Kita nggunakake cookie kanggo nambah fungsionalitas lan kinerja pangguna kita. Maca kita Kebijakan Cookie kanggo katrangan luwih. Got It
×

Apa Sampeyan Nggolek?

Njaluk Visibilitas

Analisa Sales Activities & Klien

Njaluk tenan kuat, nanging bener prasaja Reporting.
Mulai gratis

14 Days free trial. Ora ana kertu kredit.

Waca Apa Penjualan Sampeyan Wong Apa

Carane akeh email sing dikirim, panggilan sing digawe, ndadékna ditemokake.

Sales Pipeline Reports - Laporan cepet sales crm

Njaluk Nyata Wektu ing Sales

Nyimpen jam suntingan nyithak laporan lan nunggu lapuran.
Sembarang laporan sing sampeyan butuh bakal mung klik langsung.

Sales Pipeline Reports - Sales Dashboard

Dashboard Sales

Lacak kinerja dodolan sakabèhé lan entuk target

Tim Dashboard

Urutan kinerja individu nglawan saben liyane

Nggawe Laporan Nalika Rapat

Lan njupuk keputusan miturut fakta, ora ngira-ngira

Sales Pipeline Reports - Pipeline Report

Entuk Metrik Sampeyan Perlu

Sales, menehi hasil ukuran, tingkat cedhak, aktivitas, komparatif
kinerja, lan liya-liyane.

Kanggo Sembarang Frame Wektu

Sasi 6 pungkasan, Paling 30 dina, Wulan pungkasan,
Nganti akhir 2 kue

Visualisasi Awesome

  • Chart Wilayah
  • Bar Chart
  • Pie Chart
  • Line Chart
  • Donat Chart
  • Tabel Pivot

Waca Carane Gampang

Nggambarake Cara Ngirim

Sampeyan bisa milih saka macem-macem jinis grafik / tabel. Sampeyan uga bisa ngganti grafik ing 1 klik.

Gunakake Custom Fields / Tables

Sampeyan bisa nindakake pelaporan ing kothak adat / tabel, kaya kolom / tabel standar.

Analisis apa wae

Sampeyan bisa nganalisa meh kabeh kaya

  • 3 Quarters Sales
  • Tawaran sing ilang ing 12 mothns pungkasan dening wong dodolan
  • Rata-rata jumlah email sing dikirim

Waca Laporan Mingguan / Saben / Quarterly / Tahunan

Sampeyan bisa kanthi gampang nambah panyaring kaya sasi 3 pungkasan, dina pungkasan 7 dll. Saben sampeyan bakal ndeleng laporan, sistem kanthi otomatis bakal ngetung periode lan nuduhake laporan sing perlu.

Waca Laporan Saka Sales Person

Sampeyan uga bisa ndeleng laporan dening wong dodolan

Filter dening Sembarang Kriteria

Sampeyan bisa kanthi gampang matesi laporan sampeyan menyang cathetan, periode utawa pangguna sing spesifik kanthi nambah filter. Cukup pilih lapangan lan kondhisi iku. Sampeyan uga bisa nambah pirang-pirang filter.

Njupuk kertu XHUMX saka CompanyHub lan siap dadi seneng

Coba Coba 14 Days free trial. Ora ana kertu kredit.
Awards
×

Mangga isi rincian kanggo njaluk reregan