Kita nggunakake cookie kanggo nambah fungsionalitas lan kinerja pangguna kita. Maca kita Kebijakan Cookie kanggo katrangan luwih. Got It
×

Apa Sampeyan Nggolek?

Njaluk Visibilitas

Katentuan Pangginaan supados langkung

Pungkasan Dianyari On: 14 Mar 2019

Panganggone aplikasi companyhub tundhuk sarujuk karo syarat lan katrangan ing ngisor iki. Mangga maca syarat lan katrangan ing ngisor iki kanthi teliti sadurunge nrima. Kanthi ngeklik tombol sing ditampa, sampeyan setuju supaya bisa diikat lan dadi pihak kanggo persetujuan iki. Yen sampeyan ora setuju karo samubarang syarat lan katemtuwih, ora usah nganggo utawa ngakses aplikasi perusahaan.

Sarat lan Ketentuan kanggo Aplikasi CompanyHub

Aplikasi CompanyHub, yaiku Software minangka Platform Layanan (SaaS) sing diduweni lan dioperasikake dening CompanyHub IT Solutions Pvt. Ltd (saiki disebut CompanyHub, Kami utawa Kita), perusahaan sing digabungake ing Perusahaan 1956 karo kantor pangguna ing Sanjivani, Gandharv Nagari, Nasik Road, Nasik, Maharashtra, India - 422101. Kanthi ngakses lan nggunakake aplikasi Companyhub kanggo sales management lan sales tracking services (bebarengan "Layanan"), sampeyan, wong utawa perusahaan sing diwenehi lisensi winates kanggo nggunakake aplikasi Companyhub (kene kasebut minangka "sampeyan" utawa "sampeyan "), Kanthi iki, sampeyan setuju supaya bisa diiloni karo syarat lan katemtuan kasebut, uga pedoman, aturan lan katemtuan liyane sing kasebut ing kene (kanthi bebarengan," Katentuan ") lan panggunaan utawa akses kasebut bakal dadi persetujuan antarane sampeyan lan CompanyHub.

Lisensi Software

Sasuwene nampa syarat lan katemtuan kasebut lan tundhuk pambayaran wutah sarujuk, CompanyHub setuju kanggo menehi lisensi, bisa ditransfer, ora eksklusif, non-transferable kanggo nggunakake aplikasi Companyhub, kanggo nginstal plug-in browser lan luwih setuju kanggo nyedhiyakake Layanan sing didhaptar ing kene.

modifikasi

Sampeyan setuju lan mangertos manawa kita bisa ngganti Syarat iki, fitur tartamtu saka aplikasi CompanyHub lan / utawa fitur-fitur tartamtu saka Layanan, tanpa kabar lan kabeh syarat lan owahan sing diubah dadi efektif sawise ngirim kabar anyar. Sampeyan pancen tanggung jawab kanggo mriksa Syarat lan owah-owahan kasebut sacara periodik kanggo révisi. Sembarang panggunaan aplikasi CompanyHub sawisé revisi kasebut dikirim, tegese idin kanggo owah-owahan.

CompanyHub bisa ngawasi lan ngganti fitur-fitur tartamtu saka Layanan kanthi periodik menyang (1) sesuai karo hukum, peraturan utawa panjalukan pemerintah liyane; (2) kanggo operate Service kanthi bener utawa kanggo nglindhungi dhewe lan pangguna. CompanyHub berhak kanggo ngowahi, nolak utawa ngilangi materi sing manggon ing utawa ditransfer menyang server sing, ing discretion sawijining, pracaya ora bisa ditampa utawa nglanggar hukum utawa Ketentuan iki.

layanan

Liwat aplikasi CompanyHub kita mbantu sampeyan ngumpulake kabeh data sing gegandhengan karo dodolan ing sak panggonan, nggawe analisis lan generate laporan kanggo mbantu sampeyan nggawe keputusan bisnis swara. Sawise pendaftaran lan otentikasi Akun Google, aplikasi CompanyHub bakal narik kabeh obrolan email kanggo 6 (Enem) sasi suwene saka tanggal registrasi. Aplikasi CompanyHub banjur bakal kanthi otomatis nganalisa isi email lan bakal ngasilake dhaptar kontak sing paling penting. Punika sacara spesifik mratélakaken bilih daftar punika namung minangka indikatif lan boten nyakup. Kanggo efisiensi fungsi aplikasi Companyhub, Sampeyan kudu nambah rekaman kontak, perusahaan lan tawaran sing gegandhengan karo perusahaan kasebut.

Loro saka manajemen sales liwat aplikasi CompanyHub, CompanyHub uga nyedhiyani layanan ing ngisor iki

  • Google Chrome Browser Plugin kanggo nelusuri aktivitas email lan nyedhiyakake laporan aktivitas kasebut
  • Kontrol kanggo ngatur pangaturan data lan njaga hierarki
  • Ngirimake tindakake ups karo kontak saiki
  • Ngelingake yen kontak ora njawab email lan tugas saben dina lan tindak-tindak etc
  • Update kanggo aplikasi Companyhub

Kabeh obrolan telpon antarane sampeyan lan kita ing hubungan karo Layanan bisa dicathet kanggo tujuan kualitas internal kita lan sampeyan kanthi mangkono ngidini kanggo ngawasi lan ngrekam.

Proses pesanan kita ditindakake dening Paddle.com pengecer online kita. Paddle.com minangka Merchant of Record kanggo kabeh pesenan kita. Paddle nyedhiyakake kabeh inquiry layanan customer lan Ngalahake bali.

Watesan

Sampeyan pancen dilarang lan ora:

  • Nerokake data pertambangan, scraping, crawling, utawa nggunakake proses utawa proses sing ngirim pitakon otomatis menyang aplikasi Companyhub.
  • Ngowahi, adaptasi, nerjemahake, utawa mbenerake engineer bagean apa wae saka aplikasi CompanyHub utawa Layanan.
  • Gunakake robot, spider, aplikasi telusuran / aplikasi, utawa piranti liyane kanggo entuk utawa ngindeks manawa bagean aplikasi Companyhub utawa Layanan.
  • Reformat utawa pigura bagean saka kaca web sing minangka bagean saka aplikasi CompanyHub utawa Layanan.
  • Gunakake situs web utawa Layanan, sengaja utawa ora sengaja, kanggo nglanggar hukum lokal, negara, nasional utawa internasional sing ditrapake.
  • Ngirim virus, cacing, cacat, jaran trojan, utawa item liyane sing bisa ngrusak.

Luwih saka watesan ndhuwur, sampeyan bakal njamin:

  • Aplikasi CompanyHub mung digunakake kanggo nelusuri sales internal dening sampeyan utawa organisasi sampeyan
  • Akses aplikasi Companyhub bakal diwenehake mung kanggo karyawan, wakil utawa kontraktor
  • Sampeyan ora nyedhiyani, utawa nggawe aplikasi Companyhub ing sembarang formulir (kalebu kanthi nuduhake kredensial akses menyang aplikasi Companyhub), utamané utawa sebagéan (kalebu nanging ora winates kanggo nuduhake kode obyek utawa kode sumber) marang pihak katelu tanpa persetujuan tertulis sadurunge

Ora ana sing ana ing kene bakal dianggep minangka menehi lisensi miturut sembarang hak properti intelektual vested ing kita utawa hak nggunakake aplikasi Companyhub utawa Layanan kita liyane saka ing kasunyatan kasebut tinulis.

Intelektual

Jeneng perusahaan lan logo lan kabeh jeneng lan jeneng layanan, tandha desain lan slogan sing gegandhengan minangka merek dagang lan tandha layanan sing digunakake dening CompanyHub lan minangka siji-sijiné Companyhub. Aplikasi CompanyHub, kode sumber, desain lan gaya digunakake kanggo persediaan Layanan sing hak cipta kanggo CompanyHub.

Liyane saka lisensi winates nggunakake aplikasi Companyhub sing tinulis ing kene, kabeh hak, judhul lan kapentingan ing lan kabeh hak properti intelektual, kalebu nanging ora winates ing hak cipta, merek dagang lan hak basis data, dilandhani ing Service, kalebu isi ing kono lan pilihan lan pengaturan, mesthine ing saben wektu tetep karo kita. Boten wonten ing Ketentuan lan Ketentuan lan / utawa Persetujuan iki dimaksudkan kanggo nransfer kabeh utawa bagean hak kasebut.

Kajaba lisensi kanggo nggunakake aplikasi Companyhub, sing sah miturut Katentuan kasebut, sampeyan ora diwenehake hak apa wae hak cipta, merek dagang, paten properti intelektual liyane ing aplikasi Companyhub utawa layanan, proses utawa teknologi sing diterangake ing kene. Kabeh hak kasebut disimpen dening CompanyHub.

Kabeh hak, judhul lan kapentingan kalebu merek dagang lan hak cipta babagan jeneng domain lan aplikasi CompanyHub sing kasedhiya liwat Layanan sing dilindhungi karo CompanyHub. Akses, reproduksi, redistribusi, transmisi lan / utawa ngurusi informasi apa wae sing ana ing aplikasi Companyhub kanthi cara apa wae, utamané kanthi sebagéyan utawa sebagéyan, pancen dilarang, ora bisa dilakoni tindakan hukum sing ketat.

Sampeyan bakal nyegah kabeh hak, judhul lan kapentingan kanggo data sing disedhiyakake menyang aplikasi Companyhub. Sampeyan uga bakal nahan kabeh hak, judhul lan kapentingan ing analisis lan lapuran kui nggunakake aplikasi Companyhub.

Nggunakake informasi sing kasedhiya kanggo kita

Kabeh informasi rahasia, kepemilikan utawa pribadine sing ditemtokake kanggo kita, utawa ditampa dening kita sajrone screening dhisikan email bakal katahan rahasia sawayah-wayah kaya kasebut ing Kebijakan Privasi kita. Kabeh feedbacks, jawaban, pitakonan, komentar, saran, gagasan utawa kaya, sing dikirim kanggo kita bakal dianggep minangka non-rahasia lan nonproprietary.

Kebijakan Privasi

CompanyHub komitmen kanggo nglindhungi privasi lan rahasia informasi pribadhi sing bisa njaluk lan nampa saka sampeyan. Kanggo maca statement privasi kita babagan informasi pribadhi kasebut, sumangga deleng Kebijakan Privasi.

Penafian Konten

CompanyHub nyatakake informasi sawise nganalisa data sing diwenehake lan data ditarik saka email. CompanyHub ora duwe kontrol atas akurasi konten, integritas utawa kualitas data sing diwenehake, lan aplikasi Companyhub bisa uga kalebu kasalahan akurat utawa kesalahan ing babagan kesalahan teknis, lan kita ora menehi jaminan, utawa bisa uga ora tanggung jawab kanggo kejujuran, kalebu ing aplikasi CompanyHub keaslian, kualitas, utawa kesahihan, utawa kepatuhan hak properti intelektual liyane, utawa asil mundhut utawa ngrusak.

Sampeyan dianjurake lan menehi katrangan yen kabeh informasi sing diwenehake sampeyan dijupuk dening kita kanthi pracaya, tanpa paling ora nyangka bonafide informasi kasebut lan CompanyHub ora konfirmasi, ora ngakoni, utawa langganan klaim lan perwakilan digawe dening Advertiser / s kadhaptar karo CompanyHub.

CompanyHub reserves hak, kanthi pratelan tunggal lan tanpa kewajiban, kanggo nggawe perbaikan, utawa mbenerake apa kesalahan utawa kekurangan ing bagean apa wae saka aplikasi Companyhub.

Pranala menyang situs Internet njaba bisa diwenehake ing isi aplikasi Companyhub utawa Layanan liyane minangka penak kanggo sampeyan. Listing saka situs njaba ora nyatakake endorsement situs dening CompanyHub utawa afiliasi. Nalika sampeyan ngeklik banner iklan, pranala sponsor, utawa pranala njaba liyane saka situs web utawa layanan liyane, browser sampeyan kanthi otomatis bakal nuntun sampeyan menyang jendhela browser anyar sing ora di-host utawa dikontrol dening CompanyHub. CompanyHub ora tanggung jawab kanggo isi apa wae sing dikirimake ing situs web pihak katelu kasebut utawa ora tanggung jawab kanggo njamin kinerja utawa kasedhiyan situs web pihak katelu kaya kasebut. CompanyHub lan afiliasi ora tanggung jawab kanggo isi, fungsionalitas, keasliane utawa safety teknologi situs eksternal kasebut. Kita duwe hak ngaktifake pranala menyang utawa saka situs pihak katelu menyang Layanan kita, senadyan kita ora nduweni kewajiban nglakoni.

CompanyHub uga nduweni hak kanggo nemtokake / ngowahi peraturan akses saka Aplikasi Companyhub, manawa ana ing syarat-syarat ragad akses, wektu, peralatan, watesan akses utawa cara liyane, sing bakal dikirim saka wektu kanggo wektu miturut Ketentuan iki. Iku tanggung jawab pangguna kanggo ngrujuk marang Katentuan kasebut saben wektu nggunakake Service kasebut.

Warranty

We njamin yen We are the pemilik aplikasi CompanyHub, lan duwe hak lan wewenang kanggo menehi lisensi kanggo nggunakake aplikasi CompanyHub. Kita ora njamin, njamin, nrima kondisi apa wae utawa nggawe representasi yen aplikasi CompanyHub bakal ketemu Syarat sampeyan utawa sing nggunakake aplikasi CompanyHub bakal ora ganggu utawa bebas kesalahan. Ora ana informasi lisan utawa tulisan liyane sing diwenehake dening Us, bakal nggawe babar pisan utawa kanthi cara ningkatake tanggung jawab kita, lan Sampeyan ora bakal ngandelake informasi kasebut.

Kita luwih njamin yen aplikasi CompanyHub ora nglanggar hak cipta, merek dagang utawa paten sing saiki lan bisa ditindakake ing India, lan We lan kanthi iki bakal setuju kanggo nglindhungi lan ndhelikake Sampeyan tanpa bahaya babagan kerugian, biaya, kerusakan utawa expenses (kalebu cukup biaya lan biaya pengadilan) sing metu saka tuntutan, tuntutan utawa tindakan sing ngandhakake yen aplikasi CompanyHub nglanggar utawa nglanggar hak cipta, merek dagang, paten, utawa hak properti intelektual India samubarang pihak katelu, sing disedhiyakake yen sampeyan intim Kami ing wektu cukup lan ngluwihi kerjasama sampeyan kanthi nyiapake pertahanan marang klaim kasebut.

Ora Ana Warranty

Saben panggunaan Layanan, gumantung marang aplikasi CompanyHub, lan nggunakake Internet kanthi umum bakal dadi risiko sampeyan. CompanyHub nyatakake samubarang lan kabeh tanggung jawab utawa tanggung jawab kanggo akurasi, isi, kelengkapan, kesetaraan, kehandalan, utawa operability utawa kasedhiyan informasi utawa materi sing ditampilake ing asil / laporan sing digawe liwat Layanan.

Aplikasi Companyhub lan layanan kasebut kasedhiya ing basis "As Is" lan "Ing kasedhiya" tanpa jaminan apa wae, liyane tinimbang sing tinulis ing kene, salah sijine utawa diwatesi utawa sah, kalebu, nanging ora diwatesi, jaminan tersirat saka kasugihan, kebugaran kanggo tujuan tartamtu, utawa non-pelanggaran. CompanyHub nolak, kanthi maksimal sing dileksanakake miturut angger-angger, sembarang jaminan babagan keamanan, kaandalan, akurasi lan kinerja aplikasi perusahaan lan layanan. CompanyHub ora njamin yen cacat utawa kasalahan apa wae bakal dikoreksi utawa isi kasebut bebas saka virus utawa komponen mbebayani liyane. CompanyHub uga nyalahake sembarang lan kabeh jaminan nganti paling akeh sing dileksanakake miturut angger-angger babagan apa informasi, barang, utawa layanan, didol liwat, iklan utawa ditampa liwat pranala sing diwenehake utawa liwat layanan kasebut.

Watesan tanggung jawab

CompanyHub ora nganggep hukuman utawa tanggung jawab hukum kanggo akurasi, kelengkapan, utawa kegunaan apa wae laporan, analisis utawa layanan sing ditawakake liwat aplikasi Companyhub. Ing acara kasebut, CompanyHub ora tanggung jawab marang sampeyan, amarga sampeyan nggunakake, nyalahi panggunaan utawa panyandian ing aplikasi Companyhub utawa panggunaan (utawa ora bisa nggunakake), ketergantungan utawa kinerja layanan apa wae, kanggo kerusakan apa wae, kalebu langsung, khusus , punitive, ora langsung, akibat utawa kerusakan utawa kerusakan sing ditindakake kanggo kerugian, keuntungan, panggunaan, utawa data, manawa nggawa jaminan, kontrak, pelanggaran properti intelektual, tort (kalebu negligensi) utawa teori liyane, sanajan CompanyHub utawa wis disaranake kamungkinan kerusakan sing metu saka utawa karo penggunaan (utawa ora bisa nggunakake) utawa kinerja aplikasi Companyhub utawa layanan kasebut.

Sampeyan nganggep tanggung jawab lan risiko kanggo panggunaan aplikasi Companyhub lan layanan kasebut. Watesan sing kasebut ing ngisor iki bakal ditrapake manawa ana kegagalan tujuan utama obat apa wae sing winates lan kanthi maksimal sing diwenehake miturut hukum sing ditrapake. Yen dianakake yen pambatasan utawa watesan tanggung jawab akibat utawa akibat kerusakan ora bisa dileksanakake, ing kahanan kasebut, tanggung jawab kasebut bakal diwatesi kanthi maksimal sing diwenehake dening hukum.

Pengabdian

Sampeyan setuju kanggo nglindhungi lan njaga awake lan para pejabat, direksi, agen, lan karyawan, tanpa bahaya saka tuntutan utawa tuntutan, kalebu biaya pengacara sing cukup, sing digawe dening pihak katelu amarga utawa nanggepi ora nerak Syarat kasebut, pelanggaran sampeyan saka angger-anggering hukum, utawa pelanggaran hak-hak pihak katelu, kalebu pelanggaran sing sampeyan duwe hak properti intelektual utawa hak liyane saka wong utawa entitas.

aneka

term - Ketentuan iki bakal tetep kanthi kekuatan lan efek nganti wektu kuwi sing terus digunakake kanggo aplikasi Companyhub utawa Layanan sing gegandhengan.

Severability - Menawa ana alesan pengadilan sing nduweni hak ukum nemokake sembarang panentu utawa bagean saka Katentuan kasebut ora bisa ditindakake, sateruse saka Katentuan kasebut bakal terus dikuwatake kanthi kuat lan efektif.

kabeh Agreement - Ketentuan iki minangka persetujuan kabeh antarane kita lan supersedes lan ngganti kabeh pangerten utawa persetujuan sadurunge utawa kontemporer utawa perjanjian, ditulis utawa lisan, gegayutan karo subyek Ketentuan iki. Layanan sampeyan terus nggunakake Layanan bakal bukti conclusive saka sampeyan ditrima menyang modifikasi digawe dening kita kanggo Ketentuan iki.

Waiver - Saben pangecualian saka katemtuan kasebut bakal efektif yen mung ditulis lan ditandatangani dening panjenengan lan CompanyHub.

Assignment - Sampeyan ora bisa nemtokake apa wae hak utawa tanggung jawab sampeyan ing Katentuan kasebut tanpa persetujuan sing ditulis saka kita. CompanyHub bisa ngatur kewajiban / kewajiban lan hak kasebut miturut Katentuan kasebut tanpa kudu ngupaya nrima idin saka sampeyan.

Kabar - Kabeh pawarto, panjaluk lan komunikasi liyane kudu ditulis lan bakal dianggep wis diwenehi (a) yen dikirim lewat pos terdaftar, kirim prabayar, (b) yen dikirim dening kurir sewengi, (c) yen dikirim kanthi faksimile transmisi lan transmisi kasebut dikonfirmasi minangka ditampa, utawa (d) yen dikirim lewat surat elektronik, lan pesen kasebut dikonfirmasi minangka ditampa, ing saben cilik alamat, nomer fax utawa alamat e-mail sing kasebut ing situs web kasebut. Kabeh dhaptar, panjaluk lan komunikasi liyane kudu ditulis lan bakal dianggep wis diwenehi (a) yen dikirim lewat surat sing disertifikasi, kirim prabayar utawa yen dikirim lewat kurir sewengi, menyang alamat kita: CompanyHub IT Solutions Pvt. Ltd., Sanjivani, Gandharv Nagari, Nasik Road, Nasik, Maharashtra, India - 422101

Force Majeure - Ora ana sing kudu dilakokaké utawa bakal dianggep gagal amarga kegagalan utawa wektu tundha akibat saka tumindak apa wae pemerintah, geni, banjir, insurrection, lindhu, kegagalan daya, kegagalan jaringan, gegeran, bledosan, embargo, serangan (tindakan hukum utawa ilegal), aksi teroris, kakurangan barang utawa bahan, gangguan transportasi apa wae utawa kelambatan kerja utawa kondisi liyane sing ora cukup ing kontrol kita.

arbitrasi - Saben perselisihan lan prabédan apa wae sing ana hubungane karo Ketentuan iki bakal dilunasi dening Arbitrase sesuai karo UU Arbitrase lan Konsili, 1996. Kabeh prosiding bakal dilakoni nganggo basa Inggris. Kajaba yen para pihak setuju karo arbitrator tunggal bakal ana telung Arbiter, siji sing dipilih dening saben pihak, lan pihak katelu dipilih dening loro Arbitrator sing ditunjuk dening pihak. Panggonan Arbitrase ing Nasik, India. Saben panguripan sing dilakokaké dening arbitrator bakal mujudake konklusif lan ngiket marang para pihak.

Hukum Pamrentah - Ketentuan kasebut bakal diatur lan diajukake miturut hukum India lan sampeyan setuju kanggo ngirim menyang yurisdiksi eksklusif pengadilan sing dumunung ing Nasik. Sampeyan tanggung jawab kanggo netepi hukum sing ditrapake. CompanyHub duwe hak ngupayakake kabeh obat sing ana ing hukum lan ekuitas kanggo nglanggar Syarat iki.

Hubungi lan tugas kanggo ngandhani - Hubungi kita karo pitakonan babagan Syarat iki. Mangga laporake pelanggaran Syarat kanggo support@companyhub.com.

ACKNOWLEDGMENT - KELUARAN Sampeyan sing maca lan makili kabeh istilah kasebut. YOU HAVE INDEPENDENTLY EVALUATED THE DESIRABILITY OF AVAILING SERVICES THROUGH THE COMPANYHUB APPLICATION AND NOT RELYING ON ANY REPRESENTATION, GUARANTEE OR STATEMENTS OTHER THAT AS SET FORTH IN THISE TERMS.

Njupuk kertu XHUMX saka CompanyHub lan siap dadi seneng

Coba Coba 14 Days free trial. Ora ana kertu kredit.
Awards
×

Mangga isi rincian kanggo njaluk reregan