Muokattava CRM

×

14 Days Free Trial

Olemme CompanyHub

Kirjoittajat, vanhemmat, neulojat, lentäjät, puhujat, kehittäjät, retkeilijät, ohjelmoijat, elokuvantekijät, suunnittelijat, lukijat, insinöörit, juoksijat, puutarhurit, tinkerers, leiriläiset, kokit, vapaaehtoiset, kilpa-auton kuljettajat, pyöräilijät, muusikot.
Tällaisen monipuolisen ihmisryhmän, niin monien eri paikkojen, avulla tuodaan ainutlaatuinen näkökulma kaikelle, mitä teemme.

Meistä

Yrityshubissa olemme kaikki töissä joka päivä, koska haluamme ratkaista suurimmat ongelmat kaikissa CRM-ohjelmissa.
Manuaalinen työ ja arvaus. Myyjät eivät tiedä, mikä seuraa seurantaa ja milloin seurata, ne käyttävät usein suurimman osan ajasta CRM: n päivittämisessä, mikä ei anna heille mitään hyödyllistä tietoa.
Toisaalta, toimitusjohtaja ei tiedä, kuinka paljon myyntejä on tulossa, mitä heidän tiimin jäsenet tekevät ja millaiset markkinat antavat heille nopeimmat tulokset.

Kaikissa yrityksissä ihmiset käyttävät CRM: ää tekemään tietoisempia toimia / päätöksiä. Yrityksemme tehtävänä on tehdä CRM: stä paljon älykkäämpiä ja paljon avoimempaa. Tänään olemme ylpeitä voidessamme tarjota edistyneimmän CRM: n alalla ja olemme tyytyväisiä voidessamme sanoa, että CompanyHub on joustava, joka sopii kaikkiin yrityksiin (ei vain yrityksiin)

Järjestele myyntiäsi tänään

Helppo kuin erinomainen.

Nimi on pakollinen
Anna kelvollinen puhelinnumero
Anna voimassa oleva sähköpostiosoite

Rekisteröitymällä hyväksytte meidän Käyttöehdot ja Tietosuoja