Urang make cookies pikeun ngamaksimalkeun pungsionalitasna sarta kinerja pamaké urang. Baca kami Sarat jeung Kaayaan cookie leuwih wincik. Beunang
×

Milari naon anjeun?

Ngatur & nurture ngabalukarkeun

meunang pisibilitas

Ngamimitian Ayeuna, Nyokot Plan a Salajengna

Coba CompanyHub bébas pikeun 14 poé, kalayan sagala fitur. Taya kartu kiridit diperlukeun.
Témbongkeun harga di:

pamaké 5 +? meunang harga custom

kakuwatan keur ngasilkeun
$12/ Pamaké per bulan
ditagih taunan (Simpen 25%)

$16/ Pamaké per bulan
ditagih Bulanan

  • Management kalungguhan
  • Sababaraha Pipelines deal
  • 2 - Cara email singkronisasi
  • mail bulk
  • Unlimited tracking Surelek, sanajan ti Gmail
  • Citakan email
  • email Scheduling
  • Ngingetan lamun euweuh reply
  • Widang adat
  • Ngadalikeun anu bisa ningali sawah nu
  • Ngahijikeun kalawan 100s of aktip
  • Capture miheulaan ti ramatloka

wawasan
$16/ Pamaké per bulan
ditagih taunan (Simpen 25%)

$21/ Pamaké per bulan
ditagih Bulanan

  • Management kalungguhan
  • Sababaraha Pipelines deal
  • 2 - Cara email singkronisasi
  • mail bulk
  • Unlimited tracking Surelek, sanajan ti Gmail
  • Citakan email
  • email Scheduling
  • Ngingetan lamun euweuh reply
  • Widang adat
  • Ngadalikeun anu bisa ningali sawah nu
  • Ngahijikeun kalawan 100s of aktip
  • Capture miheulaan ti ramatloka
  • Dashboards & 20 + laporan baku
  • laporan custom, sanajan dina widang custom
  • Rupa-rupa grafik
  • laporan ékspor
  • pisibilitas dumasar hirarki data

hal nu ngajadikeun otomatis
$24/ Pamaké per bulan
ditagih taunan (Simpen 25%)

$32/ Pamaké per bulan
ditagih Bulanan

  • Management kalungguhan
  • Sababaraha Pipelines deal
  • 2 - Cara email singkronisasi
  • mail bulk
  • Unlimited tracking Surelek, sanajan ti Gmail
  • Citakan email
  • email Scheduling
  • Ngingetan lamun euweuh reply
  • Widang adat
  • Ngadalikeun anu bisa ningali sawah nu
  • Ngahijikeun kalawan 100s of aktip
  • Capture miheulaan ti ramatloka
  • Dashboards & 20 + laporan baku
  • laporan custom, sanajan dina widang custom
  • Rupa-rupa grafik
  • laporan ékspor
  • pisibilitas dumasar hirarki data
  • Aturan pisibilitas data dumasar
  • Ngajadikeun otomatis workflow Anjeun
  • ngabejaan dijadwalkeun / lampah
  • Bulk parobahan / lampah
  • Jieun logika custom (tanpa kode wae!) Mun ngajadikeun otomatis sagala proses bisnis
  • Otomatis surat / ngabejaan
  • nyieun tugas / rékaman séjén otomatis
  • Custom tabel & aktip custom pikeun ngatur proses sejenna
  • Cutatan & pesenan Penjualan
Mimitian sidang bébas anjeun Kiwari
14 Days Free sidang. Taya kartu kiridit dibutuhkeun.

Naha Kudu I Pilih CompanyHub?

Pinuh customizable Pikeun Industri anjeun

CompanyHub mangrupakeun salah sahiji CRMs paling customizable pikeun SMBs. Kalawan basajan sered-serelek Anjeun tiasa:

  • Ngaropea Widang, kolom, saringan jsb
  • Lacak tur atur nanaon jeung tabel custom kawas pangmayaran, kursus, Pasipatan jsb
  • Sambungkeun sagalana tur meunangkeun pintonan gelar 360.
  • Nganalisis sagala hal kalayan laporan
UTrons - ngajadikeun otomatis workflow anjeun kalawan Séred-serelek

UTrons CompanyHub urang ngantep anjeun ngajadikeun otomatis prosés wae ku ngan nyieun bagan aliran. misalna:

  • Disallow duplikat
  • Jieun tugas lamun tahap deal robah
  • Otomatis nyieun deal nalika parusahaan anu dijieun
  • renew poéna otomatis
  • kirimkeun otomatis surat ultah / runtuyan surat / alatan panginget titimangsa

Gampang saperti Excel CRM
Tim Anjeun Sabenerna Badé Paké

Excel kawas visualisasi nu ngidinan Anjeun ngalakukeun paling sahiji hal tina kaca hiji - jieun ngawujud, edit sél, ngirim surat, nambahan catetan / tugas / paguneman jeung sajabana

Kaamanan - pinuh ngadalikeun anu tiasa
tingali naon dat

Anjeun tiasa sacara gampil ngadalikeun anu bisa ningali nu direkam na nu widang.

Concierge Level Rojongan

Tim rojongan kami geus dipeunteun 100% on G2Crowd sabab kami salawasna balik ka mil tambahan pikeun mantuan para nasabah urang.

Meunang kakawasaan CRMs perusahaan tanpa pajeulitna jeung ongkos.

Mimitian sidang bébas anjeun Kiwari
14 Days Free sidang. Taya kartu kiridit dibutuhkeun.

Masih boga Patarosan?

Naha meuli ti anjeun? Naon ngajadikeun anjeun husus?

Urang geus digawé di spasi CRM pikeun 8 + taun. Ieu masihan kami pamahaman ngeunaan pangabutuh pausahaan béda. Urang ogé geus dipaké loba CRMs pikeun tim jualan urang sorangan. Ieu dilakukeun urang nyadar yén paling CRMs boh teuing dasar atawa teuing pajeulit. Ogé, maranéhna kakurangan parabot jualan penting kawas tracking email, ngalaporkeun jsb Frustated, urang mutuskeun pikeun ngawangun eta sorangan. Salaku urang oge desain parusahaan pisan focussed, kami bisa ngawangun hiji CRM estu gampang acan bener kuat nu mantuan pausahaan tumuwuh.

Hasil naon anu bakal Sabenerna meunang tina ieu?

CompanyHub baris mantuan anjeun cara 3. 1. Anjeun bakal tiasa gampil nurture ngawujud anjeun sarta ngarobah langkung ngawujud. Kituna tumuwuh jualan Anjeun. 2. Ieu baris ngaronjatkeun produktivitas tim anjeun. agen Anjeun tiasa nyimpen sababaraha jam jeung ngagunakeun éta bade difokuskeun jualan. 3. Anjeun bakal meunang pisibilitas lengkep. Anjeun bakal tiasa ngalacak sagala ngawujud, paguneman maranéhanana, dina nguruskeun hiji tempat terpusat. Ogé bisa nganalisis sagala hal kalayan ngalaporkeun kuat. Sangkan anjeun meunang sagalana tumuwuh Anjeun bisnis.

Dupi aya kontrak istilah panjang?

Kami geulis yakin CompanyHub baris menerkeun éta nilai dina sababaraha poé. Kusabab kitu urang ulah tetep wae kontrak istilah panjang sarta anjeun bisa milih di keur rencana bulan-to-bulan. Anjeun howerver bisa, mayar keu mun meunang diskon tambahan.

Naon kaasup dina panggero latihan?

Dina panggero Cimanuk, salah sahiji konsultan CRM kami baris ngahontal kaluar ka anjeun jeung maranéhna gé ngarti sasuai ka nu Anjeun. Sanggeus ngarti sarat maranéhna gé pituduh Anjeun pikeun meunangkeun pangalusna kaluar tina akun CompanyHub CRM Anjeun. Anjeun bakal meunang demo sakumaha per sarat Anjeun. Anjeun oge bisa ngalibetkeun tim anjeun dina demo.

Kumaha kuring nampilkeun ieu tim kuring?

Anjeun tiasa langsung ngajak tim anjeun ka akun CompanyHub anjeun ngarah bisa mimitian nganggo éta. CompanyHub téh geulis gampang ngagunakeun sarta kami geulis pasti tim anjeun bakal mimitian nganggo ti dinten 1. Sanajan kitu bisi di queries wae, anjeun / tim anjeun bisa meunang di kabaran ku tim rojongan urang jeung maranéhna bisa pituduh Anjeun salajengna.

Anjeun GDPR patuh?

Simkuring terang téh mangrupa web liar kaluar aya na wajar we pilihan Palanggan kami pikeun ngandelkeun CompanyHub pikeun sakabéh émbaran customer maranéhanana. Sasuai jeung CompanyHub ieu pinuh GDPR patuh.

Kumaha aman nyaeta data abdi?

kaamanan Data hiji hal anu urang butuh pisan serius didieu di CompanyHub. Kanyataanna kami nyadiakeun Anjeun perusahaan tingkat 5 kaamanan lapisan: 1. database misah pikeun unggal 2 klien. mindahkeun data aman maké SSL kawas bank 3. server AWS, dipaké ku loka ngarah 4. Catetan kaamanan tingkat 5. kaamanan tingkat sawah.

Bari ngirim email bulk anu alamat surélék bakal dipaké?

Teu kawas surelek Marketing kami nganggo alamat surélék anjeun sorangan & server ngirim surelek bulk (hiji-hiji). Ku kituna anu Chances surélék anjeun bade kana inbox primér prospek anjeun leuwih luhur.

Sabaraha surelek abdi tiasa ngirim maké CompanyHub?

Paling panyadia email boga wates sapopoé, nu lolobana aya dina 100s. Mangga parios wates poean panyadia anjeun pikeun ngirim surat. CompanyHub ngamungkinkeun nepi ka 1000 per poé.

Dimana ieu data kuring hosted?

Urang make server AWS, anu ogé dipaké ku kalolobaan situs ngarah.

Moal kieu ngahijikeun jeung sistem lianna?

Kalawan pilihan integrations béda kawas Zapier, PieSync jeung API, CompanyHub bisa terpadu kalayan sagala aplikasi populér.

Kumaha teuas éta pikeun ngamimitian dina CompanyHub?

Ngagunakeun CompanyHub nyaeta sakumaha gampang saperti Excel. Sadaya kudu maneh mun geus nyieun akun anjeun sarta ngamimitian. Dina hal naon baé mamang atanapi queries anjeun salawasna bisa ngahontal kaluar pikeun rojongan Palanggan Anjeun.

Naon UTron na kumaha teu eta dianggo?

UTron mangrupakeun bot jualan pribadi anjeun nu bakal nulungan urang ngajadikeun otomatis sakabéh pancén pikaboseneun. Kalawan ngan nunjuk teras klik Anjeun bisa nyieun UTrons anjeun pikeun ngajadikeun otomatis ampir kabéh prosés bisnis Anjeun tanpa garis tunggal kode.

Bakal CompanyHub gawé dina alat mobile kuring?

Urang niatna yakin téh mangrupa dunya mobile-hareup jeung urang ulah rék ngawatesan diobral klien kami pikeun meja maranéhanana. Thats naha CompanyHub pohara gampang urang aktip mobile pikeun Android sarta sarta ios, nu dirancang keur "salawasna dina lebet nu" urang jualan. Sangkan sagalana nu peryogi mah sakadar ketok hiji jauh.

Kuring gaduh setelan kantor kuring di lokasi béda, bakal karya ieu kanggo abdi?

Sumuhun, CompanyHub bakal leyuran sampurna pikeun anjeun lamun gaduh setelan kantor anjeun dina lokasi béda. Kalawan CompanyHub Anjeun bisa mutuskeun nu pamaké bisa ningali informasi naon. Ogé sakabéh tim anjeun bisa kalayan gampang kolaborasi di hiji tempat bari anjeun meunang pisibilitas lengkep. Anjeun oge bisa nyieun laporan topics dina sababaraha menit.

Bakal aya jadi batur lamun urang perlu pitulung dina netepkeun nepi akun?

Sumuhun, tim rojongan kami bakal ngan pesen jauh iraha wae nu mikabutuhna. Iraha anjeun atanapi tim anjeun boga naon mamang atanapi queries ngan pesen / surélék tim kami jeung maranéhna bakal bungah pikeun mantuan anjeun. BTW tim rojongan CompanyHub éta hijina parusahaan anu ngagaduhan 100% rating kapuasan dina G2 riungan urang High ngajalankeun CRM daptar Spring.

Tim Rojongan urang mikanyaah nulungan Konsumén kami
Konsumén kami geus dipintonkeun The Love Teuing Ku Peunteun eta 100% Dina G2Crowd!

  • Denmark Deshmukh
  • Siddhata Khatri
  • Rakesh Chaure
  • Neha Nagarajan
  • Live Chat
  • Pitulung dina Akun Setup
  • pribadi Demo

Nyokot 15 mnt numpak tina CompanyHub tur jadi siap jadi thrilled

Hayu urang Coba Ieu 14 Days sidang gratis. Taya kartu kiridit diperlukeun.
Awards
×

Mangga eusian rinci ka meunang bedah