obține 33% Off pentru primul an. Codul promoțional - 33LESS. Ofertă limitată.

Termeni de utilizare

Utilizarea aplicației companyhub trebuie să respecte termenii și condițiile de mai jos. Citiți cu atenție termenii și condițiile de mai jos, înainte de a le accepta. Făcând clic pe butonul acceptare, sunteți de acord să fiți obligați și să deveniți parte la acest acord. Dacă nu sunteți de acord cu oricare dintre termenii și condițiile de mai jos, nu folosiți sau nu accesați aplicația companieihub.

Termeni și condiții pentru aplicația CompanyHub

ApplicationHub Application, este o platformă de software (SaaS), care este deținută și operată de CompanyHub IT Solutions Pvt. Ltd. (denumită în continuare CompaniaHub, Noi sau Noi), o societate înființată în temeiul Legii societăților comerciale 1956, cu sediul social la Sanjivani, Gandharv Nagari, Nasik Road, Nasik, Maharashtra, India - 422101. Prin accesarea și utilizarea aplicației CompanyHub pentru managementul vânzărilor și pentru serviciile de urmărire a vânzărilor (denumite colectiv "Servicii"), persoana sau compania cărora li se acordă o licență limitată pentru utilizarea aplicației CompanyHub (denumită în continuare "dvs." sau " "), Prin prezenta suntem de acord să respectăm acești termeni și condiții, precum și orice alte reguli, reguli și termeni suplimentari menționați aici (în mod colectiv" Termeni ") și această utilizare sau acces va constitui un acord între dvs. și CompaniaHub.

Software-ul de licență

După acceptarea acestor termeni și condiții și sub rezerva achitării contraprestației convenite, CompanyHub este de acord să vă acorde o licență limitată, revocabilă, neexclusivă, netransferabilă pentru a utiliza aplicația CompanyHub, pentru a instala plug-in-ul browserului și că este de acord să furnizeze Serviciile enumerate aici.

modificările aduse

Sunteți de acord și înțelegeți că putem modifica periodic acești Termeni, anumite caracteristici ale aplicației CompanyHub și / sau anumite caracteristici ale Serviciilor, fără notificare și că toți termenii modificați și modificările devin efectivi la trimiterea unei notificări de actualizare. Sunteți singurul responsabil pentru verificarea acestor Termeni și pentru modificarea notificărilor periodic pentru revizuiri. Orice utilizare a aplicației CompanyHub după ce au fost postate astfel de revizuiri, înseamnă că sunteți de acord cu modificările.

CompanyHub poate monitoriza și schimba periodic anumite caracteristici ale Serviciilor sale în mod periodic (1) în conformitate cu orice legi, reglementări sau alte cereri guvernamentale necesare; (2) să opereze Serviciul în mod corespunzător sau să se protejeze pe sine și pe utilizatori. CompanyHub își rezervă dreptul de a modifica, respinge sau elimina orice material rezident pe sau transmis pe serverele pe care le consideră, în opinia sa, ca fiind inacceptabil sau în încălcarea legii sau a acestor Termeni.

Servicii

Prin aplicația CompanyHub vă ajutăm să colectați toate datele legate de vânzări într-un singur loc, să faceți analize și să generați rapoarte pentru a vă ajuta să luați decizii de afaceri sănătoase. După înregistrarea și autentificarea Contului dvs. Google, aplicația CompanyHub va trage toate conversațiile prin e-mail pentru ultimul 6 (șase) luni de la data înregistrării. Aplicația CompanyHub va analiza automat conținutul e-mailurilor și va genera o listă de contacte importante. Se specifică faptul că această listă este doar orientativă și nu exhaustivă. Pentru o funcționare eficientă a aplicației CompanyHub, va trebui să adăugați înregistrări ale contactelor, companiilor și tranzacțiilor asociate acestor companii.

În afară de managementul vânzărilor prin intermediul aplicației CompanyHub, CompanyHub va furniza și următoarele servicii

 • Browserul Google Chrome Plugin pentru urmărirea activităților de e-mail și furnizarea de rapoarte despre astfel de activități
 • Controlează personalizarea schimbului de date și menținerea ierarhiei
 • Sugerarea urmăririlor cu contactele actuale
 • Reamintim dacă persoanele de contact nu răspund la e-mail și la activități zilnice și la activități de urmărire, etc.
 • Actualizări ale aplicației CompanyHub

Toate convorbirile telefonice dintre dvs. și noi în legătură cu Serviciile pot fi înregistrate pentru scopul nostru intern de calitate și sunteți de acord cu această monitorizare și înregistrare.

restricţii

Sunteți explicit interzis și nu:

 • Răsfățați-vă cu extragerea de date, răzuirea, accesarea cu crawlere sau cu orice proces sau proces care trimit interogări automate la aplicația CompanyHub.
 • Modificați, adaptați, traduceți sau inversați orice parte a aplicației CompanyHub sau a serviciilor.
 • Utilizați orice robot, spider, aplicație de căutare / recuperare a site-ului sau alt dispozitiv pentru a prelua sau indexa orice porțiune a aplicației CompanyHub sau a serviciilor.
 • Reformați sau ramați orice porțiune a paginilor Web care fac parte din aplicația CompanyHub sau din Servicii.
 • Utilizați site-ul sau serviciile, în mod intenționat sau neintenționat, pentru a încălca orice lege locală, de stat, națională sau internațională aplicabilă.
 • Transmiteți viruși, viermi, defecte, cai troieni sau alte obiecte de natură distructivă.

În afară de restricțiile de mai sus, vă asigurați că:

 • Aplicația CompanyHub este utilizată numai pentru urmărirea vânzărilor interne de către dvs. sau organizația dvs.
 • Accesul la aplicația CompanyHub se acordă numai angajaților, reprezentanților sau contractanților dvs.
 • Nu veți oferi sau nu puneți în alt mod la dispoziție aplicația CompanyHub sub nici o formă (inclusiv prin împărtășirea acreditărilor de acces la aplicația CompanyHub), integral sau parțial (inclusiv, dar fără a se limita la partajarea codului obiect sau a codului sursă) fără acordul nostru prealabil scris

Nimic conținut în acest document nu va fi interpretat ca acordând nici o licență pe baza drepturilor de proprietate intelectuală care ne sunt încredințate sau a vreunui drept de utilizare a aplicației CompanyHub sau a oricărei alte Servicii decât cele specificate expres.

De proprietate intelectuală

Numele și logo-urile companiei și toate denumirile de produse și servicii, mărcile de design și sloganurile sunt mărci comerciale și mărci de servicii utilizate de CompanyHub și sunt proprietatea exclusivă a companieiHub. Aplicația CompanyHub, codul sursă, desenele și stilurile utilizate pentru furnizarea serviciilor sunt protejate prin drepturi de autor la CompanyHub.

În afară de licența limitată de utilizare a aplicației CompanyHub așa cum este acordată în mod expres în acest document, toate drepturile, titlul și interesul în și asupra tuturor drepturilor de proprietate intelectuală, incluzând dar fără a se limita la orice drept de autor, marcă înregistrată și drept bază de date, conținutul și selecția și aranjarea acestora rămân în permanență la noi. Nimic din aceste Termeni și condiții și / sau din Acord nu are ca scop transferul total sau parțial al acestor drepturi.

Cu excepția licenței de utilizare a aplicației CompanyHub, autorizată în conformitate cu acești Termeni, nu vi se acordă niciun drept la orice drepturi de proprietate intelectuală, mărci comerciale sau alte drepturi de proprietate intelectuală în aplicația CompanyHub sau serviciile, procesele sau tehnologiile descrise în aceasta. Toate aceste drepturi sunt păstrate de CompanyHub.

Toate drepturile, titlul și interesul, inclusiv mărcile comerciale și drepturile de autor cu privire la numele de domeniu și aplicația CompanyHub furnizate prin intermediul Serviciilor sunt rezervate cu CompanyHub. Accesul neautorizat, reproducerea, redistribuirea, transmiterea și / sau manipularea oricăror informații conținute în aplicația CompanyHub în orice alt mod, fie total sau parțial, sunt strict interzise, ​​în lipsa căreia va fi inițiată o acțiune juridică strictă împotriva dumneavoastră.

Trebuie să păstrați toate drepturile, titlul și interesul asupra datelor incluse de dvs. în aplicația CompanyHub. De asemenea, trebuie să păstrați toate drepturile, titlul și interesul pentru analiza și rapoartele generate utilizând aplicația CompanyHub.

Utilizarea informațiilor furnizate pentru noi

Toate informațiile confidențiale, de proprietate sau de identificare personală furnizate sau achiziționate de noi în timpul screening-ului inițial al e-mailurilor vor fi păstrate confidențiale în orice moment așa cum se prevede în Politica de confidențialitate. Toate feedback-urile, răspunsurile, întrebările, comentariile, sugestiile, ideile sau altele asemănătoare pe care ni le trimiteți vor fi tratate ca fiind neconfidențiale și ne-proprietate.

Politica de confidentialitate

CompanyHub se angajează să protejeze confidențialitatea și confidențialitatea informațiilor personale pe care le poate solicita și primi de la dvs. Pentru a citi declarația noastră privind politica de confidențialitate cu privire la aceste informații personale, vă rugăm să consultați site-ul nostru POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE.

Descărcări de conținut

CompanyHub comunică informații după analizarea datelor furnizate de dvs. și a datelor extrase din e-mailuri. CompaniaHub nu are control asupra exactității conținutului, integrității sau calității datelor furnizate de dvs. și aplicația CompanyHub poate include erori tehnice sau erori tipografice și nu oferim nici o garanție și nici nu putem fi trași la răspundere pentru o astfel de discrepanță, autenticitatea, calitatea sau legalitatea aplicației CompanyHub sau orice altă conformitate cu privire la drepturile de proprietate intelectuală sau orice pierdere sau deteriorare rezultată.

Vă sfătuim și avertizați că toate informațiile furnizate de dvs. sunt luate de noi cu bună-credință, fără a fi banuit de bonafidele informațiilor, iar CompanyHub nu confirmă, nu recunoaște sau nu se abonează la reclamațiile și reprezentările făcute de agentul de publicitate / este listat cu CompanyHub.

CompanyHub își rezervă dreptul, la discreția sa și fără nicio obligație, de a îmbunătăți sau de a corecta orice eroare sau omisiuni în orice porțiune a aplicației CompanyHub.

Legăturile către site-uri externe de pe Internet pot fi furnizate în cadrul conținutului aplicației CompanyHub sau al altor Servicii ca o convenție pentru dvs. Listarea unui site extern nu implică aprobarea site-ului de către CompaniaHub sau filialele sale. Când faceți clic pe bannere pentru advertiseri, linkuri de sponsorizare sau alte linkuri externe de pe site sau din alte servicii, browserul dvs. vă poate redirecționa automat către o nouă fereastră de browser care nu este găzduită sau controlată de CompanyHub. CompanyHub nu este responsabil pentru conținutul postat pe site-urile web ale unor terțe părți și nici nu își asumă nicio responsabilitate pentru a asigura performanța sau disponibilitatea unor astfel de site-uri terțe părți. CompanyHub și afiliații săi nu sunt responsabili pentru conținutul, funcționalitatea, autenticitatea sau siguranța tehnologică a acestor site-uri externe. Ne rezervăm dreptul de a dezactiva link-uri către sau de la site-uri terțe părți la oricare dintre serviciile noastre, deși nu avem nicio obligație de a face acest lucru.

CompaniaHub își rezervă, de asemenea, dreptul de a impune / modifica regulamentul de acces al aplicației CompanyHub, indiferent dacă este vorba de taxa de acces, orarul, echipamentele, restricțiile de acces sau de altă natură, care vor fi trimise din timp în timp în conformitate cu acești Termeni. Este responsabilitatea utilizatorilor să se refere la acești Termeni de fiecare dată când folosesc Serviciul.

garanţie

Ne garantăm că suntem proprietarul aplicației CompanyHub și că avem dreptul și autoritatea de a acorda licența pentru utilizarea aplicației CompanyHub. Nu garantăm, nu garantăm, nu acceptăm nicio condiție sau nu facem nicio declarație conform căreia aplicația CompanyHub va satisface cerințele dvs. sau dacă utilizarea aplicației CompanyHub va fi neîntreruptă sau fără erori. Nicio altă informație verbală sau scrisă furnizată de noi nu va crea o garanție sau în niciun fel nu va crește răspunderea noastră și nu vă veți baza pe astfel de informații.

De asemenea, garantăm că aplicația CompanyHub nu contravine niciunei drepturi de autor, marcă comercială sau brevet de invenție existente și aplicabile din partea Indiei, iar noi suntem de acord să vă despăgubim și să vă protejăm împotriva pierderilor, costurilor, daunelor sau cheltuielilor taxele de avocat și costurile de judecată) generate de orice reclamație, cerere sau acțiune întemeiată pe încălcarea sau încălcarea drepturilor de autor, a mărcii comerciale, a brevetelor sau a altor drepturi de proprietate intelectuală ale oricărei părți terțe, în cazul în care ne-a intimidat în termen rezonabil și ne- cooperarea deplină în pregătirea apărării împotriva oricăror astfel de reclamații.

fara garantie

Orice utilizare a Serviciului, dependența de orice aplicație CompanyHub și orice utilizare a Internetului în general va fi pe riscul dumneavoastră. CompanyHub declară orice responsabilitate sau răspundere pentru acuratețea, conținutul, caracterul complet, legalitatea, fiabilitatea sau operabilitatea sau disponibilitatea informațiilor sau a materialelor afișate în rezultatele / rapoartele generate prin intermediul Serviciului.

Aplicația CompanyHub și serviciile sunt furnizate pe baza "As Is" și "As Available" fără garanții de orice natură, altele decât cele prevăzute în mod expres aici, fie expres, implicit, fie statutar, incluzând dar fără a se limita la garanțiile implicite de vandabilitate, de adecvare pentru un anumit scop sau de non-încălcare. CompaniaHub declară, în cea mai mare măsură permisă de lege, orice garanții privind securitatea, fiabilitatea, precizia și performanța aplicației companiei și a serviciilor. CompanyHub nu garantează că orice defecte sau erori vor fi corectate sau că conținutul nu conține viruși sau alte componente dăunătoare. CompanyHub declină, de asemenea, toate garanțiile, în măsura în care legea permite, în ceea ce privește orice informații, bunuri sau servicii obținute prin reclame sau primite prin intermediul oricăror legături furnizate de sau prin intermediul serviciului.

Limitările de răspundere

CompanyHub nu își asumă nicio răspundere juridică sau răspundere pentru acuratețea, exhaustivitatea sau utilitatea oricăror rapoarte, analize sau servicii oferite prin intermediul aplicației CompanyHub. Compania CompanyHub nu va fi răspunzătoare în niciun caz pentru utilizarea dvs., utilizarea incorectă sau dependența de aplicația CompanyHub sau de utilizarea (sau incapacitatea de a utiliza), încrederea sau executarea oricărui serviciu, pentru orice daune, inclusiv daune directe, speciale , daune punitive, indirecte, indirecte sau incidentale pentru pierderi de profit, venituri, utilizare sau date, indiferent daca sunt aduse in garantie, contract, incalcarea drepturilor de proprietate intelectuala, delictuala (inclusiv neglijenta) sau orice alta teorie, chiar daca CompanyHub sau au fost informați cu privire la posibilitatea ca aceste daune să decurgă din sau legate de utilizarea (sau incapacitatea de utilizare) sau de performanța aplicației CompanyHub sau a serviciului.

Vă asumați toată responsabilitatea și riscul pentru utilizarea aplicației CompanyHub și a serviciului. Limitările de mai sus se aplică fără a aduce atingere oricărei nerespectări a scopului esențial al oricărei remedii limitate și în cea mai mare măsură permisă de legea aplicabilă. În cazul în care se consideră că excluderea sau limitarea răspunderii pentru daune succesive sau incidentale nu este executorie, în astfel de situații răspunderea se limitează la cea mai mare măsură permisă de lege.

Idemnification

Sunteți de acord să ne despăgubiți și să ne păstrați pe noi și pe ofițerii, directorii, agenții și angajații noștri, inofensive de la orice revendicare sau cerere, inclusiv onorariile avocaților rezonabile făcute de orice terță parte din cauza încălcării acestor Termeni sau încălcări a oricărei legi sau încălcarea drepturilor unui terț, inclusiv încălcarea de către dvs. a oricărei proprietăți intelectuale sau a altui drept al oricărei persoane sau entități.

Diverse

Termen - acești Termeni vor rămâne în vigoare și până în momentul în care veți continua să utilizați aplicația CompanyHub sau orice Servicii aferente.

Nulitate - Dacă, din orice motiv, o instanță de jurisdicție competentă constată că o dispoziție sau o parte din acești Termeni este inaplicabilă, restul Termenilor va continua să fie în vigoare și în vigoare.

Întregul acord - Acești Termeni constituie întregul acord între noi și înlocuiesc toate înțelegerile sau înțelegerile anterioare sau contemporane, în scris sau oral, referitoare la obiectul acestor Termeni. Utilizarea în continuare a Serviciilor va fi o dovadă concludentă a acceptării acceptate de dvs. pentru orice modificări aduse de noi acestor Termeni.

dispensă - Orice renunțare la orice prevedere a Termenilor va fi eficace numai dacă este scrisă și semnată de dvs. și CompaniaHub.

Cesiune - Nu puteți să vă atribuiți niciunul dintre drepturile sau îndatoririle dvs. în conformitate cu acești Termeni fără consimțământul scris exprimat de noi. CompanyHub își poate atribui obligația / drepturile și drepturile în conformitate cu acești termeni fără a fi nevoie să solicite vreun acord din partea dvs.

Notificări - toate notificările, solicitările și alte comunicări trebuie să fie în scris și vor fi considerate ca fiind furnizate (a) dacă sunt trimise prin poștă recomandată, plăți poștale, (b) dacă sunt livrate prin curier peste noapte, (c) dacă sunt trimise prin fax transmiterea și transmiterea respectivă sunt confirmate ca primite; sau (d) dacă sunt trimise prin poștă electronică și astfel de mesaje sunt confirmate ca primite, în fiecare caz la adresa, numărul de fax sau adresa de e-mail specificată pe site. Toate notificările, solicitările și alte comunicări trebuie să fie în scris și vor fi considerate ca fiind furnizate (a) dacă sunt expediate prin poștă certificată, plăți poștale sau livrate prin curier peste noapte, la adresa: CompanyHub IT Solutions Pvt. Ltd., Sanjivani, Gandharv Nagari, Nasik Road, Nasik, Maharashtra, India - 422101

Forta Majora - În niciun caz, nu vom fi trași la răspundere sau nu vom fi considerați a fi incalcați pentru orice nereușită sau întârziere a performanței care rezultă din orice acțiune guvernamentală, incendiu, inundații, insurecție, cutremur, întreruperi de curent, eșec de rețea, revoltă, explozie, greve (legale sau ilegale), acte teroriste, lipsă de muncă sau de material, întreruperea transportului de orice natură sau încetinirea activității sau orice altă condiție care nu este în mod rezonabil sub controlul nostru.

Arbitraj - Orice litigii și diferențe apărute în legătură cu acești termeni vor fi soluționați prin arbitraj în conformitate cu Legea privind arbitrajul și concilierea, 1996. Toate procedurile se desfășoară în limba engleză. Cu excepția cazului în care părțile convin asupra unui arbitru unic, vor exista trei arbitri, unul care va fi selectat de fiecare parte, iar cel de-al treilea va fi selectat de cei doi arbitri desemnați de părți. Locul arbitrajului va fi în Nasik, India. Orice hotărâre pronunțată de arbitru trebuie să fie concludentă și obligatorie pentru părțile prezente.

Legea - Acești Termeni vor fi guvernați și interpretați în conformitate cu legile indiene și sunteți de acord să vă supuneți jurisdicției exclusive a instanțelor situate în Nasik. Sunteți responsabil pentru respectarea legilor aplicabile. CompanyHub își rezervă dreptul de a căuta toate căile de atac disponibile prin lege și în capitaluri proprii pentru încălcări ale acestor Termeni.

Contact și obligația de a informa - Vă rugăm să ne contactați cu orice întrebări referitoare la acești Termeni. Vă rugăm să raportați orice încălcare a Termenilor support@companyhub.com.

CONFIRMARE - ADEVĂRIȚI CĂ CITIȚI ȘI SUNTEȚI DE ACORD CU TOTI TERMENI. Ați evaluat în mod independent dorința de a beneficia de serviciile prin intermediul aplicației COMPANYHUB ȘI NU SUNTEȚI RELAȚIONAL PENTRU ORICE REPREZENTARE, GARANȚIE SAU DECLARAȚII ALTELE DECÂT CUM SUNT PREZENTATE ÎN ACESTE TERMENI.

Luați o cursă 15 min de CompanyHub și fiți gata să fiți încântați

Hai sa incercam 14 Days trial gratuit. Nu este necesar nici un card de credit.
Premii
Utilizăm modulele cookie pentru a îmbunătăți funcționalitatea și performanța utilizatorilor noștri. Citiți-ne Politica de cookie-uri pentru mai multe detalii. Am înţeles