Vi använder cookies för att förbättra användarnas funktionalitet och prestanda. Läs vår Cookie Policy för mer detaljer. Jag fattar
×

Vad letar du efter?

CompanyHub & den allmänna databeskrivningsförordningen

I maj 25, 2018, träder en ny landmärkes sekretesslag som heter GDPR (General Data Protection Regulation) i Europeiska unionen (EU). GDPR utökar privatlivets rättigheter för EU-individer och ställer nya skyldigheter för alla organisationer som marknadsför, spårar eller hanterar EU-personuppgifter. Hur påverkar detta ditt företag?

Vad är GDPR?

GDPR är ett nytt omfattande dataskyddslag (i kraft May 25, 2018) i EU som stärker skyddet av personuppgifter mot bakgrund av snabb teknisk utveckling, ökad globalisering och mer komplexa internationella flöden av personuppgifter. Den uppdaterar och ersätter patchworken av nationella lagar om skydd av personuppgifter som för närvarande är på plats med en enda uppsättning regler som är direkt verkställbara i varje EU-medlemsstat.

Vad reglerar GDPR?

GDPR reglerar "bearbetning" av data för EU-individer, vilket inkluderar insamling, lagring, överföring eller användning. Alla organisationer som behandlar personuppgifter för EU-individer omfattas av lagen, oberoende av om organisationen har en fysisk närvaro i EU. Viktigt är att begreppet personuppgifter enligt GDPR är mycket brett och omfattar all information som rör en identifierad eller identifierbar person (även kallad "registrerad").

Behöver GDPR kräva att personuppgifter i EU bor i EU?

Nej, GDPR kräver inte att personuppgifter i EU bor i EU, och det ställer inte heller några nya begränsningar för överföring av personuppgifter utanför EU.

CompanyHub GDPR Readiness

Organisationer förstår allt större vikten av informationssäkerhet, men GDPR höjer baren. Det förutsätter att organisationer vidtar lämpliga tekniska och organisatoriska åtgärder för att skydda personuppgifter från förlust eller obehörig åtkomst eller utlämnande. Vi skyddar vår infrastruktur och användardata.

CompanyHub är byggt med säkerhet för att skydda dina data och applikationer. Du kan också genomföra ditt eget säkerhetsprogram för att återspegla organisationens struktur och behov. Skydda dina uppgifter är ett gemensamt ansvar mellan dig och CompanyHub. CompanyHub säkerhetsfunktioner gör att du kan ge dina användare möjlighet att göra sina jobb på ett säkert och effektivt sätt. Olika säkerhetssystem är som nedan:

GDPR-kompatibel infrastruktur

CompanyHub använder Amazon EC2, RDS, S3 som redan är deklarerade GDPR-kompatibel av Amazon med CISPE uppförandekod.

SSL-kryptering

CompanyHub använder SSL-kryptering för att transportera data från användare till våra säkrade databaser. Krypteringen använder SHA256-algoritmen för kryptering.

Separata databaser

Varje kund får en separat databas i CompanyHub. Så det finns ingen inblandning eller sannolikhet för felaktig datautexponering av andra användares databaser

Bordsnivå Security

Med hjälp av tabellbehörigheter kan användarna begränsas från att se, skapa, uppdatera eller ta bort tabeller. Med tabellbehörigheter kan du dölja hela menyer av tabeller från särskilda användare så att de inte ens vet om den här tabellen finns.

Fältnivå säkerhet

I vissa fall kan du få användare att ha tillgång till ett bord, men begränsa deras tillgång till enskilda fält i den tabellen. Fältnivå säkerhets- eller fältbehörigheter - kontrollera om en användare kan se, redigera, värdet för ett visst fält på en tabell. De låter dig skydda känsliga fält utan att behöva dölja hela bordet från användare.

Row-Level Security

Tillsammans med tabeller och fält, om du vill styra posten själva, kan du med hjälp av Record-level-säkerhet ge användarna tillgång till vissa tabellposter, men inte andra. Varje post ägs av en användare. Ägaren har full tillgång till posten. I en hierarki har användare högre i hierarkin alltid samma tillgång till användare under dem i hierarkin. Det finns två sätt på vilka du kan ange inspelningsnivåskydd

  1. Organisationsdelningsinställningar: Det första steget i säkerhetsnivå i rad är att bestämma organisationsdelningsinställningar. Som standard är alla poster synliga för alla användare i en organisation. Vi kan använda organisationsdelningsinställningar för att låsa ner data till ägarna och cheferna. När det här är gjort kan du selektivt ge tillgång till poster till andra användare med andra säkerhetsnivåer på radnivå.

  2. Territory Hierarchy: När du har angett organisationsövergripande delningsinställningar kan du använda en områdeshierarki för att dela bredare åtkomst till poster. En territorialhierarki ger användarna tillgång till register baserat på kriterier som postnummer, bransch eller ett anpassat fält som är relevant för ditt företag. Du kan till exempel skapa en hierarki där en användare med "Nordamerika" -rollen har tillgång till olika data än användare med "Kanada" och "USA" -rollerna.

Rapportdelning

Varje rapport läggs till i en mapp. Användare kan begränsas för att visa / redigera vissa rapporter med hjälp av rapportdelning. De kan tillåtas eller förbjudas att visa / redigera rapporter.

Övervakning av säkerhet

Du kan välja vissa fält i något av tabellerna för att spåra och övervaka ändringar i de här fälten. Ändring av något av dessa fält lägger till en icke-borttagbar aktivitet i aktiviteten för den tabellen.

För att överensstämma med bestämmelserna om skydd av personuppgifter och sekretessregler behöver ibland kunderna ta bort sina personuppgifter.

CompanyHub hjälper rik uppsättning verktyg för att radera dina data. Du kan välja att mjuka radera och behålla dina uppgifter enligt vår integritetspolicy eller du kan permanent radera data. Du kan också välja att utföra en åtgärd varje gång du tar bort poster. Om kunden vill radera hela sitt konto, finns ett alternativ så att användaren kan ange den mottagna raderingskoden och ta bort sitt konto från CompanyHub enligt vår policy.

När situationer kräver att du gör det, förhindra behandlingen av dina kunders data. Vi ger vägledning för att hjälpa dig att begränsa former av databehandling. På det sättet kan du arbeta för att följa de lagar som är viktiga för ditt företag. Du kan exportera data från CompanyHub som du inte vill bearbeta.

Det finns olika alternativ för dataportabilitet. Du kan använda API, Importguiden för att importera data från CSV-filer till CompanyHub. Du kan tillåta dina kunder att exportera sina uppgifter enligt olika databestämmelser. Data kan extraheras från olika metoder som UI-driven export, rapporter, REST API. Exportformat inkluderar JSON och CSV.

Dessutom vår Integritetspolicy ger mer information om vår integritet, de data vi samlar in, hur vi använder den. Om du har några frågor kan du kontakta oss på support@companyhub.com.

Ta en 15 min rutt på CompanyHub och var redo att vara glada

Vi prövar 14 Days gratis försök. Inga kreditkort krävs.
domar
×

Vänligen fyll i detaljer för att få prissättning