Urang make cookies pikeun ngamaksimalkeun pungsionalitasna sarta kinerja pamaké urang. Baca kami Sarat jeung Kaayaan cookie leuwih wincik. Beunang
×

Milari naon anjeun?

Ngatur & nurture ngabalukarkeun

meunang pisibilitas

Néangan alternatif pikeun Zoho CRM?

Meunangkeun CRM modern kalawan leuwih customizability sarta sered-serelek automation
Zoho alternatif
Coba Ieu Kiwari keur FREE
14 Days sidang gratis. Taya kartu kiridit diperlukeun.

CompanyHub Mibanda Kalolobaan Fitur of Zoho CRM
Lajeng Naon Ngajadikeun CompanyHub leuwih hadé?

Manajemén kontak
Hoyong tim anjeun tetep nganapigasi kaca?
Atawa ngalakukeun leuwih jualan?
Zoho CRM
Manajemén kontak
CompanyHub
CRM Kawas Zoho
pabandingan
Jieun & ngokolakeun kontak tina kaca hiji×
Edit rékaman kawas Excel×
Tambahkeun catetan, tugas, paguneman tanpa nganapigasi puluhan kaca×
ngaropea kolom
simpen saringan
idin tingkat widang
idin tingkat catetan
Wewengkon jualan jeung aturan ngerjakeun
pipa deal Visual
Signup pikeun Free
14 Days sidang gratis. Taya kartu kiridit diperlukeun.
Followups & Diterangkeun Nurturing
Ngeureunkeun wasting waktu anjeun di Nyieun Followup Tugas
Zoho CRM
tuturkeun up
CompanyHub
Tuturkeun nepi automation

Smart bongbolongan followup. Jadi maneh pernah sono lead hiji deui.

CompanyHub reminds Anjeun kontak anjeun kedah followup. Ngan diatur hotness nunjukkeun kumaha sering anjeun hoyong cicing di kabaran.
Iraha wae aya kakurangan komunikasi, anjeun bakal otomatis pangingetkeun nuturkeun.

pabandingan
Smart bongbolongan followup keur kontak×
Smart followup bongbolongan ti email×
Atur tanggal followup hareup dina klik×
Signup pikeun Free
14 Days sidang gratis. Taya kartu kiridit diperlukeun.
email Manajemén
CompanyHub hadir kalawan sadaya alat surélék anu peryogi.

Email CRM nyukcruk

pabandingan
2 cara email singkronisasi
Surelek bulk
Citakan email
nyukcruk email
Nyukcruk surat ti Gmail×
Ngingetan lamun euweuh reply×
email Scheduling
Signup pikeun Free
14 Days sidang gratis. Taya kartu kiridit diperlukeun.
Nyieun husus sarta Automation
Duanana CompanyHub & Zoho CRM aya kalolobaan CRMs customizable.

Anjeun tiasa lagu nanaon. Teu ngan jadi marga.

Automotive
  • tanda petik
  • Komisi & insentif
  • pangmayaran dijadwalkeun
  • Disbursements injeuman
  • Ngical paralatan & Showrooms

Manufaktur
  • produk
  • Pricelists
  • Cutatan & pesenan

Perumahan
  • Sipat / Projects
  • Bookings
  • kunjungan situs
  • pangmayaran
  • pasatujuan

iinditan
  • rancana perjalanan
  • bungkusan
  • rentals
  • suppliers
  • Bookings

Tapi sered CompanyHub urang - automation serelek nyaeta pisan leuwih kuat batan nu ti Zoho CRM

pabandingan
Logika bisnis / Aturan / Aliran$45/ Pamaké per bulan
- Karya on data impor×
- Karya on nyieun / ngamutahirkeun sababaraha rékaman maké API×
- Jieun ngagunakeun bagan aliran tinimbang kodekawates
workflow dijadwalkeun tanpa kodekawates
parobahan bulk tanpa kode×
Tables custom
Widang adat
Database misahDimimitian ti $ 10,000 per bulan ????
Signup pikeun Free
14 Days sidang gratis. Taya kartu kiridit diperlukeun.
ngalaporkeun
Duanana CompanyHub sareng Zoho CRM datangna kalayan ngalaporkeun kuat.

Tapi CompanyHub ngajadikeun leuwih gampang ulipkeun kalayan laporan sareng ménggalan laporan sacara instan

pabandingan
Dashboards
laporan baku
laporan custom
Grafik & laporan tabular
Ngalaporkeun on custom tabel & huma custom
laporan babagi
Signup pikeun Free
14 Days sidang gratis. Taya kartu kiridit diperlukeun.
Petik & inventory
Zoho CRM ngan ngarojong bedah dasar dina Quotation.
CompanyHub oge ngarojong spésifikasi adat, jeung harga custom.
pabandingan
konfigurasi produk×
daptar produk
Pricelists
Citakan petik
Orde jualan
inventory
Signup pikeun Free
14 Days sidang gratis. Taya kartu kiridit diperlukeun.
Integrations
Boh CRMs nawiskeun integrations pohara alus
pabandingan
Capture miheulaan ti ramatloka
API
Zapier
PieSync
Signup pikeun Free
14 Days sidang gratis. Taya kartu kiridit diperlukeun.

Nyokot 15 mnt numpak tina CompanyHub tur jadi siap jadi thrilled

Hayu urang Coba Ieu 14 Days sidang gratis. Taya kartu kiridit diperlukeun.
Awards
×

Mangga eusian rinci ka meunang bedah