Controlando o acceso a usar a xerarquía

Restrinxir a visibilidade dos rexistros

Por defecto, todos os rexistros de CompanyHub son públicos: todos poden ver todos os rexistros. Para restrinxir o acceso a contactos / empresas / ofertas, etc., configuras a visibilidade desta táboa en privado (Visible para xestores).

Crear xerarquía de perfís

Se a visibilidade dunha táboa está configurada como privada, o rexistro é visible para as vendedoras ás que se lle atribúe o rexistro e para os que teñen maior jerarquía: o seu director, o xestor do seu administrador, etc.

No caso anterior, todos aqueles con perfil 'Area Manager - California' poden ver e modificar todos os rexistros asignados aos que teñen perfil 'Sales Rep - California'. VP Sales pode ver rexistros asignados a calquera, excepto CEO.

Para crear xerarquía (indicar perfil de xestor), configure o campo "Informes a" no perfil.

Como se asigna un rexistro a un usuario?

Cada rexistro en CompanyHub contén un campo chamado "Asignado a" (propietario do rexistro). Establece este campo para asignar o rexistro a un usuario. Por defecto, un rexistro atribúese ao usuario que creou o rexistro. Tamén pode asignar automaticamente a un usuario diferente baseado en regras personalizadas mediante Automatización.

Se non podes ver este campo, debe estar escondido. Pode ir Personalizar e arrastrar o campo da sección Oculto a calquera sección visible.

Dando permisos especiais a un usuario particular

Ás veces pode querer dar permisos especiais a un dos usuarios en xerarquía. Neste caso, pode facer un perfil personalizado para el e conceder permisos a ese perfil.

Permisos "Ver todos" e "Modificar todos"

Ás veces pode querer dar o permiso 'Ver todos' / 'Modificar todos' para o usuario / perfil específico. Podes establecer estes permisos para cada táboa no perfil. Aqueles con estes permisos poderán ver / modificar todos os rexistros desa táboa, independentemente de onde caen na xerarquía.

Conceder acceso usando mulas personalizados

Tamén pode conceder acceso a rexistros baseados en regras. Por exemplo, todos os negocios nunha etapa particular ou relacionados cun produto en particular deben ser visibles para un usuario en particular. Non se pode configurar isto usando a xerarquía. Polo tanto, podemos configurar regras personalizadas e conceder acceso especial, ademais de control de acceso baseado en xerarquía.

Como funcionan as regras personalizadas?

Hai aspectos principais de 2 das regras personalizadas:

  1. Grupos - Así como os perfís, creas grupos para que poida dar acceso especial a ese grupo. Podes engadir un ou máis usuarios a cada grupo.
  2. Regra: do mesmo xeito que os filtros, dá condicións en función dos campos de rexistro. Cada vez que un rexistro cumpre as condicións dadas, será visible para o grupo seleccionado. Como as empresas dunha cidade en particular deben ser visibles para o director da área.

Para cada táboa pode ter varias regras.

Actualmente non se poden crear regras personalizadas a partir da aplicación. Póñase en contacto co apoio e comparte as regras con eles. Eles configurarán isto por ti. No futuro, será capaz de crear estas regras a si mesmo.