CRM personalitzable

×

Prova gratuïta de 14 dies

Nosaltres, l'empresaHub

Som escriptors, pares, teixidors, pilots, ponents, desenvolupadors, excursionistes, programadors, cineastes, dissenyadors, lectors, enginyers, corredors, jardiners, tinkerers, campistes, cuiners, voluntaris, fotògrafs, treballadors forts, autors, analistes, conductors de cotxes de carreres, ciclistes, músics.
Amb un grup tan divers de gent, de tants llocs diferents, oferim una perspectiva única de tot el que fem.

Sobre Nosaltres

A CompanyHub, tots venim a treballar tots els dies perquè volem resoldre els problemes més importants en tots els programes de CRM.
Treball manual i guessing. Les persones que venen no saben què condueix al seguiment i al seguiment, sovint passen la major part del temps en l'actualització del CRM que no els dóna cap visió útil.
La gestió, d'altra banda, no sap quant ingressa les vendes, què fan els membres del seu equip i quin mercat els està donant els resultats més ràpids.

A través de diferents empreses, les persones utilitzen CRM per fer accions / decisions més informades. La nostra missió a CompanyHub és fer que el CRM sigui molt més intel·ligent i molt més transparent. Avui ens sentim orgullosos de proporcionar la més avançada tecnologia de CRM a la indústria i estem contents de dir que CompanyHub és flexible per a tots els negocis (no només empreses)

Organitzeu les vostres vendes avui mateix

Fàcil com Excel.

El nom és obligatori
Introduïu el número de telèfon vàlid
Introduïu una adreça de correu electrònic vàlida

En registrar-vos, accepteu la nostra Termes del servei i Política de privacitat