Za izboljšanje funkcionalnosti in učinkovitosti naših uporabnikov uporabljamo piškotke. Preberite našo politika piškotkov Za več podrobnosti. Razumem
×

Kaj iščeš?

Organizirajte in negujte vodnike

CompanyHub Privacy Policy

Zadnja posodobitev: 24 maj 2018

Vaše informacije so enako pomembne kot vam in smo se zavezali, da bomo zaščitili vaše podatke. Ta pravilnik o zasebnosti opisuje, katere informacije zbira podjetje CompanyHub, kako zbira vaše podatke z različnimi digitalnimi sredstvi in ​​kako uporablja te zbrane podatke. Zahtevali boste, da pregledate ta pravilnik o zasebnosti pred (i) uporabo aplikacij CompanyHub Web / Mobile, (ii) dostop do spletne strani companyhub.com in / ali (iii) z uporabo vseh povezanih spletnih mest, aplikacij, storitev in orodij , ne glede na to, kako dostopate do njih ali jih uporabite. Za boljše razumevanje uporabe aplikacije CompanyHub se spletna stran in vse sorodne spletne strani, aplikacije, storitve in orodja v nadaljevanju skupaj imenujejo "COMPANYHUB PLATFORM".

Ponujamo vam možnost povezovanja ali uporabe platforme CompanyHub z uporabo spletnega vmesnika. Določbe tega pravilnika o zasebnosti veljajo za vse take spletne dostopne in uporabo platforme CompanyHub.

Z dostopom do platforme CompanyHub in z zagotavljanjem zahtevanih podatkov se strinjate z našim pravilnikom o zasebnosti. Pridržujemo si pravico, da občasno spremenimo ali ustrezno spremenimo to politiko zasebnosti, ki začne veljati ob objavi. Intimirali vas bomo samo v primerih, ko je v tem pravilniku o zasebnosti bistveno spremenjenih. Tvoja nadaljnja uporaba platforme CompanyHub, po prejemu takšne intimacije, velja za vašo šteje za sprejetje sprememb.

Izdelki in storitve, ki jih ponuja platforma CompanyHub, niso namenjeni posameznikom, mlajšim od trinajstih (13). Če ste mladoletnik, vas prosimo, da ne delite osebnih podatkov ali uporabite naše izdelke in / ali storitve.

ZBIRANJE INFORMACIJ

Kaj nam daste

Zbiramo podatke, ki nam jih posredujete ali nam dovolite dostop. Informacije lahko vključujejo, a niso omejene na vaše ime, sliko, datum rojstva, elektronsko pošto in / ali fizični naslov, telefonsko številko in / ali mobilno številko, spol, kontaktne sezname, informacije o družabnih medijih in profil, podatke o lokaciji (dejavnost GPS) informacije in po potrebi informacije v zvezi s plačilnimi sredstvi / kreditnimi karticami / bančnimi računi. Potrjujete, da podatke razkrivate prostovoljno. Če ne želite razkriti teh podatkov, ki jih lahko storite, je mogoče, da morda ne boste mogli izkoristiti nekaterih storitev, ki jih ponuja platforma CompanyHub.

Podatki, ki jih zbiramo

Samodejno lahko zberemo naslednje vrste podatkov, da vam lahko zagotovimo uporabo in dostop do platforme CompanyHub ter nam pomagate prilagoditi in izboljšati svoje izkušnje:

 • Podatki o računalniku ali napravi, ki dostopajo do platforme CompanyHub, vašega IP-naslova, brskalnika, različice brskalnika, operacijskega sistema, napotitelja, mobilnega omrežja, ogledov strani, podatkov oglasov, standardnih podatkov dnevnika spletnega dnevnika itd.
 • Informacije, ki jih posredujete za naročanje različnih obvestil, kot so nadaljnja e-poštna sporočila, povzetki dnevnih opravil, obvestila o opravilih, opomniki o nalogah, obvestila o izvozu podatkov, obvestila o izmenjavah, računi in / ali glasila, npr. Ime, e-poštni naslov itd.
 • Informacije o nakupih in transakcijah, ki jih vnesete prek platforme CompanyHub, kot so ime, naslov, elektronski naslov, telefon, podatki o kartici itd.
 • Informacije iz sistemov, s katerimi se povezujete s platformo CompanyHub, kot so e-poštni računi, koledarji. Če nam dovolite dostop do vašega računa za Google in druge e-poštne račune, bomo v zadnjih šestih (6) mesecih od dneva izdaje dovolili vse e-poštne pogovore in nadaljujemo z vlečenjem, dokler ne odstranite e-poštnega računa. Naši sistemi bodo nato analizirali te e-poštna sporočila in ločili pomembne stike na podlagi vašega e-poštnega pogovora ter povezali tudi e-poštna sporočila s stiki.
 • Prav tako lahko zbira podatke o vas ali o njej na druge načine, na primer ko se obrnete na skupino za podporo uporabnikom, ko se odzoveš na raziskavo in / ali med vašim sodelovanjem s člani naših prodajnih in tržnih ali tehničnih podpornih skupin. Lahko spremljamo ali zabeležimo telefonske pogovore med vami ali kogarkoli, ki delujejo v vašem imenu, in našim podpornim osebjem za namene notranje kakovosti in usposabljanja. S komuniciranjem z nami potrjujete, da je vaše sporočilo morda slišano, spremljano ali posneto brez predhodnega obvestila ali opozorila.
 • Mi (vključno podjetja, s katerimi sodelujemo) lahko dajo majhne datoteke s podatki na vaš računalnik ali drugo napravo. Te datoteke s podatki so morda piškotki, oznake pikslov, piškotki Flash, spletni svetilniki (spletne svetilke so elektronske slike, ki se lahko uporabljajo v naših e-poštnih sporočilih) ali drug lokalni pomnilnik, ki ga nudi vaš brskalnik ali povezane aplikacije (skupaj "piškotki"). Te piškotke uporabljamo, da vas prepoznajo kot trgovca; prilagodite naše storitve, vsebino in komunikacijo; merjenje učinkovitosti komuniciranja; pomagajo zagotoviti, da varnost vašega računa ni ogrožena; ublažitev tveganja in preprečevanje goljufij; ter spodbujati zaupanje in varnost na naših spletnih straneh in naših storitvah.
 • Da bi vam pomagali zaščititi pred goljufijami in zlorabo vaših osebnih, strokovnih in poslovnih informacij, lahko zbiramo informacije o vas in vaše interakcije z našo spletno stranjo ali družbo CompanyHub Platform. Ocenili bomo tudi vaš računalnik, mobilni telefon ali drugo napravo za dostop, da bi ugotovili zlonamerno programsko opremo ali dejavnost.

UPORABA ZBIRANIH INFORMACIJ

Naš glavni namen pri zbiranju osebnih, strokovnih in poslovnih informacij je zagotoviti varno, gladko, učinkovito in prilagojeno izkušnjo CRM. Osebni podatki, ki nam jih posredujete preko naše spletne strani, bodo uporabljeni izključno za:

 • Prilagodite CompanyHub za vas;
 • Podpirati podporo strankam;
 • Informacije o procesu in pošiljanje obvestil / posodobitev / opomnikov o vaših sestankih / stikih;
 • Reševanje sporov, zbiranje pristojbin in odpravljanje težav;
 • Preprečite potencialno prepovedane ali nezakonite dejavnosti in uveljavite naše pogoje uporabe;
 • Prilagodite, merite in izboljšajte storitve CompanyHub Platform ter vsebino, postavitev in delovanje naših spletnih strani, vmesnikov, orodij in aplikacij;
 • Dajte ciljno vsebino, trženje, obvestila o posodobitvah storitev in promocijske ponudbe na podlagi vaših komunikacijskih nastavitev;
 • Obrnite se na številko mobilnega telefona, ki ste jo dobili z glasovnim klicem ali prek besedilnih sporočil (SMS) ali e-poštnih sporočil;
 • Pošljite izjave, račune, plačilne opomnike in zberete plačila od vas

ZAŠČITA IN POSREDOVANJE INFORMACIJ

Kako zaščitimo vaše podatke

Vaše osebne podatke shranjujemo in obdelujemo prek naše aplikacije, ki jo gostimo na visoko zavarovanih strežnikih Amazon Cloud. Določitve lokacije, ki gostujejo v podatkih, vedno temeljijo na zmanjševanju zakasnitve in doseganju optimalne učinkovitosti za vas in vaše uporabnike. Imamo tudi domene, registrirane z ustreznimi licencami, da zagotovimo spletno varnost. Vaše podatke varujemo z uporabo fizičnih, tehničnih in administrativnih varnostnih ukrepov, da zmanjšamo tveganje izgube, zlorabe, nepooblaščenega dostopa, razkritja in spremembe. Nekatera zaščitna sredstva, ki jih uporabljamo, so požarni zidovi in ​​šifriranje podatkov, fizični nadzor dostopa do naših podatkovnih centrov in nadzor dostopa do informacij.

Splošno pravilo o skupni rabi

Vaše osebne, strokovne in poslovne informacije ne prodajamo ali ne dajejemo nepovezanim tretjim osebam v tržne namene brez vašega izrecnega soglasja. Vaše podatke lahko združimo z informacijami, ki jih zberemo, in jih uporabimo za izboljšanje in prilagajanje platforme CompanyHub. Kot splošno pravilo uporabljamo in razkrivamo vaše podatke, kot menimo, da so potrebni: (i) v skladu z veljavno zakonodajo ali pravili načina plačila; (ii) uveljaviti naše pogoje in pogoje; (iii) za zaščito naših pravic, zasebnosti, varnosti ali lastnine in / ali tistih naših podružnic; in (iv) odzivanje na zahteve sodišč, organov pregona, regulativnih agencij in drugih javnih in vladnih organov, ki lahko vključujejo organe izven vaše države stalnega prebivališča.

Na koga lahko razkrijemo podatke

Vaše osebne podatke lahko delimo z zaupanja vrednimi tretjimi strankami, kot so:

 • Članice naše matične družbe in hčerinskih družb (skupaj naše družine podjetij) zagotavljajo skupne vsebine, izdelke in storitve (kot so registracija, transakcije in podpora strankam) za odkrivanje in preprečevanje morebitnih nezakonitih dejanj in kršitev naših pravilnikov. Člani naše družine podjetij bodo te podatke uporabljali za pošiljanje tržnih sporočil samo, če boste zahtevali njihove storitve.
 • Podatke nam posredujemo s subjekti po vsem svetu, ki jih nadzorujemo, pod nadzorom nas ali so pod našim skupnim nadzorom, da zagotovimo naše storitve.
 • Delimo informacije s ponudniki storitev, ki nam pomagajo pri zagotavljanju naših storitev. Ponudniki storitev nam pomagajo pri obdelavi plačil (npr. Ponudnikom plačil, plačilnih prehodih), spletnem gostovanju, analizi podatkov, informacijski tehnologiji in povezani infrastrukturi, storitvi za stranke, dostavi e-pošte in reviziji itd. Ponudniki storitev po pogodbi, ki pomagajo pri poslovanju , kot so preprečevanje goljufij, trženje in tehnološke storitve. Naše pogodbe narekujejo, da ti ponudniki storitev uporabljajo vaše podatke le v povezavi s storitvami, ki jih opravljajo za nas, in ne za lastno korist ali v nasprotju z našimi pravilniki o zasebnosti.
 • Z organi kazenskega pregona, vladnimi uradniki ali drugimi tretjimi osebami na podlagi sodnega naloga, sodnega naloga ali drugega pravnega postopka ali zahteve, ki velja za nas ali eno od naših povezanih podjetij; ko to moramo storiti, da bi ravnali v skladu z zakonom; ali če po lastni presoji verjamemo, da je razkritje osebnih, strokovnih in poslovnih informacij nujno za preprečevanje fizične škode ali finančne izgube, poročanje o domnevni nezakoniti dejavnosti ali za preiskavo drugih kršitev.

VAŠE PRAVICE

 • Lahko nas kadarkoli zahtevate za spreminjanje, prenos in / ali brisanje / brisanje podatkov, shranjenih pri nas, tako da pošljete e-poštno sporočilo na support@companyhub.com. Vsako vašo zahtevo bomo obdelali v skladu s politiko zadrževanja, kot je navedeno spodaj,
 • Če piškotek ali dodatek brskalnika dovolite, lahko zavrnete piškotke, razen če so naši piškotki potrebni za preprečevanje goljufij ali za zagotovitev varnosti spletnih mest, ki jih nadzorujemo. Vendar zavrnitev naših piškotkov lahko ovira uporabo vaše spletne strani in / ali naših funkcij storitve.
 • Če ne želite prejemati naših tržnih sporočil ali sodelovati pri naših promocijah, upoštevajte navodila, ki se lahko zagotovijo v sporočilu, da se v prihodnje ne boste odjavili.

ZADRŽEVANJE PODATKOV

Ne glede na vašo zahtevo za brisanje vaših osebnih podatkov od naših strežnikov bomo morda morali obdržati osebne podatke za čas, ki je potreben za izpolnitev naših obveznosti v skladu s Pogoji uporabe, razen če je daljše obdobje hranjenja zahtevano ali dovoljeno z zakonom, odvisno od Izpolnjujemo svoje odgovornosti, ki jih v tem pravilniku o zasebnosti vedno opisujemo. Za nas lahko pride do kakršnih koli poizvedb v zvezi s tem.

POGOJI UPORABE

Za vašo uporabo naših izdelkov in storitev ter morebitne spore, ki izhajajo iz njih, velja ta Pravilnik o zasebnosti in naši pogoji uporabe. Obiščite naše pogoje uporabe, ki pojasnjujejo druge pogoje, ki urejajo uporabo naših izdelkov in storitev.

S sprejetjem tega pravilnika se strinjate s svojimi politikami za zbiranje podatkov, politikami hrambe in uporabo pravilnikov piškotkov, kot je navedeno v tem pravilniku. Za vprašanja ali skrbi se obrnite na službo za stranke / zasebnost pri support@companyhub.com.

Vzemite 15 min vožnjo podjetja CompanyHub in bodite pripravljeni navdušiti

Poskusimo Brezplačni preskusi 14 Days. Ni potrebna kreditna kartica.
Nagrade
×

Prosimo, izpolnite podrobnosti, da boste dobili ceno