Ndeleng kabeh obrolan & informasi ing panggonan 1 1 saka 2

Klik ing jeneng Kontak kanggo ndeleng kabeh rincian, cathetan, tugas, obrolan, email, cathetan sing gegandhengan etc. ing 1.

Sampeyan bisa ndeleng aktivitas sadurunge ing kene. Sampeyan uga bisa nambah catetan / obrolan / tugas utawa ngganti dokumen sing gegandhengan.

Sampeyan uga bisa ndeleng informasi kontak lan cathetan sing gegandhengan - kabeh ing sak panggonan.

Sinkronisasi Email

Sampeyan bisa nyelarasake email supaya kabeh obrolan karo kontak CompanyHub bakal otomatis diselarasake ing CompanyHub CRM. Malah yen sampeyan ngirim / nampa email ing njaba CompanyHub.

Info liyane: Cara Nyinkronake Email

Assigning leads to salespeople & ngontrol visibilitas rekaman 1 saka 3

Assigning Leads kanggo Salespeople: Saben rekaman duweni lapangan 'Diutus Kanggo' sing nuduhake sapa salesperson sing kontak (utawa rekaman liyane) ditugasake. Kanthi gawan ditugasake kanggo pangguna sing nggawé / ngimpor rekaman.

Yen kolom ora katon ing wangun lan sampeyan pengin nuduhake, sampeyan bisa pindhah menyang Ngatur lan seret saka Hidden Section ing ngisor kanggo bagean liyane.

assign-to-field
Assigning leads to salespeople & ngontrol visibilitas rekaman 2 saka 3

Yen visibilitas Kontak / Perusahaan / Tawaran disetel menyang umum (standar minangka umum), kabeh cathetan bisa katon ing kabeh. Sampeyan bisa ngganti setelan menyang basis hirarki. Ing kasus kasebut, rekaman bakal katon karo salesman, manajer, manajer lan manajer.

kontrol-visibilitas

Info liyane: Kontrol Akses Data

Assigning leads to salespeople & ngontrol visibilitas rekaman 3 saka 3

Hierarki diputus dening hirarki profil. Disetel nggunakake 'Lapuran kanggo' Profil. Secara default, laporan panganggo kanggo manajer lan laporan manajer kanggo CEO.

hirarki-profil

Yen sampeyan pengin duwe aturan visibilitas dhewe kaya adhedhasar Product, Country, Industry etc., sampeyan uga bisa. Hubungi support lan bakal bantuan.

Info liyane: Kontrol Akses Data

Tindakan cepet

Salespeople krungu CRM amarga akeh wektu. Dadi, kita wis nggawe gampang banget kanggo nganyari CRM kanthi cepet supaya bisa nglampahi wektu luwih cepet!

Info liyane: Ngatur cepet Tambah Fields

Fields Custom 1 saka 2

Sampeyan bisa nglacak kabeh informasi sing perlu karo kothak adat. Kaya Industry, Tanggal Pembaruan, sumber, income, Products etc.

Sampeyan bisa nggawe macem-macem jenis lapangan kaya Tèks, jumlah, Panggil, tanggal, Pilih opsi, Total, Formula, Nggabungake rekaman liyane etc.

Sinau luwih: Ngatur Bidang

Fields Custom 2 saka 2

Kothak iki dadi meh kabeh nang endi wae - Filter-filter, Formulir, Laporan, Idin Profile, etc. Sampeyan uga bisa ngontrol sing bisa ndeleng / ngowahi kothak kasebut kanthi ngatur ijin profil.

Kustomisasi Kolom & Simpen Filter 1 saka 2

Sampeyan bisa kanthi gampang ngganti kolom.

Sinau luwih: Filter-filter

Kustomisasi Kolom & Simpen Filter 2 saka 2

Sampeyan bisa kanthi gampang nyaring rekaman adhedhasar lapangan kaya wong sales, negara, tanggal follow-up sabanjuré etc. Sampeyan uga bisa nyimpen saringan kasebut.

Sinau luwih: Filter-filter

Kirimi Kita Sawetara Umpan Balik!

Ninggalake saran