Kita nggunakake cookie kanggo nambah fungsionalitas lan kinerja pangguna kita. Maca kita Kebijakan Cookie kanggo katrangan luwih. Got It
njaluk 33% Off kanggo taun kapisan. Kode kupon - 33LESS. Tawaran wektu sing winates.
×

Apa Sampeyan Nggolek?

Njaluk Visibilitas

Kita Pitulung Profesional Profesional Ngatur Patient Engagement
Lan Janjian karo CRM Kesehatan Customized

Wektu ing wektu, respon khusus bakal ngijini sampeyan mbangun hubungan sing luwih apik karo pasien

Miwiti nyoba gratis SAIKI

14 Days Free Trial. Ora Ana Kertu Kredit.

Real Estate CRM Software

Dipercaya dening 2000 + Pelanggan & CRM Experts

  • 100%
    Kualitas Dhukungan
  • 95%
    Ease saka nggunakake
  • 91%
    Keperluan Requirements
  • 100%
    Kesempatan Nggawe Bisnis karo

Awards
  • Finance Online
  • Piranti Lunak
  • Bisnis.com
  • Red Herring Winner
  • Piranti Lunak
  • Finance Online

Riset dening organisasi beda kayata TeleNet, Ovation Sales Group, lan InsideSales.com wis bola-bali dituduhake

Penjualan Rata-rata mbutuhake 8-12 Follow-up.

Déné sing salesperson mung njupuk 2 follow-ups!

Software CRM Real Estate - Ngikuti pangeling

Panjaluk panjaluk sinkron lan panjaluk sabar diwiwiti saka vertikal sing béda.
Lan ngotomatisasi komunikasi sabar kanggo manfaat sing tambah.

Software CRM Real Estate - Mriksa saran

Kanthi CRM Healthcare kita, telpon kasebut langsung dituntun menyang bagean sing relevan, ngurangi wektu tunggu kanggo pasien.

Fasilitasi komunikasi pasca- lan pra-perawatan lan hubungan apik karo pasien dipercaya karo solusi CRM kita.

Miwiti nyoba gratis SAIKI

14 Days Free Trial. Ora Ana Kertu Kredit.

CompanyHub Bisa Mbantu Sampeyan Ngangkat Kepuasan Pasien Nalika Ngapikake Kualitas Care

Sistem kasebut uga nambah efisiensi aktivitas personel. Hasil lan karya bisa
bisa diakses lan dipantau liwat dashboard pelapor sing disajikake.

CRM Healthcare mbantu profesional kanthi-

  1. Distribusi pangguna menyang pusat sing cocog
  2. Nangkep kabeh interaksi sabar
  3. Ngatur siklus janjian
CompanyHub - Pelacakan Email

CompanyHub Healthcare CRM
ngotomatisasi sing digunakake

  • Kirim isi pendidikan menyang pasien sampeyan
  • Melu pasien ing kabeh media
  • Proses disbursal cepet lan tanpa kertas

Miwiti nyoba gratis SAIKI

14 Days Free Trial. Ora Ana Kertu Kredit.

Secara otomatis menehi pasien menyang dokter miturut kondisi pasien,
pilihan lan lokasi lan khusus lan kasedhiyan dokter

CRM Automation

Tansah inconsistencies lan kasalahan
kanthi ngontrol tugas manajemen sabar

  • Tindakake karo pasien lan nemokake maksude
  • Pelacakan kegiatan nyata-wektu
  • Ngoperasikake tugas operasional
  • Ngatur kabar staf

Jadwal Pelantikan, Nggawe Tugas Kanggo Manajer Unit, Konfirmasi lan Tindakake
Pembaharuan / Penunjukan Karo Pasien Anyar / Pasien cepet.

Real Estate CRM Software - Sales pipeline crm

Miwiti nyoba gratis SAIKI

14 Days Free Trial. Ora Ana Kertu Kredit.

Ngintegrasikan CRM Panjenengan Kanthi Penjualan, Pemasaran, Telephony,
Panggilan Pusat, Lan Jadwal Aplikasi

Data sinkron nganggo CRM

Software CRM Real Estate - Laporan pipa sales

Lacak Kinerja Ing Papan Dalat Customized

Software CRM Real Estate - Laporan kinerja

Menelaah Patients Kanggo Check-Up Jadwal

Netepake jadwal lan frekuensi komunikasi kanthi gampang

Ngatur tugas operasional

Nglakoni tindakan penting kanggo manajer lan staf rumah sakit

Visualisasi Awesome

  • Chart Wilayah
  • Bar Chart
  • Pie Chart
  • Line Chart
  • Donat Chart
  • Tabel Pivot

Miwiti nyoba gratis SAIKI

14 Days Free Trial. Ora Ana Kertu Kredit.

Ningkatake Kemampuan Kerja Sakabèhé Nggunakake CRM Healthcare

Ing CRM sing cukup gampang banget kanggo industri kesehatan

$ 49 / pengguna saben sasi + $ 1000 Persiyapan

$ 24 / panganggo saben sasi (ditampa saben taun)

$ 32 sasi kanggo sasi

Top Wigati

  • Panelusur obrolan
  • Sinkronisasi Patient inquiries
  • Atur panjaluk janjian
  • Nggedhekake ndadékaké
  • Peta sales funnel

Ngembangake hubungan pelanggan

  • Ngatur pasien
  • Lacak saben janjian
  • Panjalukan Filter
  • Mriksa tanggal amarga
  • Ora ana petunjuk sing ilang

Ngatur Kabeh karo Iku

  • Performance department wise
  • Laporan status pasien
  • Simpen info sing dibutuhake
  • Nganyari info dhasar Doctor
  • Riwayat riwayat trek
Miwiti nyoba gratis SAIKI
14 Days Free Trial. Ora Ana Kertu Kredit.

Fasilitasi klien kanthi informasi sing jero babagan kendaraan bakal nggawe sampeyan gampang menang.
Sampeyan uga bakal mbantu staf sampeyan ngatur layanan kanthi efisien.
Singkat maneh, kita arep nggawe proyek luwih gampang tinimbang.

Miwiti nyoba gratis SAIKI
14 Days Free Trial. Ora Ana Kertu Kredit.

Apa Sampeyan Siap Kanggo Miwiti Kanthi CompanyHub?

Miwiti nyoba gratis SAIKI
14 Days Free Trial. Ora Ana Kertu Kredit.
×

Mangga isi rincian kanggo njaluk reregan