Kita nggunakake cookie kanggo nambah fungsionalitas lan kinerja pangguna kita. Maca kita Kebijakan Cookie kanggo katrangan luwih. Got It
×

Apa Sampeyan Nggolek?

Njaluk Visibilitas

CompanyHub Cepet Ngadaptasi Kanggo Kebutuhan Sampeyan. Ing Klik.

DAFTAR SAIKI GRATIS

14 Days Free Trial. Ora Ana Kertu Kredit.

Saben industri beda!

Supaya kita nggawe CompanyHub luwih bisa diubah saka CRM liyane.
Bisa gampang dicocogake karo kabutuhan kanthi seret simpul lan selehake.

Automotive
  • Quotes
  • Komisi & Insentif
  • Pembayaran Jadwal
  • Pengeluaran Pinjaman
  • Vendor & Showrooms

Manufacturing
  • Products
  • Pricelists
  • Petik & Pesenan

Real Estate
  • Properties / Projects
  • pesenan
  • Kunjungan situs
  • pembayaran
  • Perjanjian

Travel
  • Itinerary
  • Packages
  • lokasi
  • Suppliers
  • pesenan

Mbangun CRM Dhewe Kanthi Seret - Selehake

Fields Custom

Nlacak informasi kaya geografi, industri, ukuran liyane utawa nggandhengake rekaman sing beda-beda kanthi nggunakake kothak adat.

Simpen Filter / Ngganti Kolom

Sampeyan bisa nyaring rekaman ing 1 klik, nggawe filter anyar, ngganti kolom lan nyetel filter standar.

Laporan Khusus

Sampeyan bisa nggawe lapuran dhewe ing sembarang data kalebu kothak adat & tabel

Customizable CRM - Custom CRM Software

Formulir / Tabel Adat

Ing sawetara kasus, sampeyan bisa uga pengin nglacak data liyane saka kontak, perusahaan, tawaran liyane, sing ora katon ing CompanyHub kanthi gawan. Kaya Payments, Courses, Properties etc. Padha duwe formulir lan data dhewe. Sampeyan bisa trek wong-wong mau kanthi nggawe tabel khusus lan nambah lapangan kanggo wong-wong mau. Langsung sampeyan bakal weruh kaca sing padha karo kontak & perusahaan. Sampeyan bisa ndeleng cathetan, nggawe filter, nglaporake etc. Yen sampeyan nggandhengake karo tabel liyane, tab bakal katon ing saben cathetan tabel kasebut, sing bakal nuduhake cathetan sing terkait.

Njupuk kertu XHUMX saka CompanyHub lan siap dadi seneng

Coba Coba 14 Days free trial. Ora ana kertu kredit.
Awards
×

Mangga isi rincian kanggo njaluk reregan