Ndërmarrja e re UI i ri tani është live!
Ne përdorim cookies për të përmirësuar funksionalitetin dhe performancën e përdoruesve tanë. Lexoni tonë Politika Cookie për më shumë detaje. E kuptova

Skuadra e Shitjes urren CRM-të?

Jepni 'em Easy-as-Excel CRM Ata do të përdorin aktualisht

 • Jep shikueshmëri të plotë në shitje
 • Plotësisht i përshtatshëm me drag-drop
Mos e pranoni fjalën tonë. Mundohuni për 14 ditë dhe pastaj vendosni veten.Filloni falas

Besuar nga 2000 + Konsumatorët dhe Ekspertët e CRM

Awards
 • Financat Online
 • Software Sugjero
 • Performues i lartë
 • Business.com
 • Fituesi i Herring Red
 • Software Sugjero
 • Financat Online

Sugjerime Pasuese - Kjo Konverton Më shumë Drejton
& Merr më shumë Biznes përsëritet

Përcjellje Suggetions - Ndiqni software
Sugjerime Pasuese - CRM Customizable

Ndërtimi i marrëdhënieve më të mira Me lehtësi
Qëndroni në kontakt me rrjetin tuaj

CompanyHub ju kujton çon që ju nevojitet për të ndjekur.
Thjesht vendosni nxehtësinë duke treguar se sa shpesh dëshironi të qëndroni në kontakt.
Sa herë që ka mungesë të komunikimit, ju do të merrni automatikisht
merrni një kujtesë pasuese.

TRY TANI FALAS
14 Ditët e Gjykimit të Lirë. Nuk kërkohet kartë krediti.

Merrni 360 ° Pamja e kryeson në një vend

Shih Bisedat, Posta elektronike, Shënime, Detyrat, etj. Në vendin 1 dhe vendosni hapat e ardhshëm

CRM për bizneset e vogla
TRY TANI FALAS
14 Ditët e Gjykimit të Lirë. Nuk kërkohet kartë krediti.

Ruaj së paku orët 2 çdo ditë
Me kompletitetin e produktivitetit

Kurseni kohë me sinkronizimin e postës 2-Way, Modelet e postës elektronike dhe Bulk Mail

 • 1. Paste Email
 • 2. personalizoj
 • 3. Dërgo postë
Mbani përsëritjen për një orë
 • 1. Zgjidhni Kontaktet
 • 2. Përzgjidhni Template
 • 3. Dërgo postë
Bërë në minuta 2
TRY TANI FALAS
14 Ditët e Gjykimit të Lirë. Nuk kërkohet kartë krediti.

Plotësisht i personalizueshëm

Organizoni të dhënat tuaja ashtu siç dëshiron
Me Drag-Drop Tools.

Fushat dhe tabelat e personalizuara


Gjurmoni të gjithë informacionin që ju nevojitet me fushat dhe tavolinat doganore

Kolona dhe Filtra

Shihni të gjitha informacionet e rëndësishme menjëherë duke personalizuar kolonat.
Filtroni të dhënat në një klikim me filtra të ruajtura.

Merrni "Easy As Excel" CRM Ekipi juaj do të përdorë aktualisht

Menaxho drejtimet nga një faqe e vetme. Ashtu si Excel.

Krijo çon në çast

Krijo shpejt një Lead / Kontakt të ri
pa lënë faqen

Ndrysho fushat e regjistrimeve të ndryshme
Ashtu si Excel

Double klikoni ndonjë fushë për të bërë ndryshime.
Dhe ruani të gjitha ndryshimet në klikimin 1.

Shto shënime / detyra / biseda

Shto aktivitet edhe nga faqja e njëjtë

TRY TANI FALAS
14 Ditët e Gjykimit të Lirë. Nuk kërkohet kartë krediti.

automatizoj Alarme, Harroni, Caktimi i Lead, Zbulimi i dublikatave ose Çdo proces tjetër në klikime me Drag Drop Automatizimi.

Çdo organizatë moderne e shitjeve, si tuajat, duhet automatizojnë detyrat e mërzitshme dhe përqendrohen në gjërat produktive.

Automatizimi i shitjeve CRM

Automate pothuajse asgjë në klikimeve.

 • Alert / kujtesë për njerëzit e shitjes
 • Kujtesa / mail tek klientët
 • Njoftime / njoftime për menaxherët
 • Automate çdo rrjedhë pune / proces si kopjimi i kopjeve
 • Bulk ndryshon si transferimi i çon

Capture kryeson automatikisht nga faqja e internetit

Dhe integrohet me lehtësi me aplikacionet 1000 + duke përdorur Zapier / PieSync

Sistemi i Udhëheqjes së Uebit - Plumbit

Shihni Aktivitetet e Shitjes, Performancën e Ekipit të Shitjes dhe Vështrimet e Konsumatorëve me raportim shumë të lehtë por të fuqishëm.

Shih aktivitetet e shitjes

Sa shumë e-mail që ata dërguan, e quan ato të bëra, çka të reja etj

Shih aktivitetet e shitjes - Raporti i tubacionit

Krahaso performancën e shitjeve të njerëzve

Raporti i shitjeve të gazsjellësit

Analizo Çdo gjë në Realtime

Shitjet, madhësitë e marrëveshjeve, norma e afërt, aktivitetet, performanca krahasuese etj.

Për çdo kornizë kohore

Muajt ​​e fundit 6, ditët e fundit 30, muaji i fundit, të katërtat e fundit të 2 etj

Vizualizime awesome

 • Grafiku i zonës
 • Bar Chart
 • Grafiku i Pijeve
 • Line Chart
 • Grafiku Donut
 • Tabela strumbullar
TRY TANI FALAS
14 Ditët e Gjykimit të Lirë. Nuk kërkohet kartë krediti.

A jeni gati për të filluar me kompaninë Hub?

TRY TANI FALAS 14 Ditë gjykim të lirë. Asnjë kartë krediti nuk kërkohet.
Awards
 • Financat Online
 • Software Sugjero
 • Business.com
 • Fituesi i Herring Red
 • Software Sugjero
 • Financat Online
×

Ju lutemi plotësoni detajet për të marrë çmimet