Kita nggunakake cookie kanggo nambah fungsionalitas lan kinerja pangguna kita. Maca kita Kebijakan Cookie kanggo katrangan luwih. Got It
×

Apa Sampeyan Nggolek?

Njaluk Visibilitas

Salesflare Vs CompanyHub

Fitur CRMsalesflare-logo
Loro cara sinkronisasi email
Email Bulk
Manajemen pipa sales
Email Telpon
Ganti Order FieldsSangat Limited
Singidaken Bidang Standar×
Filter RecordsMung ing lapangan sing dipilihANY Field
Ngganti Kolom×
Simpen Filter×
Laporan Khusus×
Kontrol Akses Level Lapangan×
Kontrol Akses Tingkat Rekam×
Kustom Tables & Aplikasi Khusus×
Data Enrichment
(Narik data sosial kanthi otomatis)
×
Kampanye Ikut Otomatis×
Sebutharga & Sales Order×
Zapier & API
iPhone & Aplikasi Android

Njupuk kertu XHUMX saka CompanyHub lan siap dadi seneng

Coba Coba 14 Days free trial. Ora ana kertu kredit.
Awards
×

Mangga isi rincian kanggo njaluk reregan