwunan kanggo pambusakan informasi pribadhi saka server kita, kita kudu nyekel data pribadhi kanggo wektu sing perlu kanggo nepaki kewajiban kita miturut Katentuan Panggunaan, kajaba wektu retensi maneh dibutuhake utawa dileksanakake dening hukum, miturut We manggoni tanggung jawab kita sing kasebut ing Kebijakan Privasi sawayah-wayah. Kanggo bisa nggayuh kanggo pitakon apa wae babagan iki.

CARA PENGGUNAAN

Panganggone produk lan layanan kita, lan manawa ana perselisihan sing timbul, kudu ditrapake ing Kebijakan Privasi iki lan uga Katentuan Panggunaan. Delengen Katentuan Pangguna, sing nerangake istilah liyane sing nggunakake panggunaan produk lan layanan.

Kanthi nrima kawicaksanan iki, sampeyan setuju karo kebijakan pengumpulan data, kawicaksanan lan panggunaan cookie kaya sing kasebut ing kebijakan iki. Kanggo pitakonan utawa masalah, hubungi Layanan Pelanggan / Kebijakan ing support@companyhub.com.

Njupuk kertu XHUMX saka CompanyHub lan siap dadi seneng

Coba Coba 14 Days free trial. Ora ana kertu kredit.
Awards
×

Mangga isi rincian kanggo njaluk reregan