Urang make cookies pikeun ngamaksimalkeun pungsionalitasna sarta kinerja pamaké urang. Baca kami Sarat jeung Kaayaan cookie leuwih wincik. Beunang

Tim jualan Hates CRMs?

Masihan 'em Mudah-sakumaha-Excel CRM Aranjeunna Mamah Sabenerna Paké

  • Masihan pisibilitas lengkep di jualan
  • Pinuh customizable kalawan sered-serelek
Ulah nyandak kecap urang. Coba pikeun 14 dinten lajeng mutuskeun diri.Mimitian Pikeun Free

Dipercanten Ku 2000 + Konsumén & CRM Para ahli

Awards
  • keuangan Online
  • software Ngasongkeun
  • pamaen tinggi
  • Business.com
  • Beureum Herring Winner
  • software Ngasongkeun
  • keuangan Online

Followup Saran - Ieu ngarobah jadi marga More
& Gets More Ulang Usaha

Followup Suggetions - Tuturkeun nepi software
Saran Followup - CRM customizable

Ngawangun Hubungan Leuwih alus ku Gampang
Tinggal di Toel Ku Network anjeun

CompanyHub reminds anjeun tina ngawujud anjeun kedah followup.
Ngan diatur hotness nunjukkeun kumaha sering anjeun hoyong cicing di kabaran.
Iraha aya kurangna komunikasi, anjeun bakal otomatis
meunang panginget followup.

Coba AYEUNA haratis
14 Days Free sidang. Taya kartu kiridit dibutuhkeun.

Meunang 360 ° Témbongkeun sahiji marga Dina Hiji Tempat

Tempo Paguneman, surelek, Catetan, Tugas, jsb di 1 tempat jeung mutuskeun léngkah salajengna

CRM keur usaha leutik
Coba AYEUNA haratis
14 Days Free sidang. Taya kartu kiridit dibutuhkeun.

Simpen sahenteuna 2 Jam Unggal Poé
Kalawan Produktivitas Suite lengkep

Simpen Time Jeung 2-Jalan Email Sync, Citakan Email & PCplus Surat

  • 1. némpelkeun Email
  • 2. pribados
  • 3. Kirim surélék surat
Tetep repeating pikeun sajam
  • 1. Pilih Kontak
  • 2. Pilih Citakan
  • 3. Kirim surélék surat
Dipigawé dina 2 menit
Coba AYEUNA haratis
14 Days Free sidang. Taya kartu kiridit dibutuhkeun.

pinuh customizable

Ngatur anjeun Data The Jalan Anjeun Hayang
Kalawan Séred-serelek Pakakas.

Custom Widang & Tables


Lagu sagala informasi nu peryogi sareng huma custom & tabel

Kolom & Saringan

Tempo sadaya informasi penting instan ku Nyieun husus kolom.
Nyaring data dina klik kalawan tapis disimpen.

Meunang "Mudah Salaku Excel" CRM Tim anjeun bakal Sabenerna Paké

Ngatur ngawujud tina kaca hiji. Kawas Excel.

Jieun ngabalukarkeun instan

Gancang nyieun hiji Diterangkeun anyar / Kontak
tanpa ninggalkeun kaca

Edit Widang Records Béda
kawas Excel

Ganda klik wae sawah sangkan parobahan.
Tur nyimpen sadaya parobahan 1 klik.

Tambahkeun Catetan / Tugas / Paguneman

Tambahkeun aktivitas ogé tina kaca sarua

Coba AYEUNA haratis
14 Days Free sidang. Taya kartu kiridit dibutuhkeun.

ngajadikeun otomatis ngabejaan, panginget, kalungguhan ngerjakeun, detecting duplikat atanapi Sakur Prosés lianna di clicks kalawan Séred serelek Automation.

Unggal organisasi jualan modern, kawas Hormat, kedah ngajadikeun otomatis tugas boring na difokuskeun hal produktif.

automation jualan CRM

Ngajadikeun otomatis ampir nanaon di clicks.

  • Ngabejaan / panginget pikeun jalma jualan
  • Panginget / surat ka klien
  • Ngabejaan / bewara ka manajer
  • Ngajadikeun otomatis sagala workflow / prosés kawas mariksa duplikat
  • parobahan bulk kawas mindahkeun ngawujud

Capture ngabalukarkeun otomatis Ti Website

Jeung gampang ngahijikeun kalawan 1000 + aktip ngagunakeun Zapier / PieSync

Web mun Diterangkeun - System Management Diterangkeun

Tempo Penjualan Kagiatan, Performance of Penjualan Tim & wawasan Palanggan Jeung Pohara Mudah ngalaporkeun Tapi taméng.

Tempo kagiatan jualan

Sabaraha surelek aranjeunna dikirim, nyaéta panggero aranjeunna dijieun, ngawujud anyar jsb

Tempo kagiatan jualan - laporan pipa

Bandingkeun Performance of Penjualan Jalma

laporan jualan pipa

Nganalisis Nanaon di Realtime

Jualan, ukuran deal, laju nutup, kagiatan, kinerja komparatif, jeung sajabana

Pikeun Sakur pigura waktu

bulan 6 panungtungan, panungtungan poé 30, Bulan panungtungan, 2 panungtungan suku jsb

Heboh Visualizations

  • aréa Bagan
  • bar Bagan
  • pai Bagan
  • Line Bagan
  • donat Bagan
  • pangsi Table
Coba AYEUNA haratis
14 Days Free sidang. Taya kartu kiridit dibutuhkeun.

Nu Anjeun Siap Ka ngamimitian Jeung CompanyHub?

Coba AYEUNA haratis 14 Days sidang gratis. Taya kartu kiridit diperlukeun.
Awards
  • keuangan Online
  • software Ngasongkeun
  • Business.com
  • Beureum Herring Winner
  • software Ngasongkeun
  • keuangan Online
×

Mangga eusian rinci ka meunang bedah