Kita nggunakake cookie kanggo nambah fungsionalitas lan kinerja pangguna kita. Maca kita Kebijakan Cookie kanggo katrangan luwih. Got It
×

Apa Sampeyan Nggolek?

Njaluk Visibilitas

Ngatur Obrolan Multi-Saluran Nggunakake CompanyHub
Perangkat Lunak Manajemen Kontak Punika Materi Sawetara Klik

Sampeyan ora kudu kuwatir bab ilang maneh.
Coba Dhewe
14 Days free trial. Ora ana kertu kredit.

Kanthi Software Manajemen Kontak CompanyHub,
Melu Jumlah Pelanggan Gedhe Kanthi Brand Sampeyan

Nggawe Pelanggan Sukses

Ngatur dodolan, dhukungan pelanggan, lan marketing kabeh ing siji platform.

Dijamin Pelanggan-Centric

Nggawe pelanggan maneh kanggo liyane.

Ngobrolake Business-To-Customer Cairan

Mbusak alangan obrolan antarane sampeyan lan pelanggan

Responses Canned

Pesen teks & email Outbound lan Inbound kanthi routing lan distribusi otomatis.

Dhukungan Pelanggan Sampurna

Staff dhukungan sampeyan bisa kanthi gampang ngasilake kesempatan sales kanthi menehi dhukungan pelanggan cepet.

Akses Akses Kanggo Data

Kabeh kontak bakal diakses ing sak panggonan kanthi nganyari data sing bisa ditrapake kanthi cepet.

Manajemen Lead - 360 view crm
Manajemen Lead - Lead followup automation

Solusi Agile Kanggo Produktivitas Luwih

Nemtokake wawasan jero menyang prospek lan pelanggan, kalebu tingkah laku tuku, kapentingan, lan interaksi karo produk / layanan.

Ndeleng profil media sosial pelanggan lan
nganyari profil kasebut ing CRM.

Sampeyan bisa nggunakake Contact Management Software kanggo-

Voice

SMS

email

Web Chat
... meh kabeh!

Njupuk kertu XHUMX saka CompanyHub lan siap dadi seneng

Coba Coba 14 Days free trial. Ora ana kertu kredit.
Awards
×

Mangga isi rincian kanggo njaluk reregan