Kita nggunakake cookie kanggo nambah fungsionalitas lan kinerja pangguna kita. Maca kita Kebijakan Cookie kanggo katrangan luwih. Got It
×

Apa Sampeyan Nggolek?

Njaluk Visibilitas

Njaluk Saiki, Pilih Rencana Mengko

Coba CompanyHub gratis kanggo dina 14, kanthi kabeh fitur. Ora ana kertu kredit.

10 + Pangguna? Njaluk rega adat

produktivitas
$ 12 / panganggo saben sasi
Billed Annually (Nyimpen 33%)
$ 18 / panganggo saben sasi
Ditampa Saben wulan
(Simpen 33% karo rencana tahunan)
  • Manajemen Lead
  • Multiple Deal Pipelines
  • 2 - cara sinkronisasi email
  • Email akeh
  • Tanpa nelusuri email, malah saka Gmail
  • Cithakan Email
  • Penjadwal Email
  • Ngelingake yen ora ana jawaban
  • Fields Custom
  • Kontrol sapa sing bisa ndeleng lapangan
  • Nggabungake 100s aplikasi
  • Nangkep leads from website

pemahaman
$ 18 / panganggo saben sasi
Billed Annually (Nyimpen 33%)
$ 27 / panganggo saben sasi
Ditampa Saben wulan
(Simpen 33% karo rencana tahunan)
  • Manajemen Lead
  • Multiple Deal Pipelines
  • 2 - cara sinkronisasi email
  • Email akeh
  • Tanpa nelusuri email, malah saka Gmail
  • Cithakan Email
  • Penjadwal Email
  • Ngelingake yen ora ana jawaban
  • Fields Custom
  • Kontrol sapa sing bisa ndeleng lapangan
  • Nggabungake 100s aplikasi
  • Nangkep leads from website
  • Dashboard & 20 + laporan standar
  • Laporan khusus, sanajan ing kothak adat
  • Various types of charts
  • Laporan ekspor
  • Data hirarki adhedhasar visibilitas

Automation
$ 24 / panganggo saben sasi
Billed Annually (Nyimpen 33%)
$ 36 / panganggo saben sasi
Ditampa Saben wulan
(Simpen 33% karo rencana tahunan)
  • Manajemen Lead
  • Multiple Deal Pipelines
  • 2 - cara sinkronisasi email
  • Email akeh
  • Tanpa nelusuri email, malah saka Gmail
  • Cithakan Email
  • Penjadwal Email
  • Ngelingake yen ora ana jawaban
  • Fields Custom
  • Kontrol sapa sing bisa ndeleng lapangan
  • Nggabungake 100s aplikasi
  • Nangkep leads from website
  • Dashboard & 20 + laporan standar
  • Laporan khusus, sanajan ing kothak adat
  • Various types of charts
  • Laporan ekspor
  • Data hirarki adhedhasar visibilitas
  • Ngoperasikake alur kerja sampeyan
  • Tandha tandha / tindakan
  • Owah-owahan / tindakan akeh
  • Nggawe logika khusus (tanpa kode apa) kanggo ngotomatisasi proses bisnis apa wae
  • Email otomatis / tandha
  • Nggawe tugas / rekaman liyane kanthi otomatis

akselerasi
$ 33 / panganggo saben sasi
Billed Annually (Nyimpen 33%)
$ 49 / panganggo saben sasi
Ditampa Saben wulan
(Simpen 33% karo rencana tahunan)
  • Manajemen Lead
  • Multiple Deal Pipelines
  • 2 - cara sinkronisasi email
  • Email akeh
  • Tanpa nelusuri email, malah saka Gmail
  • Cithakan Email
  • Penjadwal Email
  • Ngelingake yen ora ana jawaban
  • Fields Custom
  • Kontrol sapa sing bisa ndeleng lapangan
  • Nggabungake 100s aplikasi
  • Nangkep leads from website
  • Dashboard & 20 + laporan standar
  • Laporan khusus, sanajan ing kothak adat
  • Various types of charts
  • Laporan ekspor
  • Data hirarki adhedhasar visibilitas
  • Ngoperasikake alur kerja sampeyan
  • Tandha tandha / tindakan
  • Owah-owahan / tindakan akeh
  • Nggawe logika khusus (tanpa kode apa) kanggo ngotomatisasi proses bisnis apa wae
  • Email otomatis / tandha
  • Nggawe tugas / rekaman liyane kanthi otomatis
  • Tabel Custom
  • Kustomisasi majeng kanggo industri sampeyan
  • Aplikasi khusus kanggo ngatur pangolahan liyane
  • Laporan & Otomasi pada Tabel Khusus
  • Nggawe profesional looking Quotes ing 1 klik
  • Caranipun Customizable Quote
  • Sales Order & Inventory
  • Manajemen Wilayah / Aturan adhedhasar visibilitas data
Miwiti Gratis Coba Saiki
14 Days Free Trial. Ora Ana Kertu Kredit.

Apa Apa Aku Pilih CompanyHub?

Sepenuhnya Customizable Kanggo Industri Panjenengan

CompanyHub minangka salah sawijining CRM paling gampang dikonfigurasi kanggo SMBs. Kanthi seret seret sampeyan bisa:

  • Ngatur bidang, kolom, saringan etc.
  • Lacak lan ngatur apa-apa karo tabel khusus kaya Pembayaran, Kursus, Properti etc.
  • Sambungake kabeh lan entuk tampilan gelar 360.
  • Analisis apa wae karo lapuran
UTrons - Nglakoni Workflow Sampeyan kanthi Drag-Drop

UTrons CompanyHub ngijini sampeyan ngotomatisasi proses apa wae kanthi nggawe diagram aliran. Misale:

  • Disallow duplicates
  • Nggawe tugas nalika owah-owahan tataran deal
  • Nggawe otomatis nalika perusahaan digawe
  • Nganyari maneh kanthi otomatis
  • Kirim ulang surat layang / serat surat / due date pangeling
Gampang minangka Excel CRM
Tim Sampeyan Bakal Sebenarnya Gunakake

Excel kaya gambaran sing ngidini sampeyan nglakoni sing paling akeh saka kaca siji - gawe indikator, ngedit sel, ngirim email, nambah cathetan / tugas / obrolan lsp.

Keamanan - Ngontrol kanthi lengkap sing bisa
ndeleng data apa

Sampeyan bisa gampang ngontrol sapa sing bisa ndeleng cathetan lan kolom kasebut.

Dhukungan tingkat concierge

Tim dhukungan wis dirating 100% ing G2Crowd amarga kita tansah pindhah mil ekstra kanggo pelanggan kita.

Njaluk daya CRM perusahaan tanpa kerumitan lan biaya.

Miwiti Gratis Coba Saiki
14 Days Free Trial. Ora Ana Kertu Kredit.

Isih duwe pitakonan?

Apa tuku saka sampeyan? Apa sing nggawe sampeyan istimewa?

Kita wis makarya ing ruang CRM kanggo 8 + taun. Iki menehi kita pangerten saka kabutuhan perusahaan sing beda-beda. Kita uga akeh CRM kanggo tim sales kita dhewe. Iki nggawe kita sedya sing paling CRMs uga banget dhasar utawa banget rumit. Uga, padha ora butuh alat bantu penting kaya pelacakan email, nglaporake, lan liya-liyane. Minangka kita uga perusahaan fokus banget desain, kita bisa mbangun CRM gampang banget nanging kuat banget sing mbantu perusahaan berkembang.

Apa asil sing bakal dhewek bener njaluk saka iki?

CompanyHub bakal mbantu sampeyan ing cara 3. 1. Sampeyan bakal bisa kanthi gampang ngawasi ndadékaké lan ngowahi luwih manawa. Mangkono nambah dodolan sampeyan. 2. Iku bakal nambah produktivitas tim. Agen sampeyan bisa nyimpen sawetara jam lan nggunakake sing kanggo fokus ing sales. 3. Sampeyan bakal bisa ndeleng visibilitas lengkap. Sampeyan bakal bisa nglacak kabeh ndadékaké, obrolan, tawaran ing panggonan sing terpusat. Sampeyan uga bisa nganalisa apa-apa kanthi nglaporake kanthi kuat. Supaya sampeyan entuk kabeh kanggo berkembang bisnis sampeyan.

Apa ana kontrak long term?

We are pretty confident that CompanyHub will justify it's value within days. Mulané, aku ora nyimpen kontrak jangka panjang lan sampeyan bisa milih kanggo rencana sasi kanggo sasi. Sampeyan bisa netepake, mbayar tahunan kanggo entuk diskon tambahan.

Apa kalebu ing telpon latihan?

Ing panggilan Latihan, salah sijine konsultan CRM bakal nemokake lan sampeyan bakal mangerteni syarat sampeyan. Sawise mangerteni persyaratane, sampeyan bakal nggoleki sampeyan supaya paling apik saka akun CRM CompanyHub. Sampeyan bakal diwenehi demo miturut syarat sampeyan. Sampeyan uga bisa ndherek tim sampeyan ing demo.

Kepiye cara nampilake iki kanggo timku?

Sampeyan bisa langsung ngundang tim menyang akun CompanyHub supaya bisa miwiti nggunakake. CompanyHub cukup gampang digunakake lan kita yakin manawa tim sampeyan bakal mulai nggunakake saka dina 1. Nanging ing kasus apa wae pitakon, sampeyan / tim sampeyan bisa njaluk kontak karo tim dhukungan lan bisa nuntun sampeyan luwih.

Apa sampeyan kepeksa GDPR?

Kita ngerti iku web alam bébas sing metu lan kita ngurmati pilihan Pelanggan kita kanggo gumantung ing CompanyHub kanggo kabeh informasi pelanggan. Kanggo tundhuk CompanyHub iki kanthi penuh GDPR.

Carane aman dataku?

Keamanan data iku soko sing ditindakake kanthi serius ing CompanyHub. Ing kasunyatan, kita nyedhiyakake tingkat lapisan keamanan 5 perusahaan: 1. Database pisah kanggo saben klien 2. Transfer data aman nggunakake SSL kaya bank 3. Server AWS, digunakake dening situs-situs sing ngetokake 4. Keamanan tingkat rekaman 5. Keamanan tingkat lapangan.

Nalika ngirim email akeh alamat email sing bakal digunakake?

Boten kados email Pemasaran ingkang migunakaken alamat email & server kangge ngirim email utami (siji-sijine). Supaya kemungkinan email sampeyan menyang kothak mlebu utama prospek luwih dhuwur.

Carane akeh email sing bisa dikirim nggunakake CompanyHub?

Paling panyedhiya email duwe watesan saben dina, sing biasane ana ing 100s. Deleng watesan saben panyedhiya panyedhiya kanggo ngirim layang. CompanyHub ngidini nganti 1000 saben dina.

Ngendi sandi data tuan rumah?

Kita nggunakake server AWS, sing uga digunakake dening paling saka situs sing pinuju.

Apa iki bisa digabung karo sistem liya?

Kanthi opsi integrasi sing beda kayata Zapier, PieSync, lan API, CompanyHub bisa digabung karo kabeh aplikasi populer.

Carane hard kanggo miwiti ing CompanyHub?

Nggunakake CompanyHub umpamane gampang. Kabeh sing perlu dilakoni yaiku nggawe akun lan miwiti. Yen ana masalah utawa pitakon, sampeyan bisa tansah nemoni dhukungan pelanggan.

Apa UTron lan kepiye cara kerjane?

UTron iku bot sales pribadi sing bakal mbantu sampeyan ngotomatisasi kabeh tugas sing mboseni. Kanthi mung titik lan klik sampeyan bisa nggawe UTrons kanggo ngotomatisasi meh kabeh pangolahan bisnis sampeyan tanpa baris siji kode.

Apa CompanyHub bakal bisa digunakake ing piranti seluler?

Kita saestu yakin punika donya pisanan seluler lan kita ora pengin matesi penjualan klien kita menyang mejo. Mulane CompanyHub gampang banget kanggo kita aplikasi seluler kanggo Android lan iOS, sing dirancang kanggo "tansah on the go" wong dodolan. Dadi kabeh sing perlu mung dienggo langsung.

Aku duwe setup kantor ing lokasi sing beda-beda, apa iki bisa kanggo aku?

Ya, CompanyHub bakal dadi solusi sing sampurna kanggo sampeyan yen sampeyan duwe panyiapan kantor ing macem-macem lokasi. Kanthi CompanyHub sampeyan bisa milih pangguna sing bisa ndeleng informasi apa. Uga kabeh tim sampeyan bisa kanthi gampang kolaborasi ing sak panggonan nalika sampeyan entuk visibilitas lengkap. Sampeyan uga bisa nggawe laporan wigati ing sawetara menit.

Apa ana wong yen kita mbutuhake pitulung kanggo ngatur akun kasebut?

Ya, tim dhukungan bakal dadi pesen sing adoh kapan wae sampeyan pengin. Kapan sampeyan utawa tim sampeyan duwe keraguan utawa pitakonan mung pesen / email tim kita lan bakal padha bungah mbantu. Tim dhukungan BTW CompanyHub minangka perusahaan sing entuk peringkat kepuasan 100 ing daftar Spring CRM Dhuwur G2 Crowd.

Tim Dhukungan Kita Tresna Kanggo Ngewangi Pelanggan Kita
Klien Kita Ditampilake Kasih Kaseh Rating Wong Iki 100% On G2Crowd!

  • Danish Deshmukh
  • Siddhata Khatri
  • Rakesh Chaure
  • Neha Mehta
  • Live Chat
  • Bantuan ing Akun Persiyapan
  • Demo pribadi

Njupuk kertu XHUMX saka CompanyHub lan siap dadi seneng

Coba Coba 14 Days free trial. Ora ana kertu kredit.
Awards
×

Mangga isi rincian kanggo njaluk reregan