Cookie-kat használunk a felhasználók funkcionalitásának és teljesítményének javítása érdekében. Olvassa el Cookie Policy fül alatt találsz. Got It
×

Mit keresel?

Szervezze és táplálja a vezetőket

Használati feltételek

Utolsó frissítés: 14 Mar 2019

A companyhub alkalmazás használata az alábbi feltételeknek és feltételeknek való megfeleléshez kötött. Kérjük, alaposan olvassa el az alábbi feltételeket az elfogadás előtt. Az elfogadás gombra kattintva Ön beleegyezik abba, hogy a jelen megállapodásban részt vesz és csatlakozzon. Ha nem ért egyet az alábbi feltételekkel, kérjük, ne használja a vállalati hub alkalmazást.

A CompanyHub alkalmazás alkalmazásának feltételei

CompanyHub Application, a Software as a Service Platform (SaaS), amely a CompanyHub IT Solutions Pvt. Tulajdonában van és működik. Ltd. (a továbbiakban: CompanyHub, mi vagyunk), az 1956 társasági törvény szerint bejegyzett társaság székhelye: Sanjivani, Gandharv Nagari, Nasik Road, Nasik, Maharashtra, India - 422101. A CompanyHub alkalmazás elérése és felhasználása értékesítési menedzsment és értékesítési nyomon követési szolgáltatások (együttesen "Szolgáltatások") segítségével Ön, az a személy vagy vállalat, akinek korlátozott engedélye van a CompanyHub alkalmazás (a továbbiakban "Ön" vagy "Ön "), Vállalják, hogy a jelen Általános Szerződési Feltételek, valamint az itt hivatkozott bármely egyéb iránymutatás, szabályzat és további feltételek (a továbbiakban együttesen:" Feltételek ") kötelezik magukat, és az ilyen felhasználás vagy hozzáférés megállapodást jelent Ön és a CompanyHub között.

szoftverlicenc

E feltételek elfogadása és az elfogadott ellenérték megfizetése mellett a CompanyHub vállalja, hogy korlátozott, visszavonható, nem kizárólagos, nem átruházható licencet ad Önnek a CompanyHub alkalmazás használatához, a böngésző beépülő moduljának telepítéséhez, és további egyetért hogy az itt felsorolt ​​szolgáltatásokat nyújtsa.

Módosítások

Ön elfogadja és megérti, hogy rendszeres időközönként megváltoztathatjuk a jelen Feltételeket, a CompanyHub alkalmazás egyes funkcióit és / vagy a Szolgáltatások bizonyos szolgáltatásait, figyelmeztetés nélkül, valamint az összes módosított feltétel és változás a frissítési értesítés kiküldésével lép hatályba. Ön kizárólag a Feltételek ellenőrzéséért és a módosítások rendszeres módosításáért felelős. A CompanyHub alkalmazás bármilyen felhasználása az ilyen módosítások kiküldését követően jelenti a beleegyezését a módosításokhoz.

A CompanyHub rendszeresen figyelemmel kísérheti és megváltoztathatja Szolgáltatásainak egyes szolgáltatásait (1) a szükséges törvényi, rendeleti vagy egyéb kormányzati megkeresések teljesítésére; (2), hogy megfelelően működtesse a Szolgáltatást vagy védje magát és a felhasználókat. A CompanyHub fenntartja magának a jogot, hogy módosítsa, utasítsa el vagy szüntesse meg a szerverein tartózkodó vagy továbbított anyagokat, saját belátása szerint elfogadhatatlan, vagy a törvény vagy a jelen Feltételek megsértésével.

Szolgáltatások

A CompanyHub alkalmazás segítségével segítünk Önnek összegyűjteni az összes értékesített adatot egy helyen, elemezni és jelentéseket készíteni, hogy segítsen a megbízható üzleti döntések meghozatalában. A Google-fiók regisztrálása és hitelesítése során a CompanyHub alkalmazás az e-mailes beszélgetéseket az utolsó 6 (hat) hónapig húzza le a regisztráció napjától. A CompanyHub alkalmazás automatikusan elemzi az e-mailek tartalmát, és létrehoz egy listát a legfontosabb kapcsolatokról. Különösen kifejezi, hogy ez a lista csak tájékoztató jellegű, és nem kimerítő jellegű. A CompanyHub alkalmazás hatékony működéséhez hozzá kell adnia a kapcsolatokhoz, vállalatokhoz és ügyletekhez kapcsolódó nyilvántartásokat.

A CorporateHub alkalmazással történő értékesítésen kívül a CompanyHub a következő szolgáltatásokat is biztosítja

 • A Google Chrome böngésző beépülő modulja az e-mail tevékenységek nyomon követéséhez és jelentések készítése az ilyen tevékenységekről
 • Az adatok megosztásának testreszabását és a hierarchiát fenntartó vezérlők
 • Az aktuális kapcsolatokkal kapcsolatos nyomon követés javaslata
 • Emlékeztetők, ha a kapcsolatok nem válaszolnak az e-mailekre és a napi feladatokra és nyomon követésekre stb
 • A CompanyHub alkalmazás frissítései

Bármely telefonbeszélgetést Ön és mi közöttünk a Szolgáltatással kapcsolatban rögzíthetjük belső minőségünk céljára, és ezzel hozzájárulunk az ilyen megfigyeléshez és rögzítéshez.

Rendelési folyamatunkat a Paddle.com online viszonteladója végzi. A Paddle.com a rekordok kereskedője minden megrendelésünkre. A lapát biztosítja az összes ügyfélszolgálati megkeresést és a visszatérést.

korlátozások

Ön kifejezetten tilos és nem köteles:

 • Engedje el az adatbányászat, kaparás, feltérképezés vagy olyan folyamatok vagy folyamatok használatát, amelyek automatikus lekérdezéseket küldnek a CompanyHub alkalmazásba.
 • A CompanyHub alkalmazás vagy a szolgáltatások bármely részét módosíthatja, alkalmazhatja, fordíthatja vagy fordíthatja vissza.
 • Használjon bármilyen robotot, pókot, webhely keresési / visszakeresési alkalmazást vagy más eszközt a CompanyHub alkalmazás vagy a szolgáltatások bármely részének letöltéséhez vagy indexeléséhez.
 • A céghub-alkalmazás vagy a szolgáltatások részét képező weboldalak bármely részét újraformázza vagy keretbe foglalja.
 • A Webhelyet vagy a Szolgáltatásokat szándékosan vagy véletlenül használja fel az esetleges helyi, állami, nemzeti vagy nemzetközi jogszabályok megsértéséért.
 • Vírusok, férgek, hibák, trójai programok vagy más, pusztító jellegű elemek továbbítása.

A fenti korlátozások mellett biztosítja, hogy:

 • A CompanyHub alkalmazást csak Ön vagy szervezetének belső értékesítési nyomon követésére használják
 • A CompanyHub alkalmazáshoz csak az alkalmazottai, képviselői vagy vállalkozói számára lehet hozzáférni
 • A CompanyHub alkalmazást semmilyen formában (beleértve a hozzáférési jogosultságok megosztását a CompanyHub alkalmazással) nem biztosítja vagy más módon nem teszi elérhetővé, részben vagy egészben (beleértve, de nem kizárólagosan az objektumkódot vagy a forráskódot) harmadik félnek előzetes beleegyezésünk nélkül

A jelen dokumentumban szereplő semmilyen rendelkezés nem értelmezhető úgy, mintha bármilyen licencet biztosítana számunkra szellemi tulajdonhoz fűződő jogok, vagy a CompanyHub alkalmazás vagy bármely más szolgáltatás igénybevételéhez való joga alapján.

Szellemi tulajdon

A cégnevek és logók, valamint az összes kapcsolódó termék és szolgáltatás neve, tervjel és szlogen a CompanyHub által használt védjegyek és szolgáltatásjegyek, amelyek a CompanyHub kizárólagos tulajdonát képezik. A CompanyHub alkalmazás, a forráskód, a formatervezési minták és a szolgáltatásokhoz használt stílusok szerzői jogvédelem alatt állnak a CompanyHub számára.

A CompanyHub alkalmazás kifejezetten megadott használatának korlátozott engedélyétől eltérően a szellemi tulajdonjogok, beleértve, de nem kizárólag, a szerzői jogot, a védjegyet és az adatbázishoz való jogot, beleértve a tartalmuk, kiválasztásuk és elrendezésük mindig is velünk van. A jelen Általános Szerződési Feltételekben és / vagy a Megállapodásban semmi sem kívánja átruházni az ilyen jogokat.

A jelen Felhasználási Feltételeknek megfelelően engedélyezett CompanyHub alkalmazás használatának engedélye nélkül nem kap semmilyen jogot semmilyen szerzői jogokra, védjegyre, szabadalmi szellemi tulajdonjogra a CompanyHub alkalmazásban vagy az abban leírt szolgáltatásokban, folyamatokban vagy technológiákban. Az ilyen jogokat a CompanyHub megőrzi.

Minden jog, jogcím és érdeklődés, beleértve a védjegyeket és a szerzői jogokat a domain név és a CompanyHub alkalmazással kapcsolatban a Szolgáltatásokon keresztül, a CompanyHub fenntartja. Szigorúan tilos a CompanyHub alkalmazásban található bármely egyéb módon, részben vagy egészben történő jogosulatlan hozzáférés, sokszorosítás, újraelosztás, továbbítás és / vagy más információk kezelése, és ennek hiányában a szigorú jogi lépéseket megindítja Ön ellen.

Ön megőrzi az Ön által a CompanyHub alkalmazásban szereplő adatokhoz kapcsolódó valamennyi jogot, címet és érdekeltséget. Önnek meg kell őriznie minden jogot, címet és érdekeltséget az elemzésben és a CompanyHub alkalmazással generált jelentésekben.

A rendelkezésünkre bocsátott információk felhasználása

Az e-mailek kezdeti átvizsgálásakor az általunk biztosított vagy az általunk megszerzett minden bizalmas, tulajdonosi vagy személyazonosításra alkalmas információt mindenkor bizalmasan kezeljük, az Adatvédelmi Szabályzatunknak megfelelően. Minden visszajelzést, választ, kérdést, megjegyzést, javaslatot, ötletet vagy hasonlót, amelyet elküld nekünk, nem bizalmasnak és nem tulajdonosnak tekintendő.

Adatvédelem

A CompanyHub elkötelezett az Ön személyes adatainak titkossága és titkossága iránt. Az ilyen személyes adatokra vonatkozó adatvédelmi nyilatkozatunk megtekintéséhez kérjük, olvassa el a mi ADATVÉDELEM.

Tartalomjegyzék

A CompanyHub az Ön által megadott adatok, valamint az e-mailekből levont adatok elemzése után kommunikál információt. A CompanyHub nem ellenőrzi az Ön által megadott adatok pontosságát, sértetlenségét vagy minőségét, és a CompanyHub alkalmazás technikai pontatlanságokat vagy tipográfiai hibákat tartalmazhat, és nem vállalunk garanciát, továbbá nem tehetünk felelősséget az ilyen eltérésekért, beleértve a a CompanyHub alkalmazásának hitelességét, minőségét vagy jogszerűségét, vagy bármely más szellemi tulajdonjog-megfelelést, vagy az ebből eredő veszteséget vagy károkat.

Önt tájékoztatják és figyelmeztetnek, hogy az Ön által megadott összes információ jóhiszeműen vesz minket, anélkül, hogy legalább gyanítaná az információk bonafidjeit, és a CompanyHub nem erősíti meg, nem ismeri el vagy nem jegyzi fel a Hirdető / s felsorolt ​​CompanyHub.

A CompanyHub fenntartja magának a jogot, saját belátása szerint és minden kötelezettség nélkül, hogy javítson vagy javítsa a CompanyHub alkalmazás bármely részének hibáját vagy mulasztását.

A külső internetes oldalakra mutató hivatkozásokat a CompanyHub alkalmazás vagy más szolgáltatások tartalma alapján lehet nyújtani. A külső webhely felsorolása nem jelenti azt, hogy a webhelyet a CompanyHub vagy leányvállalatai jóváhagyták. Ha a hirdetői bannerekre, szponzor linkekre vagy más külső linkekre kattint a Webhelyről vagy más szolgáltatásokról, akkor a böngésző automatikusan átirányít egy olyan új böngészőablakba, amelyet a céghub nem házigazda vagy ellenőrzi. A CompanyHub nem vállal felelősséget a harmadik fél webhelyein közzétett tartalomért, és nem vállal semmilyen felelősséget az ilyen harmadik fél webhelyeinek teljesítéséhez vagy elérhetőségéhez. A CompanyHub és leányvállalatai nem felelősek e külső oldalak tartalmáért, funkcionalitásáért, hitelességéért vagy technológiai biztonságáért. Fenntartjuk a jogot arra, hogy letiltjuk a harmadik fél webhelyeire irányuló vagy onnan érkező linkeket bármelyik szolgáltatásunkra, bár erre semmilyen kötelezettséget nem vállalunk.

A CompanyHub fenntartja magának a jogot, hogy a CompanyHub alkalmazás hozzáférési díját, hozzáférési díját, időzítését, felszerelését, hozzáférési korlátozásait vagy egyéb módon történő megszabását / módosítását időről időre a jelen Feltételek alapján terjessze ki. A felhasználók felelőssége, hogy minden alkalommal, amikor a Szolgáltatást használják, hivatkoznak ezekre a Feltételekre.

szavatosság

Garantáljuk, hogy mi vagyunk a CompanyHub alkalmazás tulajdonosai, és jogunk van és jogosultsággal élvezni az engedélyt a CompanyHub alkalmazás használatára. Nem vállalunk garanciát, nem vállalunk garanciát, nem fogadunk el semmilyen feltételt, illetve nem jelenítjük meg, hogy a CompanyHub alkalmazás megfelel az Ön igényeinek, vagy hogy a CompanyHub alkalmazás használata zavartalanul vagy hibamentesen történik. Az általunk nyújtott más szóbeli vagy írásbeli információ nem keletkeztet garanciát, vagy bármilyen módon növeli felelősségünket, és Ön nem hivatkozhat ilyen adatokra.

Továbbá azt garantáljuk, hogy a CompanyHub alkalmazás nem sért semmilyen aktuális, érvényesíthető indirekt szerzői jogot, védjegyet vagy szabadalmat, és vállaljuk és vállaljuk, hogy kártalanítja és tartja ártalmatlanul veszteségeket, költségeket, károkat vagy költségeket (beleértve az ésszerű ügyvédi díjakat és bírósági költségeket), amelyek arra a követelésre vagy keresetre vezethetők vissza, hogy a CompanyHub alkalmazás sérti vagy megsérti bármely harmadik fél indiai szerzői jogát, védjegyét, szabadalmát vagy egyéb szellemi tulajdonjogát, feltéve, hogy ésszerű időn belül intim vagyunk teljes körű együttműködést a védelem előkészítésében.

nincs garancia

A Szolgáltatás bármely felhasználása, bármely CompanyHub alkalmazással való támaszkodás és az internet minden használata általában az Ön kizárólagos felelőssége. A CompanyHub semmilyen felelősséget vagy felelősséget nem vállal a Szolgáltatáson keresztül keletkező eredményekben / jelentésekben megjelenített információk vagy anyagok pontosságáért, tartalmáért, teljességéért, jogszerűségéért, megbízhatóságáért vagy működőképességéért vagy hozzáférhetőségéért.

A CompanyHub alkalmazás és a szolgáltatások "mindenkorra" és "ahogy rendelkezésre állnak" alapul szolgálnak mindenféle garancia nélkül, a jelen kifejezett rendelkezésektől eltérően, akár kifejezett, akár hallgatólagosan vagy törvényesen, beleértve, de nem kizárólagosan, a vélelmezett garanciákat az értékesíthetőségre, az adott célra való alkalmasságra vagy a jogsértés elkövetésére. A CompanyHub a törvényben megengedett legteljesebb mértékben lemond a vállalati alkalmazás és szolgáltatások biztonságáról, megbízhatóságáról, pontosságáról és teljesítményéről. A CompanyHub nem garantálja, hogy hibákat vagy hibákat kijavítanak, vagy a tartalom mentes a vírusoktól vagy más káros komponensektől. A CompanyHub a törvényben megengedett mértékben és minden olyan garanciát is lemond minden olyan információról, áruról vagy szolgáltatásról, amelyet a hirdetésen keresztül kapnak, hirdetéseket kapnak vagy a szolgáltatás által nyújtott vagy a szolgáltatáson keresztül elérhető bármely linken keresztül érkeznek.

A felelősség korlátozásai

A CompanyHub nem vállal jogi felelősséget vagy felelősséget a jelentések, elemzések vagy a CompanyHub alkalmazásban kínált szolgáltatások pontosságáért, teljességéért vagy hasznosságáért. A CompanyHub semmilyen esetben sem teheti felelősséget az Ön használatáért, visszaéléséért vagy a CompanyHub alkalmazásban való felhasználásáért, sem a szolgáltatás igénybevételéért (vagy használhatatlanságáért), megbízásából vagy bármely szolgáltatás teljesítéséért semmilyen kárért, beleértve a közvetlen, különleges büntető, közvetett, következményes vagy véletlenszerűen bekövetkező károkat vagy kártérítést követelnek a nyereség, a bevétel, a felhasználás vagy az adatok elvesztéséért, függetlenül attól, hogy jótállást, szerződést, szellemi tulajdon megsértését, kártérítést (beleértve a gondatlanságot) vagy bármely más elméletet vagy figyelmeztették a CompanyHub alkalmazás vagy szolgáltatás használatának (vagy képtelenségének) vagy teljesítéséből eredő vagy azzal kapcsolatos károkozás lehetőségéről.

Ön vállalja a felelősséget és a kockázatot a CompanyHub alkalmazás és a szolgáltatás használatára. Az előbbi korlátozások a korlátozott jogorvoslat alapvető céljainak meghiúsulása és az alkalmazandó jogszabályok által megengedett legteljesebb mértékben érvényesülnek. Ha úgy ítélik meg, hogy a következményes vagy véletlen károkért való felelősség kizárása vagy korlátozása nem végrehajtható, ilyen esetekben a felelősséget a törvény által megengedett legteljesebb mértékben kell korlátozni.

Idemnification

Ön vállalja, hogy kártalanítja és visszatartja bennünket és tisztségviselőinket, igazgatóinkat, ügynököket és alkalmazottakat minden olyan követeléstől vagy követeléstől, beleértve az ésszerű ügyvédi díjakat is, amelyeket harmadik felek tettek a jelen Feltételek megsértése miatt vagy annak következtében. bármely jog megsértéséért, vagy bármely harmadik személy jogainak megsértéséért, ideértve az Ön bármely szellemi tulajdon vagy bármely más személy jogainak megsértését.

Vegyes

kifejezés - A jelen Feltételek mindaddig hatályban maradnak, amíg a CompanyHub alkalmazást vagy bármely kapcsolódó szolgáltatást továbbra is használják.

Elválaszthatóság - Ha bármilyen okból valamely illetékes bíróság megállapítja, hogy a jelen Feltételek bármely rendelkezése vagy része érvénytelenné válik, a Feltételek fennmaradó része teljes mértékben hatályban marad.

Teljes megállapodás - Ezek a feltételek a teljes szerződést képezik közöttünk és hatályon kívül helyezik, és minden korábbi vagy egyidejű értelmezést vagy megállapodást váltanak fel, írásban vagy szóban, a jelen Feltételek tárgyával kapcsolatban. A Szolgáltatások folyamatos használata végleges bizonyítéka annak a feltételezett elfogadásnak, amelyet a jelen Feltételek alapján tettünk.

Lemondás - A Feltételek bármely rendelkezése alóli felmentés csak akkor érvényes, ha azt írásban és aláírta Ön és a CompanyHub.

Átruházás - Az Ön kifejezett írásos hozzájárulása nélkül nem ruházhatja át a jelen Feltételekből származó jogait és kötelezettségeit. A CompanyHub kijelölheti kötelezettségeit / kötelezettségeit és jogait a jelen Feltételek alapján, anélkül, hogy beleegyezését kérné tőle.

Nyilatkozatok - Minden értesítésünket, kérelmeinket és egyéb közleményeinket írásban kell megtenni, és úgy tekintjük, hogy azokat a) ajánlott levélben, postai előleget, b) ha éjszaka futárral szállítják, c) telefaxon (d) ha elektronikus levélben küldi el, és az ilyen üzenetet a kézhez kapott igazolással minden esetben a weboldalon megadott címre, faxszámra vagy e-mail címre továbbítja. Minden értesítést, követelést és egyéb közleményt írásban kell megtenni, és úgy kell tekinteni, mint amelyet a) postai úton, postai előleget vagy egynapos futárszolgálattal kézbesített postán küldünk címünkre: CompanyHub IT Solutions Pvt. Ltd., Sanjivani, Gandharv Nagari, Nasik Road, Nasik, Maharashtra, India - 422101

Vis major - Semmilyen körülmények között nem tehetünk felelősséget, illetve nem tekinthető a jelen Szabályzat rendelkezéseinek megsértéséért a kormányzati intézkedések, tűz, árvíz, felkelés, földrengés, áramkimaradás, hálózati hibák, lázadás, robbanás, embargó, (akár jogi, akár illegális), terrorista cselekmény, munkaerő vagy anyagi hiány, bármilyen típusú szállítási megszakítás vagy munka lelassulása vagy bármely egyéb olyan feltétel, amelyet nem ésszerűen a mi irányításunk alatt tartunk.

Döntőbíráskodás - A jelen Feltételekkel kapcsolatban felmerülő bármely vitás kérdést és különbséget a választottbírósági eljárás és az egyeztető törvény, 1996 szerint rendezi. Minden eljárást angol nyelven kell lefolytatni. Hacsak a felek egyetlen választottbíróra nem egyeznek meg, három választottbírónak kell lennie, az egyiket mindegyik félnek ki kell választania, és a harmadikt a két választottbíró közül kell kiválasztania. A választottbíróság helyszíne Nasikban van, Indiában. A választottbíró által hozott bármely döntésnek meg kell határoznia és köteleznie kell a feleket.

Irányadó jog - A jelen Feltételeket az indiai törvények szabályozzák és értelmezik, és Ön beleegyezik abba, hogy a Nasikban található bíróságok kizárólagos hatáskörébe utalja. Ön felelős az alkalmazandó jogszabályoknak való megfelelésért. A CompanyHub fenntartja magának a jogot arra, hogy a jelen Feltételek megsértéséért a jog és a méltányosság alapján rendelkezésre álló jogorvoslati lehetőségeket keresse.

Kapcsolat és értesítési kötelezettség - Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a Feltételekkel kapcsolatos bármely kérdéssel kapcsolatban. Kérjük, tüntesse fel a Feltételek bármely megsértését support@companyhub.com.

ELISMERÉS - ÖN ELFOGADJA, HOGY OLVASSA EL ÉS EGYETLEN EGYÉB FELTÉTELEKET. FÜGGETLEN ÉRTÉKELÉSRE VONATKOZIK A SZOLGÁLTATÁSOK NYILVÁNOSSÁGÁT A COMPANYHUB ALKALMAZÁSÁBAN, ÉS NEM VONATKOZIK A FELHASZNÁLÁSRA VONATKOZÓ EGYÉB KÉPVISELETRE, GARANCIÁKRA VAGY NYILATKOZATOKAT.

Vegyünk egy 15 percet a CompanyHub-nál, és készen állunk arra, hogy izguljunk

Próbáljuk ki 14 Days ingyenes próbaverzió. Nem szükséges hitelkártya.
Díjak
×

Kérjük, töltse ki a részleteket az árképzéshez