Koristimo kolačiće za poboljšanje funkcionalnosti i performansi naših korisnika. Pročitajte naše politika cookieja za više detalja. Dobio sam
×

Što tražiš?

Organizirajte i njegujte vodi

Uvjeti korištenja

Posljednji put ažurirano: 14 ožujka 2019

Korištenje aplikacije companyhub podliježe prihvaćanju uvjeta i odredbi u nastavku. Prije prihvaćanja pažljivo pročitajte uvjete i odredbe u nastavku. Klikom na gumb prihvatiti, pristajete biti vezani i postati stranka ovog ugovora. Ako se ne slažete ni s jednim od dolje navedenih uvjeta i uvjeta, nemojte koristiti ili pristupiti aplikaciji tvrtke.

Uvjeti i odredbe za prijavu tvrtke

CompanyHub Application, je softverski kao servisna platforma (SaaS) koja je u vlasništvu i upravljanju CompanyHub IT Solutions Pvt. Ltd. (u daljnjem tekstu: Company Hub, Mi ili Naši), tvrtka osnovana prema Zakonu o trgovačkim društvima 1956 sa sjedištem u Sanjivani, Gandharv Nagari, Nasik Road, Nasik, Maharashtra, Indija - 422101. Pristupom i korištenjem CompanyHub zahtjev za upravljanje prodaje i prodaja praćenje usluge (pod zajedničkim nazivom „Usluga”), što je osoba ili tvrtka koja se daje ograničenu licencu za korištenje CompanyHub zahtjev (u daljnjem tekstu „vi” ili „vaš "), Ovime se slažu da su vezani ovim uvjetima i odredbama, kao i svim drugim smjernicama, pravilima i dodatnim uvjetima navedenim u ovom tekstu (zajednički" Uvjeti "), a takva upotreba ili pristup predstavljaju ugovor između vas i tvrtke.

Licenca Software

Nakon prihvaćanja ovih uvjeta i uvjeta plaćanja dogovorenog iznosa, CompanyHub prihvaća ograničenu, opozivu, neisključivu, neprenosivu licencu za korištenje aplikacije CompanyHub, za instalaciju plug-in preglednika i dalje se slaže za pružanje navedenih usluga.

izmjene

Slažete se i razumijete da možemo povremeno mijenjati ove Uvjete, određene značajke programa CompanyHub i / ili određene značajke Usluga bez prethodne obavijesti i sve izmijenjene odredbe i promjene stupiti na snagu nakon objavljivanja obavijesti o ažuriranju. Vi ste isključivo odgovorni za provjeru ovih Uvjeta i redovito mijenjate obavijesti radi revizije. Svaka upotreba aplikacije tvrtke Hub nakon objavljivanja takvih izmjena označava vaš pristanak za promjene.

Tvrtka Hub može periodički pratiti i mijenjati određene značajke svojih usluga (1) u skladu sa svim potrebnim zakonima, propisima ili drugim zahtjevima vlasti; (2) kako bi ispravno funkcionirala Uslugu ili kako bi zaštitila sebe i svoje korisnike. CompanyHub pridržava pravo izmjene, odbijanja ili uklanjanja bilo kojeg materijala koji se nalazi na svojim poslužiteljima ili ih se prenosi na svoje poslužitelje, prema vlastitom nahođenju, smatra neprihvatljivim ili krši zakon ili ove Uvjete.

Usluge

Putem aplikacije tvrtke Hub vam pomažemo prikupljanju svih vaših podataka o prodaji na jednom mjestu, analizom i generiranjem izvješća koji vam pomažu pri donošenju kvalitetnih poslovnih odluka. Nakon registracije i autentifikacije vašeg Google računa, aplikacija tvrtke Hub će povući sve vaše e-mail razgovore za posljednje 6 (Šest) mjeseci od datuma registracije. Programska tvrtka Hub će zatim automatski analizirati sadržaj e-pošte i generirati popis najvažnijih kontakata. Izričito je izraženo da je ovaj popis samo indikativan, a ne iscrpan. Za učinkovito funkcioniranje programa CompanyHub, morat ćete dodati zapise o svojim kontaktima, tvrtkama i ponudama povezanim s tim tvrtkama.

Osim upravljanja prodajom putem aplikacije CompanyHub, CompanyHub će također pružati sljedeće usluge

 • Dodatak za preglednik Google Chrome za praćenje aktivnosti e-pošte i izvješća o takvim aktivnostima
 • Kontrole za prilagodbu dijeljenja podataka i održavanje hijerarhije
 • Predlaganje praćenja s trenutnim kontaktima
 • Podsjetnici ako kontakti ne odgovaraju na e-poštu i za svakodnevne zadatke i praćenje itd
 • Ažuriranja za aplikaciju CompanyHub

Svi telefonski razgovori između vas i nas u vezi s Uslugama mogu se zabilježiti za našu internu svrhu kvalitete i ovime pristajete na takvo praćenje i snimanje.

Naš proces narudžbe provodi naš online prodavač Paddle.com. Paddle.com je trgovački registar za sve naše narudžbe. Veslo osigurava sve upite korisničke službe i upravlja povratkom.

Ograničenja

Izričito vam je zabranjeno i ne smijete:

 • Opustite se u podacima o miniranju, struganju, indeksiranju ili korištenju bilo kojeg postupka ili procesa koji šalju automatizirane upite u aplikaciju CompanyHub.
 • Izmijenite, prilagodite, prevodite ili poništavajte inženjering bilo kojeg dijela programa CompanyHub ili usluge.
 • Upotrijebite bilo koji robot, pauk, aplikacija za pretraživanje / pronalaženje web-lokacije ili neki drugi uređaj za preuzimanje ili indeksiranje bilo kojeg dijela aplikacije tvrtke ili usluga.
 • Reformirati ili okvira bilo koji dio web stranica koje su dio programa CompanyHub ili usluge.
 • Službenu ili nehotičnu upotrebu Web stranice ili Usluge prekršite važeće lokalno, državno, nacionalno ili međunarodno pravo.
 • Prenosite sve viruse, crve, nedostatke, trojanske konje ili druge stvari destruktivne prirode.

Osim gore navedenih ograničenja, osigurat ćete sljedeće:

 • Program tvrtke Hub upotrebljava se samo za internu praćenje prodaje od strane vas ili vaše organizacije
 • Pristup programu CompanyHub odobrava se samo vašim zaposlenicima, predstavnicima ili izvođačima
 • Nećete pružati ili na drugi način učiniti dostupnim aplikaciju tvrtke u bilo kojem obliku (uključujući dijeljenje vjerodajnica za pristup aplikaciji tvrtke), u cijelosti ili djelomično (uključujući ali ne ograničavajući se na dijeljenje koda objekta ili izvornog koda) bilo kojoj trećoj strani bez prethodne pisane suglasnosti

Ništa navedeno u ovom tekstu ne smije se tumačiti kao dodjeljivanje bilo koje licence u skladu s bilo kojim pravom intelektualnog vlasništva koja nam je dana ili bilo kojim pravom korištenja aplikacije CompanyHub ili bilo koje od naših usluga, osim onih navedenih u ovom Ugovoru.

Intelektualno vlasništvo

Nazivi tvrtke i logotipi i svi srodni proizvodi i nazivi usluga, zaštitni znakovi i slogani su zaštitni znakovi i oznake usluga koje koristi tvrtka CompanyHub te su isključivo vlasništvo CompanyHub. Primjena tvrtke, izvornog koda, dizajna i stilova koji se koriste za pružanje Usluga zaštićen je autorskim pravima tvrtke CompanyHub.

Osim ograničene licence za korištenje aplikacije CompanyHub, kako je ovdje izričito dopušteno, pravo, vlasništvo i interes za sva prava intelektualnog vlasništva, uključujući, ali ne ograničavajući se na, pravo na autorsko pravo, zaštićene robne marke i bazu podataka, koja pripada Službi, uključujući sadržaj u njemu i njihova selekcija i aranžman, uvijek će ostati kod nas. Ništa u ovim Uvjetima i odredbama i / ili Sporazumu nije namijenjeno prenošenju svih ili dijela takvih prava.

Osim licence za korištenje aplikacije CompanyHub, kao što je ovlašteno prema ovim Uvjetima, ne dobivate nikakvo pravo na bilo kakav autorskih prava, zaštitni znak, patent drugog prava intelektualnog vlasništva u aplikaciji CompanyHub ili u njima opisanim uslugama, postupcima ili tehnologiji. Sva takva prava zadržava tvrtka Hub.

Sva prava, vlasništvo i interes, uključujući zaštitne znakove i autorska prava u vezi s nazivom domene i CompanyHubovom aplikacijom dobivenom Uslugama, rezervirana su s CompanyHubom. Neovlašteni pristup, reprodukcija, preraspodjela, prijenos i / ili rješavanje bilo kakvih informacija sadržanih u aplikaciji tvrtke Hub na bilo koji drugi način, bilo u cijelosti ili djelomično, strogo je zabranjeno, u protivnom će doći do stroge pravne radnje protiv vas.

Zadržat ćete sva prava, vlasništvo i interes za podatke koje ste uključili u aplikaciju tvrtke Hub. Također ćete zadržati sva prava, naslov i interes za analizu i izvješća koja se generiraju pomoću aplikacije CompanyHub.

Upotreba informacija koje smo dobili

Svi povjerljivi, vlasnički ili osobni podaci koji su nam dostavljeni ili koje smo stekli tijekom početnog pregledavanja e-pošte, moraju se čuvati u svakom trenutku u skladu s našim pravilima o privatnosti. Sve povratne informacije, odgovori, pitanja, komentari, prijedlozi, ideje ili slično koje nam pošaljete bit će tretirani kao ne-povjerljivi i neprihvatljivi.

Izjava o privatnosti

CompanyHub se zalaže za zaštitu privatnosti i povjerljivosti vaših osobnih podataka koje može zatražiti i primiti od vas. Da biste pročitali izjavu o privatnosti o takvim osobnim podacima, pogledajte našu PRAVILA O PRIVATNOSTI.

Odricanje od odgovornosti za sadržaj

Tvrtka Hub komunicira podatke nakon što analizira podatke koje ste dobili i podatke koji se izdvajaju iz e-pošte. Tvrtka Hub ne kontrolira točnost sadržaja, integriteta ili kvalitete podataka koje vam pruža, a aplikacija tvrtke Hub može uključivati ​​tehničke netočnosti ili tiskarske pogreške, a mi ne jamčimo, niti se možemo smatrati odgovornima za bilo kakav takav odstupanje, uključujući autentičnost, kvalitetu ili zakonitost aplikacije tvrtke Hub ili bilo koja druga usklađenost u vezi sa intelektualnim vlasništvom ili bilo koji nastali gubitak ili štetu.

Ovime vas savjetujemo i upozoravamo da smo svi dobiveni podaci preuzeli u dobroj namjeri, bez sumnje da su informacije o bonafidima i CompanyHub ne potvrdili, ne potvrđuju niti se pretplatite na tvrdnje i zastupljenost oglašavača / s tvrtkom CompanyHub.

CompanyHub pridržava pravo, prema vlastitom nahođenju i bez ikakve obaveze, poboljšati ili ispraviti pogreške ili propuste u bilo kojem dijelu aplikacije tvrtke Hub.

Veze s vanjskim internetskim stranicama mogu se osigurati u okviru sadržaja programa CompanyHub ili drugih usluga kao pogodnosti za vas. Popis vanjske stranice ne podrazumijeva odobrenje web-lokacije tvrtke CompanyHub ili njegovih povezanih društava. Kada kliknete na bannere oglašivača, sponzorske veze ili druge vanjske veze s web-mjesta ili drugih usluga, vaš će preglednik automatski preusmjeriti vas na novi prozor preglednika koji nije hosteliran ili kontroliran od strane tvrtke. Tvrtka Hub nije odgovorna za bilo koji sadržaj objavljen na takvim stranicama trećih strana niti preuzima nikakvu odgovornost za osiguranje izvedbe ili dostupnosti takvih web stranica treće strane. Tvrtka Hub i njene podružnice nisu odgovorni za sadržaj, funkcionalnost, autentičnost ili tehnološku sigurnost ovih vanjskih web mjesta. Zadržavamo pravo onemogućiti veze na ili s web stranica trećih strana bilo kojoj od naših Usluga, iako ih nismo obvezali.

CompanyHub također zadržava pravo nametanja / mijenjanja propisa o pristupu tvrtke Application Hub, bilo u smislu pristupne naknade, vremena, opreme, ograničenja pristupa ili na drugi način, koji će se s vremena na vrijeme objavljivati ​​prema ovim Uvjetima. Korisnik je dužan uputiti na ove Uvjete svaki put kada koriste uslugu.

garancija

Jamčimo da smo vlasnik aplikacije tvrtke Hub i imamo pravo i ovlaštenje dati dozvolu za korištenje aplikacije CompanyHub. Ne jamčimo, ne jamčimo, prihvaćamo bilo kakav uvjet ili ne pretpostavimo da će aplikacija tvrtke Hub ispuniti Vaše zahtjeve ili da će uporaba aplikacije CompanyHub biti neprekinuta ili bez pogrešaka. Nijedna druga verbalna ili pisana informacija koje nam je pružila neće stvoriti jamstvo niti na bilo koji način povećati našu odgovornost i neće se oslanjati na takve informacije.

Mi dalje jamči da će CompanyHub prijava ne krše bilo koje struje koja postoje i izvršne indijske autorskim pravima, žigovima ili patentima, a mi ćemo te ovime ne slažete obeštetiti i vi bezopasno u odnosu na sve gubitke, troškove, štete ili troškova (uključujući razumne odvjetničke naknade i sudski troškovi) koji proizlaze iz bilo kojeg zahtjeva, potražnje ili radnje u kojima se navodi da aplikacija tvrtke Hub krši ili krši autorsko pravo, zaštitni znak, patent ili drugo pravo intelektualnog vlasništva neke treće strane, pod uvjetom da nas Intimnirajte u razumnom roku i produljite vaša puna suradnja u pripremanju obrane protiv takvih tvrdnji.

bez garancije

Svaka upotreba Usluge, oslanjanje na bilo koju aplikaciju tvrtke i svako korištenje Interneta uglavnom će biti na vašem riziku. CompanyHub se odriče bilo kakve odgovornosti za točnost, sadržaj, cjelovitost, zakonitost, pouzdanost ili operativnost ili dostupnost informacija ili materijala prikazanog u rezultatima / izvješćima nastalima Uslugom.

CompanyHub aplikacija i usluga koje su na „kakav jest” i „kako je raspoloživo” bez jamstva bilo koje vrste, osim kako je ovdje izričito navedeno, bilo izričita ili implicirana ili zakonska, uključujući, ali ne ograničavajući se na podrazumijevana jamstva tržišne sposobnosti, prikladnosti za određenu svrhu ili nepristrasnosti. Tvrtka Hub odriče se, u najvećoj mjeri dopuštenoj po zakonu, sva jamstva koja se odnose na sigurnost, pouzdanost, točnost i učinkovitost aplikacije tvrtke i usluga. Tvrtka Hub ne jamči da će bilo kakvi nedostaci ili pogreške biti ispravljeni ili da sadržaj nema virusa ili drugih štetnih komponenti. Tvrtka Hub također odriče sva i sva jamstva u najvećoj mjeri dopuštenoj zakonom u vezi s bilo kojim informacijama, dobrima ili uslugama, dobivenim putem, reklama ili primljenih putem bilo kojeg linkova koji pružaju ili putem usluge.

Ograničenja odgovornosti

CompanyHub ne preuzima nikakvu zakonsku odgovornost ili odgovornost za točnost, potpunost ili korisnost bilo kakvih izvještaja, analiza ili usluga koje se nude putem aplikacije tvrtke Hub. Tvrtka Tvrtka ne smije ni u kojem slučaju biti odgovorna za vašu upotrebu, zlouporabu ili oslanjanje na aplikaciju tvrtke Hub ili za upotrebu (ili nemogućnost korištenja), oslanjanje ili obavljanje bilo koje usluge, za bilo kakvu štetu, uključujući izravne, posebne , kaznenu, neizravnu, posljedičnu ili slučajnu štetu ili štetu zbog gubitka profita, prihoda, korištenja ili podataka, bilo da je došlo do jamstva, ugovora, kršenja intelektualnog vlasništva, prekršaja (uključujući nemarnost) ili bilo koje druge teorije, ili je bila obaviještena o mogućnosti takve štete proizašle iz ili povezane s upotrebom (ili nemogućnosti korištenja) ili izvršavanjem aplikacije tvrtke ili usluge.

Preuzimamo svu odgovornost i rizik za upotrebu aplikacije tvrtke i usluge. Gore navedena ograničenja primjenjuju se bez obzira na neuspjeh bitne svrhe ograničenog pravnog sredstva iu najvećoj mjeri dopuštenoj prema primjenjivom zakonu. Ako se smatra da isključenje ili ograničavanje odgovornosti posljedične ili slučajne štete nije izvršno, u takvim situacijama odgovornost se ograničava u najvećoj mjeri dopuštenoj zakonom.

Idemnification

Slažete se da ćete obeštetiti i nas i naše službenike, direktore, agente i zaposlenike, nećete imati nikakvih potraživanja ili zahtjeva, uključujući razumne odvjetničke naknade, od strane trećih osoba zbog ili koji proizlaze iz vašeg kršenja ovih Uvjeta, Vaše kršenje bilo kojeg zakona ili vašeg kršenja prava treće strane, uključujući i kršenje bilo kojeg intelektualnog vlasništva ili drugog prava bilo koje osobe ili entiteta.

razni

Termin - Ovi Uvjeti će ostati na snazi ​​i na snazi ​​sve dok ne nastavite koristiti aplikaciju CompanyHub ili bilo koje povezane Usluge.

Odvojivost - ako iz bilo kojeg razloga sud nadležne sudbene vlasti utvrdi da bilo koja odredba ili dio ovih Uvjeta nije izvršivao, ostatak Uvjeta će se nastaviti punom snagom i učinkom.

Cijeli sporazum - Ovi Uvjeti predstavljaju cijeli ugovor između nas i zamjenjuju i zamjenjuju sva prethodna ili suvremena saznanja ili sporazumi, pisani ili usmeni, u vezi s predmetom ovih Uvjeta. Vaša daljnja upotreba Usluga će biti konačan dokaz vašeg prihvaćenog prihvaćanja bilo kakvih izmjena koje su nam učinili ovim Uvjetima.

Odricanje - Svako odricanje od bilo koje odredbe Uvjeta bit će na snazi ​​samo ako je to u pisanom obliku i potpisano od vas i tvrtke.

Raspored - Ne možete dodijeliti nijedno od vaših prava ili dužnosti u skladu s ovim Uvjetima bez izričitog pisanog odobrenja od nas. Tvrtka Hub može dodijeliti svoju obvezu / obveze i prava prema ovim Uvjetima bez traženja bilo kakvog pristanka od vas.

Obavijesti - Sve naše obavijesti, zahtjeve i druga priopćenja moraju biti u pisanom obliku i smatrat će se da su dobili (a) ako je poslan preporučenom poštom, uz plaćenu poštarinu, (b) ako se dostavlja kurirskom službom, (c) ako je poslana telefaksom (d) ako je poslan elektroničkom poštom, a takva je poruka potvrđena kao primljena, u svakom slučaju na adresu, broj faksa ili e-mail adresu navedenu na web stranici. Sve Vaše obavijesti, zahtjeve i druga priopćenja moraju biti u pisanom obliku i smatrat će se da su dobili (a) ako je poslan od strane ovlaštenog poštom, uz plaćenu poštarinu ili ako dostavlja kurirskom službom, na našu adresu: CompanyHub IT Solutions Pvt. Doo, Sanjivani, Gandharv Nagari, Nasik Road, Nasik, Maharashtra, Indija - 422101

Viša sila - Ni u kom slučaju se ne smijemo smatrati odgovornima za bilo kakav neuspjeh ili kašnjenje poslovanja koji proizlazi iz bilo kakvog djelovanja vlade, požara, poplave, pobune, potresa, nestanka struje, mrežnog neuspjeha, nereda, eksplozije, embargoa, štrajkovi (bilo zakonski ili nezakoniti), teroristički čin, nedostatak radne snage ili materijala, prekid prijevoza bilo koje vrste ili usporavanje rada ili bilo koje drugo stanje koje nije razumno unutar naše kontrole.

Arbitraža - Svaki spor i razlika koja nastane u vezi s ovim Uvjetima rješava se Arbitražom sukladno Zakonu o arbitraži i mirenju, 1996. Svi se postupci provode na engleskom jeziku. Osim ako se stranke ne dogovore o jedinom arbitru, trebaju biti tri arbitara, od kojih svaka od njih treba odabrati, a treće koje bi trebali odabrati dvojica Arbitraža koje imenuju stranke. Mjesto arbitraže bit će u Nasiku, Indija. Svaka odluka koju donosi arbitražni sudac mora biti konačna i obvezujuća za stranke.

Primjenjivo pravo - Ovi Uvjeti bit će uređeni i tumačeni u skladu s indijskim zakonima i pristajete na isključivu nadležnost sudova smještenih u Nasiku. Vi ste odgovorni za poštivanje važećih zakona. CompanyHub pridržava pravo tražiti sva pravna sredstva dostupna na zakonu i u kapitalu zbog kršenja ovih Uvjeta.

Kontakt i obveza informiranja - Kontaktirajte nas ako imate bilo kakvih pitanja u vezi s ovim Uvjetima. Prijavite svako kršenje Uvjeta support@companyhub.com.

PRIZNANJE - PRIHVAĆATE DA JE PRIJE I SOBRAVITE SVE OVE UVJETE. OVLAŠTENI SU POTVRĐENE USLUGE KROZ PRIJAVE TVRTKE COMPANYHUB I NE VEZANE NA BILO KOJE PREDSTAVLJIVANJE, JAMSTVO ILI IZJAVA OSTALIH OD KOJI SU NAVEDENI U OVIM UVJETIMA.

Uzmite 15 min vožnju od tvrtke Hub i budite spremni biti oduševljeni

Pokušajmo 14 dana besplatna probna verzija. Nije potrebna kreditna kartica.
Nagrade
×

Ispunite pojedinosti kako biste dobili cijenu