meunangkeun 33% Pareum keur taun hareup. Kode Kupon - 33LESS. Kawates waktos tawaran.

Naksir kuota anjeun

CompanyHub CRM ngaheéat 2 Jam Sapopoé.
Sangkan bisa meunang leuwih ngawujud & meunang poéna leuwih.
Coba Ieu Ayeuna haratis
14 Days sidang gratis. Taya kartu kiridit diperlukeun.

dipercanten Ku 2000 + Pausahaan & CRM Para ahli

Urang tanya Konsumén kami Kunaon Aranjeunna Switched Pikeun CompanyHub ...

Meunang Dunya urang lolobana Advanced Penjualan Automation

Ngajadikeun otomatis ampir nanaon di clicks.

  • Ngabejaan / panginget pikeun jalma jualan
  • Panginget / surat ka klien
  • Ngabejaan / bewara ka manajer
  • Ngajadikeun otomatis sagala workflow / prosés kawas mariksa duplikat
  • parobahan bulk kawas mindahkeun ngawujud

 

Ieu pisan gampang. Malah hiji techie non bisa ngajadikeun otomatis dina menit. Taya kode diperlukeun.

Unggal Industri Dupi Béda

CompanyHub diluyukeun kana industri Anjeun & ngalacak sagalana di 1 tempat.

Automotive
  • tanda petik
  • Komisi & insentif
  • pangmayaran dijadwalkeun
  • Disbursements injeuman
  • Ngical paralatan & Showrooms

Manufaktur
  • produk
  • Pricelists
  • Cutatan & pesenan

Perumahan
  • Sipat / Projects
  • Bookings
  • kunjungan situs
  • pangmayaran
  • pasatujuan

iinditan
  • rancana perjalanan
  • bungkusan
  • rentals
  • suppliers
  • Bookings

Jalma jualan Hate Ngamutahirkeun CRM

Tapi éta teu kasalahan maranéhanana. CRMs aya waktos consuming. Tapi teu CompanyHub.

CompanyHub nyaeta sakumaha gampang saperti Excel

  • Ganda klik wae sawah sangkan parobahan. Tur nyimpen sadaya parobahan 1 klik.
  • Jieun ngawujud anyar, nambahan Catetan / Tugas / Paguneman ti kaca sarua

Ngeureunkeun wasting waktu dina Surelek!

Masihan tim anjeun sagalana maranéhna kudu jadi leuwih produktif

Tim anjeun geus diwangun kawas wijaksana, produk kuat - éta jelas sabaraha waktos jeung perhatian geus Isro kana ieu balik layar. Kuring geus diusahakeun kaluar loba CRM urang, sarta euweuh sejenna cocog nepi ka fungsionalitas, usability sarta kalenturan anjeun geus diwangun di dieu ... Bungah kacida bisa maké éta Nyai nyaho éta bakal nyieun bisnis kuring beuki suksés

Yordania Goldman

NU NGADEGKEUN & CEO Unigo (kaala) jeung Switchboard (kaala)

Nyokot 15 mnt numpak tina CompanyHub tur jadi siap jadi thrilled

Hayu urang Coba Ieu 14 Days sidang gratis. Taya kartu kiridit diperlukeun.
Awards
Urang make cookies pikeun ngamaksimalkeun pungsionalitasna sarta kinerja pamaké urang. Baca kami Sarat jeung Kaayaan cookie leuwih wincik. Beunang