Koristimo kolačiće za poboljšanje funkcionalnosti i performansi naših korisnika. Pročitajte naše politika cookieja za više detalja. Dobio sam
×

Što tražiš?

Organizirajte i njegujte vodi

Pravila o privatnosti tvrtke

Ažurirano: 24 svibnja 2018

Vaši su podaci jednako važni za nas kao i za vas, a mi smo predani zaštiti vaših podataka. Ova Pravila o privatnosti opisuju informacije koje CompanyHub prikuplja, kako prikuplja vaše podatke putem različitih digitalnih sredstava i kako koristi ove prikupljene informacije. Od vas se traži da pregledate ovaj Pravilnik o privatnosti prije (i) korištenjem web aplikacija tvrtke WebHub / Mobile, (ii) pristupanjem i registracijom putem web stranice companyhub.com i / ili (iii) korištenjem bilo kojih i svih povezanih web stranica, aplikacija, usluga i alata , bez obzira na to kako ih pristupate ili ih koristite. U svrhu boljeg razumijevanja, aplikacija tvrtke, web stranice i sve povezane web stranice, aplikacije, usluge i alate u daljnjem tekstu se dalje nazivaju 'COMPANYHUB PLATFORM'.

Nudimo Vam mogućnost povezivanja s Platformom tvrtke ili korištenja web sučelja. Odredbe ove Pravila o privatnosti primjenjuju se na sve takve web pristup i korištenje Platforme tvrtke Hub.

Pristupanjem platformi CompanyHub i pružanjem traženih informacija, pristajete na našu Pravila o privatnosti. Zadržavamo pravo na izmjenu ili pravovremeno mijenjati ove Politike privatnosti, koja će stupiti na snagu nakon objavljivanja. Mi ćemo Vas upoznati samo u slučajevima u kojima postoje značajne izmjene ovih Pravila o privatnosti. Vaše daljnje korištenje Platforme tvrtke Hub, nakon primitka takve prijave, smatrat će se vašim prihvaćanjem promjena.

Proizvodi i usluge koje nudi Platform CompanyHub nisu usmjereni na osobe mlađe od trinaest godina (13). Ako ste maloljetni, molimo vas da ne dijelite nikakve osobne podatke ili koristite naše proizvode i / ili usluge.

PRIKUPLJANJE INFORMACIJA

Što nam daješ

Prikupljamo podatke koje nam dajete ili nam dopustite pristup. Informacije mogu uključivati, ali nisu ograničene na vaše ime, sliku, datum rođenja, e-mail i / ili fizičku adresu, broj telefona i / ili mobitela, spol, popise kontakata, informacije o društvenim medijima i profil, podatke o lokaciji (GPS-u) informacije i kada je potrebno informacije o načinu plaćanja / kreditnim karticama / bankovnim računima. Prihvaćate da dobivate ove podatke. Ako ne želite otkriti ove informacije, koje možete slobodno raditi, moguće je da nećete moći koristiti određene usluge koje nudi platforma CompanyHub.

Podaci koje prikupljamo

Možemo automatski prikupiti sljedeće vrste podataka kako bismo vam pružili pristup i pristup platformi tvrtke Hub i kako bismo vam pomogli da prilagodimo i poboljšamo vaše iskustvo:

 • Informacije o vašem računalu ili uređaju za pristup platformi CompanyHub, vašoj IP adresi, pregledniku, verziji preglednika, operacijskom sustavu, preporukama, mobilnoj mreži, pregledima stranica, podatcima o oglasima, standardnim podacima web-zapisa itd.
 • Informacije koje dajete za pretplatu na razne obavijesti kao što su poruke e-pošte za praćenje, sažetak dnevnih zadataka, obavijesti o zadacima, podsjetnike za zadatke, obavijesti o izvozu podataka o izvozu, obavijesti o masovnim promjenama, fakture i / ili biltene, npr. Ime, adresu e-pošte itd.
 • Informacije vezane uz sve kupnje i transakcije koje unesete putem platforme CompanyHub kao što su ime, adresa, adresa e-pošte, telefon, podaci o karticama itd.
 • Informacije sa sustava koje povezujete s platformom CompanyHub kao što su računi e-pošte, kalendari. Ako nam autorizirate pristup Vašem Google / drugim računu e-pošte, povući ćemo sve vaše e-mail razgovore u posljednjih šest (6) mjeseci od datuma autorizacije i nastaviti s povlačenjem sve dok ne uklonite račun e-pošte. Naši će sustavi analizirati te poruke e-pošte i segregirati važne kontakte na temelju vašeg razgovora putem e-pošte te povezati e-poštu s kontaktima.
 • Možemo prikupljati i podatke o vama ili s vama na druge načine, npr. Kada se obratite našem timu za korisničku podršku kada odgovorite na anketu i / ili tijekom interakcije s članovima naših timova za prodaju i marketing ili tehničku podršku. Možemo pratiti ili snimiti telefonske razgovore između vas ili bilo koga tko djeluje u vaše ime i naše osoblje za podršku za unutarnje ciljeve kvalitete i obuke. Komunicirajući s nama, potvrđujete da se vaša komunikacija može čuti, pratiti ili snimiti bez daljnje obavijesti ili upozorenja.
 • Mi (uključujući tvrtke s kojima radimo) mogu staviti male datoteke podataka na vaše računalo ili drugi uređaj. Te podatkovne datoteke mogu biti kolačići, pikselne oznake, Flash kolačići, web beacons (web beacons su elektroničke slike koje se mogu koristiti u našoj praćenoj poruci e-pošte) ili druga lokalna pohrana koju pruža vaš preglednik ili povezane aplikacije (kolektivno "Cookies"). Koristimo te kolačiće kako bismo vas prepoznali kao trgovca; prilagoditi naše usluge, sadržaj i komunikaciju; mjeri učinkovitost komunikacije; pomažu osigurati da sigurnost vašeg računa nije ugrožena; ublažiti rizik i spriječiti prijevare; i promicati povjerenje i sigurnost na našim stranicama i našim uslugama.
 • Da bismo vas zaštitili od prijevare i zloupotrebe vaših osobnih, profesionalnih i poslovnih informacija, možemo prikupljati informacije o vama i vašoj interakciji s našom web-lokacijom ili uslugama platforme tvrtke. Možemo procijeniti i vaše računalo, mobilni telefon ili drugi pristupni uređaj za prepoznavanje zlonamjernog softvera ili aktivnosti.

KORIŠTENJE PODATAKA PRIKUPLJENIH

Naša primarna svrha u prikupljanju osobnih, profesionalnih i poslovnih informacija je pružiti Vam siguran, glatki, učinkovit i prilagođen doživljaj CRM-a. Osobni podaci koje nam se šalju putem naše web stranice koristit će se isključivo na:

 • Prilagodite tvrtku Hub za vas;
 • Pružiti korisničku podršku;
 • Obraditi informacije i slati obavijesti / ažuriranja / podsjetnike o vašim sastancima / kontaktima;
 • Rješavanje sporova, prikupljanje naknada i otklanjanje poteškoća;
 • Spriječiti potencijalno zabranjene ili nezakonite aktivnosti i provoditi naše Uvjete korištenja;
 • Prilagodite, izmjerite i poboljšajte usluge platforme CompanyHub i sadržaj, izgled i rad naših web stranica, sučelja, alata i aplikacija;
 • Dostaviti ciljani sadržaj, marketing, obavijesti o ažuriranju usluge i promotivne ponude na temelju vaših preferencija za komunikaciju;
 • Kontaktirajte s vama na mobilni broj koji ste dobili, postavljanjem glasovnim pozivom ili putem teksta (SMS) ili poruke e-pošte;
 • Pošaljite izvode, fakture, podsjetnike za plaćanje i prikupite isplate od vas

ZAŠTITI I SHARING INFORMACIJA

Kako zaštitimo vaše podatke

Mi pohranjujemo i obrađujemo vaše osobne podatke putem naše aplikacije koja je hostirana na visoko osiguranim poslužiteljima "Amazon Cloud". Određivanje lokacije za pohranu podataka uvijek se temelji na smanjenju latencije i postizanju optimalne izvedbe za vas i vaše korisnike. Imamo i naše domene registrirane s odgovarajućim licencama kako bismo osigurali web sigurnost. Zaštitimo Vaše podatke korištenjem fizičkih, tehničkih i administrativnih mjera sigurnosti kako bismo smanjili rizik gubitka, zlouporabe, neovlaštenog pristupa, otkrivanja i izmjene. Neke od zaštitnih mjera koje koristimo su vatrozid i šifriranje podataka, kontrola fizičkog pristupa našim podatkovnim centrima i kontrole autorizacije pristupa informacijama.

Opće pravilo o dijeljenju

Ne prodajemo ili ne unajmljujemo svoje osobne, profesionalne i poslovne informacije trećim stranama koje nisu povezane za svoje marketinške svrhe bez vašeg izričitog pristanka. Možemo kombinirati vaše podatke s podacima koje prikupljamo i upotrijebimo ih za poboljšanje i personalizaciju platforme CompanyHub. Kao opće pravilo, upotrebljavamo i objavljujemo svoje podatke kako smatramo potrebnim: (i) prema primjenjivim zakonima ili pravilima o načinu plaćanja; (ii) provoditi naše uvjete i odredbe; (iii) zaštititi svoja prava, privatnost, sigurnost ili imovinu i / ili naših podružnica; i (iv) odgovoriti na zahtjeve sudova, agencija za provedbu zakona, regulatornih agencija i drugih javnih i državnih tijela, što može uključivati ​​vlasti izvan vaše zemlje prebivališta.

Kome možemo otkriti podatke

Možemo dijeliti vaše osobne podatke s pouzdanim trećim stranama, kao što su:

 • Članovi naše matične tvrtke i podružnica (zajedno naše korporativne obitelji) pružaju zajednički sadržaj, proizvode i usluge (kao što su registracija, transakcije i korisnička podrška) kako bismo otkrili i spriječili potencijalno nezakonite postupke i kršenja naših pravila. Članovi naše korporativne obitelji upotrijebit će te informacije kako bismo vam poslali marketinške komunikacije samo ako ste zatražili njihove usluge.
 • Podijelimo podatke sa entitetima širom svijeta koji imamo kontrolu, kontroliraju nas ili se nalaze pod našom zajedničkom kontrolom, kako bismo pružili naše usluge.
 • Podijelimo informacije s pružateljima usluga koji nam pomažu pružati naše usluge. Davatelji usluga pomažu nam u rješavanju problema (npr. Pružatelji usluga plaćanja, pristupnici za plaćanje), web hosting, analizu podataka, informacijsku tehnologiju i povezanu infrastrukturu, službu za korisnike, isporuku elektroničke pošte i reviziju itd. Davatelji usluga koji su u ugovoru koji pomažu u poslovanju , poput prevencije prijevara, marketinških i tehnoloških usluga. Naši ugovori diktiraju da ti davatelji usluga koriste vaše podatke samo u vezi s uslugama koje obavljaju za nas, a ne za vlastitu korist ili u kršenju naših pravila o privatnosti.
 • S provedbom zakona, vladinim dužnosnicima ili drugim trećim stranama temeljem sudskog poziva, sudskog naloga ili drugog pravnog postupka ili zahtjeva koji se primjenjuju na nas ili na jednu od naših povezanih društava; kada to trebamo učiniti kako bismo udovoljili zakonu; ili kad smatramo, po vlastitom nahođenju, da je otkrivanje osobnih, profesionalnih i poslovnih informacija neophodno kako bi se spriječile tjelesne ozljede ili financijski gubitak, prijavili sumnjivu ilegalnu aktivnost ili istražili druga kršenja.

VAŠA PRAVA

 • Slobodno nas možete zatražiti u bilo kojem trenutku za izmjenu, prijenos i / ili brisanje / brisanje vaših podataka pohranjenih s nama šaljući e-mail na support@companyhub.com. Obradit ćemo svaki vaš zahtjev, u skladu s našim pravilima zadržavanja kako je navedeno u nastavku,
 • Slobodno možete odbiti naše kolačiće ako dopusti dopuštenje vašeg preglednika ili preglednika, osim ako su nam potrebni kolačići kako bismo spriječili prijevare ili osigurali sigurnost web stranica koje kontroliramo. Međutim, odbijanje naših kolačića može ometati vašu upotrebu naše web stranice i / ili naših usluga.
 • Ako ne želite primiti naše marketinške komunikacije ili sudjelovati u našim promocijama, slijedite upute koje se mogu dostaviti u komunikaciji da biste se u budućnosti isključili iz takvih komunikacija.

ZADRŽAVANJE PODATAKA

Bez obzira na vaš zahtjev za brisanjem vaših osobnih podataka s naših poslužitelja, možda ćemo morati zadržati osobne podatke za razdoblje koje je potrebno kako bismo ispunili naše obveze prema Uvjetima korištenja, osim ako zakonom nije dopušteno duži rok zadržavanja, podložno U svakom trenutku ispunjavamo naše odgovornosti navedene u ovim Pravilima o privatnosti. Možda nam se može obratiti za bilo kakve upite u tom smislu.

UVJETI KORIŠTENJA

Vaša upotreba naših proizvoda i usluga, kao i sporovi koji proizlaze iz njih, podliježe ovim Pravilima o privatnosti, kao i našim Uvjetima korištenja. Posjetite naše Uvjete upotrebe usluge, što objašnjava druge uvjete koji se odnose na upotrebu naših proizvoda i usluga.

Prihvaćanjem ovog pravila pristajete na naše načine prikupljanja podataka, pravila o zadržavanju i upotrebe pravila o kolačićima kako je navedeno u ovom pravilu. Ako imate pitanja ili nedoumica, obratite se službi za korisnike / privatnost na adresi support@companyhub.com.

Uzmite 15 min vožnju od tvrtke Hub i budite spremni biti oduševljeni

Pokušajmo 14 dana besplatna probna verzija. Nije potrebna kreditna kartica.
Nagrade
×

Ispunite pojedinosti kako biste dobili cijenu