Marr 33% Off për vitin e parë. Kodi kupon - 33LESS. Ofertë e kufizuar kohore.

Shtypni kuotën tuaj

CompanyHub CRM kursen orë 2 çdo ditë.
Kështu që ju mund të merrni më shumë pista dhe të fitoni më shumë marrëveshje.
Provo tani për FALAS
14 Ditë gjykim të lirë. Asnjë kartë krediti nuk kërkohet.

Besuar nga Kompanitë 2000 + Dhe Ekspertët e CRM

Ne i kërkuam klientëve tanë se përse u hodhën në CompanyHub ...

Merrni automatizimin më të avancuar të shitjeve në botë

Automate pothuajse asgjë në klikimeve.

 • Alert / kujtesë për njerëzit e shitjes
 • Kujtesa / mail tek klientët
 • Njoftime / njoftime për menaxherët
 • Automate çdo rrjedhë pune / proces si kopjimi i kopjeve
 • Bulk ndryshon si transferimi i çon

 

Është shumë e lehtë. Edhe një techie jo mund të automatizohet në minuta. Asnjë kod nuk kërkohet.

Çdo industri është e ndryshme

Kompania Hub përshtatet me industrinë tuaj dhe gjurmon çdo gjë në vendin 1.

Automobilistik
 • Kuotat
 • Komisionet dhe Nxitjet
 • Pagesat e Planifikuara
 • Disbursimet e huasë
 • Shitësit dhe dyqanet

Prodhim
 • Produkte
 • pricelists
 • Citate dhe Urdhra

Real Estate
 • Prona / Projekte
 • Rezervimet
 • Vizitat në terren
 • pagesat
 • marrëveshjet

udhëtim
 • Itinerar
 • Paketat
 • Locations
 • Furnizuesit
 • Rezervimet

Shitjet Njerëzit urrejnë përditësimin e CRM

Por nuk është gabimi i tyre. CRM-të janë kohë që konsumojnë. Por jo CompanyHub.

Company Hub është aq e lehtë sa shkëlqen

 • Double klikoni ndonjë fushë për të bërë ndryshime. Dhe ruani të gjitha ndryshimet në klikimin 1.
 • Krijo pista të reja, shtoni Shënime / Detyra / Biseda nga e njëjta faqe

Stop humbur kohë në email!

Jepini ekipit tuaj gjithçka që ata kanë nevojë për të qenë më produktive

Ekipi juaj ka ndërtuar një produkt aq të kujdesshëm dhe të fuqishëm - është e qartë se sa kohë dhe vëmendje ka shkuar në këtë prapa skenave. Unë kam provuar shumë CRM, dhe asgjë tjetër nuk përputhet me funksionalitetin, përdorshmërinë dhe fleksibilitetin që keni ndërtuar këtu ... Shumë e ngazëllyer për ta përdorur atë, e di se do ta bëjë biznesin tim më të suksesshëm

Jordan Goldman

Themelues dhe CEO i Unigo (fituar) dhe Switchboard (fituar)

Merrni një udhëtim 15 min nga CompanyHub dhe jini të gatshëm të mbeteni të entuziazmuar

Le ta provojmë 14 Ditë gjykim të lirë. Asnjë kartë krediti nuk kërkohet.
Awards
Ne përdorim cookies për të përmirësuar funksionalitetin dhe performancën e përdoruesve tanë. Lexoni tonë Politika Cookie për më shumë detaje. E kuptova