Urang make cookies pikeun ngamaksimalkeun pungsionalitasna sarta kinerja pamaké urang. Baca kami Sarat jeung Kaayaan cookie leuwih wincik. Beunang
×

Milari naon anjeun?

Ngatur & nurture ngabalukarkeun

meunang pisibilitas

CompanyHub Gancang diluyukeun kana perlu anjeun. Dina clicks.

Coba AYEUNA haratis

14 Days Free sidang. Taya kartu kiridit dibutuhkeun.

Unggal industri mah béda!

Sangkan dijadikeun CompanyHub pisan langkung customizable ti CRMs lianna.
Bisa gampang diadaptasi kana pangabutuh anjeun jeung sered basajan tur serelek.

Automotive
  • tanda petik
  • Komisi & insentif
  • pangmayaran dijadwalkeun
  • Disbursements injeuman
  • Ngical paralatan & Showrooms

Manufaktur
  • produk
  • Pricelists
  • Cutatan & pesenan

Perumahan
  • Sipat / Projects
  • Bookings
  • kunjungan situs
  • pangmayaran
  • pasatujuan

iinditan
  • rancana perjalanan
  • bungkusan
  • rentals
  • suppliers
  • Bookings

Ngawangun CRM anjeun sorangan Jeung Séred - serelek

Widang adat

Inpo lagu naon baé kawas geografi, industri, ukuranana jsb atawa rékaman béda gaul maké widang custom.

Simpen Saringan / Robah Kolom

Anjeun tiasa nyaring rékaman di 1 klik, nyieun mamah anyar, robah kolom tur nyetel saringan standar.

Laporan custom

Anjeun tiasa nyieun laporan sorangan dina data wae kaasup widang custom & tabel

Customizable CRM - Adat CRM Software

Custom Bentuk / Tables

Dina loba kasus nu bisa hayang lagu data lianna ti balad, pausahaan, poéna jsb, anu anjeun teu ningali di CompanyHub sacara standar. Kawas pangmayaran, kursus, Pasipatan jsb Éta kudu bentuk sorangan sarta data. Anjeun tiasa lagu aranjeunna ku nyieun tabel custom tur nambahkeun widang ka aranjeunna. Geuwat anjeun bakal nempo kaca sarupa kontak & pausahaan. Anjeun tiasa ningali rékaman, nyieun mamah, ulah ngalaporkeun jsb Lamun dikaitkeun sareng tabel sejen, tab a bakal muncul dina unggal catetan tina tabel nu nu bakal nembongkeun rékaman dimaksudkeun.

Nyokot 15 mnt numpak tina CompanyHub tur jadi siap jadi thrilled

Hayu urang Coba Ieu 14 Days sidang gratis. Taya kartu kiridit diperlukeun.
Awards
×

Mangga eusian rinci ka meunang bedah