njaluk 33% Off kanggo taun kapisan. Kode kupon - 33LESS. Tawaran wektu sing winates.
×

Apa Sampeyan Nggolek?

Njaluk Visibilitas

We Help Sales Team of SMBs
Meningkatkan Produktivitas, Konvert Menyang Menehi & Nggawe Penjualan liyane

Njaluk "Gampang minangka Excel" CRM Tim Sampeyan Bakal Sebenaré Gunakake

DAFTAR SAIKI GRATIS

14 Days Free Trial. Ora Ana Kertu Kredit.

CRM kanggo Sales

Dipercaya dening 2000 + Pelanggan & CRM Experts

Awards

  • Finance Online
  • Piranti Lunak
  • Performer dhuwur
  • Bisnis.com
  • Red Herring Winner
  • Piranti Lunak
  • Finance Online

Tindakake Saran - Iki Konvert Ngalih
& Nemu Liyane Ulang Bisnis

Tindakake Suggetions - Ngikuti piranti lunak
Langgeng Saran - Customizable CRM

Mbangun Hubungan Betul Kanthi Gampang
Tetep ana ing Tutul Kanthi Jaringan Sampeyan

CompanyHub ngelingake sampeyan ndandani sampeyan kudu ngetutake.
Cukup atur kekuwatan sing nuduhake sampeyan kerep seneng.
Saben ana kekurangan komunikasi, sampeyan bakal kanthi otomatis
njaluk pangeling tindakake.

DAFTAR SAIKI GRATIS

14 Days Free Trial. Ora Ana Kertu Kredit.

Njaluk 360 ° Pemandangan saka Salah siji Panggonan

Waca Obrolan, Email, Cathetan, Tugas, etc. ing 1 lan milih langkah-langkah sabanjure

CRM kanggo bisnis cilik
DAFTAR SAIKI GRATIS

14 Days Free Trial. Ora Ana Kertu Kredit.

Simpen Sabanjure Saben Dina 2
Kanthi Complete Productivity Suite

Nyimpen Wektu Kanthi Sync Email 2-Way, Email Templates & Bulk Mail

  • 1. Tempel Email
  • 2. Pribadhi
  • 3. Kirim Kirim
Tansah mbaleni sajrone jam

  • 1. Pilih Kontak
  • 2. Pilih Cithakan
  • 3. Kirim Kirim
Rampung ing menit 2
DAFTAR SAIKI GRATIS

14 Days Free Trial. Ora Ana Kertu Kredit.

Sepenuhnya Customizable

Ngatur Data Sampeyan Cara Ngomong
Kanthi Drag-Drop Tools.

Bidang & Tabel Adat

Lacak kabeh informasi sing sampeyan butuhake nganggo kothak adat & tabel

Kolom & Filter-filter

Deleng kabeh informasi penting kanthi cepet kanthi ngganti kolom.
Filter data ing klik karo saringan disimpen.

Njaluk "Gampang Minangka Excel" CRM Tim Panjenengan Bakal Bener Gunakake

Ngatur petunjuk saka kaca siji. Kaya Excel.

Nggawe Ndhuk Mung

Cepet nggawe Lead / Kontak anyar
tanpa ninggalake kaca

Owahi Fields of Different Records
Kaya Excel

Klik kaping pindho lapangan kanggo nggawe owahan.
Lan nyimpen kabeh owahan ing 1 klik.

Tambah Cathetan / Tugas / Obrolan

Nambah kegiatan uga saka kaca sing padha

DAFTAR SAIKI GRATIS

14 Days Free Trial. Ora Ana Kertu Kredit.

Nglakoni otomatis Tandha, pangeling, Assignment Lead, Ndeteksi Duplikat
utawa Sembarang Proses Liyane ing Klik karo Drag Drop Automation.

Saben organisasi dodolan modern, kaya sampeyan, kudu ngotomatisasi tugas sing mboseni lan fokus ing bab-bab sing produktif.

Sales automation CRM

Nglakoni otomatis apa wae ing klik.

  • Tandha / pangeling kanggo wong dodolan
  • Pangeling / layang kanggo klien
  • Tandha / kabar menyang manajer
  • Nglakoni automasi alur / proses kaya mriksa duplikat
  • Owahan akeh kaya migunakake timbal

Capture Leads Langsung Saka Situs web

Lan kanthi gampang digabung karo aplikasi 1000 + nggunakake Zapier / PieSync

Web kanggo Lead - Sistem Manajemen Lead

Waca Aktivitas Sales, Kinerja Tim Sales & Customer Wawasan
Kanthi Apik Gampang Nanging Reporting Kuat.

Deleng aktivitas sales

Carane akeh email sing dikirim, panggilan sing digawe, ndadékaké anyar etc

Deleng aktivitas sales - Laporan pipa

Bandingake Kinerja Sales Sales

Laporan penjualan pipa

Analisis apa wae ing Realtime

Sales, menehi hasil ukuran, tingkat cedhak, aktivitas, kinerja komparatif, lan liya-liyane.

Kanggo Sembarang Frame Wektu

Sasi 6 pungkasan, 30 pungkasan dina, Wulan pungkasan, pungkasan 2 kuarters dll

Visualisasi Awesome

  • Chart Wilayah
  • Bar Chart
  • Pie Chart
  • Line Chart
  • Donat Chart
  • Tabel Pivot

DAFTAR SAIKI GRATIS

14 Days Free Trial. Ora Ana Kertu Kredit.

Apa Sampeyan Siap Kanggo Miwiti Kanthi CompanyHub?

DAFTAR SAIKI GRATIS 14 Days free trial. Ora ana kertu kredit.
Awards
  • Finance Online
  • Piranti Lunak
  • Bisnis.com
  • Red Herring Winner
  • Piranti Lunak
  • Finance Online
Kita nggunakake cookie kanggo nambah fungsionalitas lan kinerja pangguna kita. Maca kita Kebijakan Cookie kanggo katrangan luwih. Got It