Mi koristimo kolačiće za poboljšanje funkcionalnosti i performansi naših korisnika. Pročitajte našu Cookie Policy za više detalja. Got It
×

Šta tražiš?

CompanyHub Politika privatnosti

Poslednje ažurirano: 24 May 2018

Vaše informacije su nam važne kao i za vas i mi smo posvećeni zaštiti vaših informacija. Ova Politika privatnosti opisuje koje informacije CompanyHub prikuplja, kako prikuplja vaše podatke putem različitih digitalnih sredstava i kako koristi ove prikupljene informacije. Od vas se traži da pregledate ovu Politiku privatnosti pre (i) koristeći CompanyHub Web / Mobile aplikacije, (ii) pristup i registraciju putem vebsajta companyhub.com i / ili (iii) korištenjem bilo koje i svih povezanih lokacija, aplikacija, usluga i alata , bez obzira kako pristupate njima ili ih koristite. U cilju boljeg razumijevanja, CompanyHub aplikacije, web stranica i sva srodna mjesta, aplikacije, usluge i alati su u daljem tekstu zajednički označeni kao 'COMPANYHUB PLATFORM'.

Nudimo vam mogućnost povezivanja ili korištenja platforme CompanyHub platforme koristeći web interfejs. Odredbe ove Politike privatnosti primjenjuju se na sve takve internet pristupe i korištenje CompanyHub platforme.

Pristupanjem CompanyHub Platformi i pružanjem traženih informacija, saglasni ste sa našom Politikom privatnosti. Mi zadržavamo pravo na izmjenu ili izmjenu ove Politike privatnosti s vremena na vrijeme, koja stupa na snagu nakon objavljivanja. Mi ćemo vas intimovati samo u slučajevima kada postoje značajne promjene u ovoj Politici privatnosti. Vaša stalna upotreba platforme CompanyHub, nakon prijema takve intimacije, smatraće se vašim prihvaćenjem promjena.

Proizvodi i usluge kompanije CompanyHub platforme nisu usmereni na osobe ispod 13 godina (13). Ako ste maloletni, tražimo od vas da ne delite bilo kakve lične podatke niti koristite naše proizvode i / ili usluge.

ZBIRANJE INFORMACIJA

Ono što nam daješ

Mi prikupljamo informacije koje nam date ili nam dozvolite pristup. Informacije mogu uključivati, ali se ne ograničavaju na vaše ime, sliku, datum rođenja, imejl i / ili fizičku adresu, telefonski i / ili broj mobilnog telefona, spol, kontakt listu, informacije o društvenim mrežama i profil, informacije o lokaciji (GPS) informacije i kada su potrebne informacije u vezi sa načinima plaćanja / kreditnim karticama / bankovnim računima. Prihvatate da dobrovoljno obelodanjujete ove informacije. Ako ne želite da otkrijete ove informacije, koje možete slobodno uraditi, moguće je da možda nećete moći da iskoristite određene usluge koje nudi kompanija CompanyHub Platform.

Podaci koje sakupljamo

Možemo automatski prikupljati sljedeće tipove informacija kako bismo vam omogućili korištenje i pristup kompaniji CompanyHub Platforma i kako biste nam pomogli da personalizujemo i poboljšamo svoje iskustvo:

 • Informacije o vašem računaru ili uređaju koji pristupaju CompanyHub platformi, vašoj IP adresi, pregledaču, verziji pretraživača, operativnom sistemu, referreru, mobilnoj mreži, prikazima stranica, oglasnim podacima, standardnim podacima web dnevnika itd.
 • Informacije koje pružate za pretplatu na različite obaveštenja, kao što su sledeća e-pošta, dnevni zadatak, obaveštenja o zadacima, podsetnici zadataka, obaveštenja o izvozu podataka, obaveštenja o bulkchanges-u, fakture i / ili bilteni npr. Ime, adresa e-pošte itd.
 • Informacije koje se odnose na kupovinu i transakcije koje unosite kroz CompanyHub platformu kao što su ime, adresa, adresa e-pošte, telefon, detalji o kartici itd.
 • Informacije iz sistema koje povezujete sa CompanyHub Platformom kao što su vaši e-mail nalozi, kalendari. Ako nam dozvolite da pristupimo vašem Google / drugom računu za e-poštu, mi ćemo izvući sve vaše e-poštne razgovore za poslednjih šest (6) meseci od datuma autorizacije i nastaviti da vuku dok ne uklonite račun e-pošte. Naši sistemi će zatim analizirati ove e-pošte i odvojiti važne kontakte zasnovane na vašem e-mail konverzacijom i povezati e-poštu sa kontaktima.
 • Takođe možemo prikupljati informacije o vama ili o vama na druge načine, npr. Kada kontaktirate naš tim za podršku klijentima, kada odgovorite na anketu i / ili tokom vaših interakcija s članovima naših prodajnih i marketinga ili timova tehničke podrške. Mi možemo pratiti ili snimati telefonske razgovore između vas ili bilo koga koji deluje u vaše ime i našeg pomoćnog osoblja za interne potrebe kvaliteta i obuke. Komuniciranjem sa nama prihvatate da se vaša komunikacija može čuti, pratiti ili snimiti bez daljnje obaveštenja ili upozorenja.
 • Mi (uključujući kompanije sa kojima radimo) mogu postaviti male datoteke podataka na vaš računar ili drugi uređaj. Ove datoteke mogu biti kolačići, oznake piksela, Flash kolačići, web beacons (web beacons su elektronske slike koje se mogu koristiti u našim praćenim e-poštama) ili druge lokalno skladište koje vam pruža pregledač ili pridružene aplikacije (kolektivno "kolačići"). Koristimo ove kolačiće da bismo vas prepoznali kao trgovca; prilagođavanje naših usluga, sadržaja i komunikacije; meriti efikasnost komunikacije; pomozite da se bezbednost vašeg računa ne ugrozi; ublažiti rizik i sprečiti prevare; i promovisanje poverenja i sigurnosti na našim sajtovima i našim uslugama.
 • Da bismo vas zaštitili od prevare i zloupotrebe vaših ličnih, profesionalnih i poslovnih informacija, mi možemo prikupljati informacije o vama i vašim interakcijama sa našom vebsajtom ili uslugama kompanije CompanyHub Platform. Takođe možemo proceniti vaš računar, mobilni telefon ili drugi pristupni uređaj da identifikuje bilo koji zlonamerni softver ili aktivnost.

UPOTREBA KORIŠĆENIH INFORMACIJA

Naša primarna namjena prikupljanja ličnih, profesionalnih i poslovnih informacija je da vam pružimo sigurno, glatko, efikasno i prilagođeno CRM iskustvo. Lične informacije koje su nam dostavljene preko našeg sajta će se koristiti isključivo za:

 • Personalizujte CompanyHub za vas;
 • Pružiti podršku klijentima;
 • Procesne informacije i slanje obaveštenja / ažuriranja / podsetnika o vašim sastancima / kontaktima;
 • Rešavanje sporova, prikupljanje naknada i rešavanje problema;
 • Spriječiti potencijalno zabranjene ili nezakonite aktivnosti i provesti naše uslove korištenja;
 • Prilagodite, mjerite i poboljšajte usluge kompanije CompanyHub Platform i sadržaj, raspored i rad naših stranica, interfejsa, alata i aplikacija;
 • Dostavite ciljani sadržaj, marketing, obaveštenja o ažuriranju usluga i promotivne ponude na osnovu vaših komunikacijskih preferenci;
 • Kontaktirajte vas na broj mobilnog telefona koji ste dobili, postavljanjem govornog poziva ili putem tekstualnog (SMS) ili e-mail poruka;
 • Pošalji izjave, fakture, podsetnike za plaćanje i prikupljate isplate od vas

ZAŠTITA I SAGLAVLJANJE INFORMACIJA

Kako štiti Vaše informacije

Mi ćuvamo i obrađujemo vaše lične informacije putem naše aplikacije hostirane na visoko zaštićenim "Amazon Cloud" serverima. Određivanje lokacije hostinga podataka uvek se zasniva na smanjenju latence i postizanju optimalnih performansi za vas i vaše korisnike. Takođe imamo naše domene registrovane odgovarajućim licencama kako bismo osigurali web sigurnost. Mi zaštitimo vaše podatke koristeći fizičke, tehničke i administrativne mjere sigurnosti kako bismo smanjili rizike od gubitka, zloupotrebe, neovlašćenog pristupa, otkrivanja i izmjene. Neke od zaštitnih mera koje koristimo su zaštitni zidovi i enkripcija podataka, kontrole fizičkog pristupa našim centrima za podatke i kontrole autorizacije za pristup informacijama.

Opšte pravilo o dijeljenju

Vaše lične, profesionalne i poslovne informacije ne prodajemo ili iznajmljujemo nepokretnim trećim licima u svoje marketinške svrhe bez vašeg izričitog pristanka. Možemo kombinovati vaše podatke sa informacijama koje sakupljamo i koristimo za poboljšanje i personalizaciju CompanyHub platforme. Kao opšte pravilo, mi koristimo i objavljujemo Vaše podatke, kao što smatramo potrebnim: (i) prema važećim zakonima ili pravilima plaćanja; (ii) da izvršavamo naše uslove i uslove; (iii) da zaštitimo svoja prava, privatnost, sigurnost ili imovinu i / ili one naših podružnica; i (iv) da odgovore na zahteve sudova, agencija za sprovođenje zakona, regulatornih agencija i drugih javnih i državnih organa, koji mogu uključivati ​​i nadležne organe izvan Vaše zemlje boravka.

Kome možemo otkriti podatke

Vaše lične podatke možemo podeliti sa pouzdanim trećim licima kao što su:

 • Članovi naše matične kompanije i podružnice (kolektivno naša korporativna porodica) pružaju zajednički sadržaj, proizvode i usluge (kao što su registracija, transakcije i podrška korisnicima), kako bi se otkrile i spriječile potencijalno ilegalne radnje i kršenja naših politika. Članovi naše korporativne porodice će koristiti ove informacije da vam šalju marketinške komunikacije samo ako ste zatražili svoje usluge.
 • Mi dijelimo podatke sa entitetima širom svijeta koje mi kontrolišemo, kontrolišemo ili su pod našom zajedničkom kontrolom, da pružimo naše usluge.
 • Mi dijelimo informacije sa pružaocima usluga koji nam pomažu u pružanju naših usluga. Ponuđači usluga nam pomažu u stvarima poput obrade plaćanja (tj. Davalaca plaćanja, plaćanja gateway-a), hostinga web sajta, analize podataka, informacionih tehnologija i srodne infrastrukture, usluge za korisnike, isporuke e-pošte i revizije itd. Davaoci usluga po ugovoru koji pomažu u poslovanju , kao što su preventivne prevare, marketing i tehnologije. Naši ugovori diktiraju da ti provajderi usluga koriste vaše podatke samo u vezi sa uslugama koje oni obavljaju za nas, a ne u njihovu korist ili u suprotnosti sa našim politikama privatnosti.
 • Državni službenici ili druge treće strane na osnovu sudskog naloga, sudskog naloga ili drugog pravnog postupka ili zahteva koji se primenjuju na nas ili na jednu od naših partnera; kada to moramo učiniti da se pridržavamo zakona; ili kada verujemo, po našem isključivom nahođenju, da je otkrivanje ličnih, profesionalnih i poslovnih podataka neophodno radi sprečavanja fizičke štete ili finansijskog gubitka, prijavljivanja sumnjive ilegalne aktivnosti ili ispitivanja drugih kršenja.

SVOJA PRAVA

 • Slobodno nas možete tražiti u bilo kom trenutku za modifikaciju, prenošenje i / ili brisanje / brisanje podataka koje smo čuvali kod nas slanjem e-pošte na support@companyhub.com. Obradićemo svaki vaš zahtev, u skladu sa našom politikom zadržavanja kao što je navedeno u nastavku,
 • Slobodno možete odbiti naše kolačiće ako dozvole dopunjavaju vaš pretraživač ili pregledač, osim ako su naši kolačići obavezni da sprečimo prevare ili da obezbedimo sigurnost web lokacija koje kontrolišemo. Međutim, odbijanje naših kolačića može ometati vašu upotrebu naše web stranice i / ili naših usluga.
 • Ako ne želite da primate naše marketinške komunikacije ili učestvujete u našim promocijama, pratite uputstva koja se mogu pružiti u okviru komunikacije da biste u budućnosti odustali od takvih veza.

DETEKCIJA PODATAKA

Bez obzira na vaš zahtev za brisanje vaših ličnih podataka od naših servera, možda ćemo morati zadržati lične podatke u vremenskom periodu koji je potreban za ispunjavanje naših obaveza prema Uslovima upotrebe, osim ako je duži period zadržavanja potreban ili dozvoljen zakonom, u zavisnosti od Mi ispunjavamo naše odgovornosti navedene u ovoj Politici privatnosti u svako doba. Jer može nas kontaktirati za bilo kakve upite u vezi s tim.

PRAVILA KORIŠTENJA

Vaša upotreba naših proizvoda i usluga i sva sporova koja proizilaze iz njih, podležu ovoj Politici privatnosti, kao i našim Uslovima korišćenja. Molimo posetite naše Uslove korišćenja, koji objašnjavaju druge uslove koji regulišu upotrebu naših proizvoda i usluga.

Prihvatanjem ove politike, slažete se sa našim politikama prikupljanja podataka, politikama zadržavanja i korištenjem pravila o kolačićima kako je navedeno u ovoj politici. Za pitanja ili zabrinutosti obratite se korisničkoj službi / privatnosti support@companyhub.com.

Uzmi 15 min vožnju kompanije CompanyHub i budite spremni da budete oduševljeni

Hajde da je probamo 14 Danski besplatni probni period. Nije potrebna kreditna kartica.
Nagrade
×

Molimo popunite podatke kako biste dobili cijene