Urang make cookies pikeun ngamaksimalkeun pungsionalitasna sarta kinerja pamaké urang. Baca kami Sarat jeung Kaayaan cookie leuwih wincik. Beunang
×

Milari naon anjeun?

Ngatur & nurture ngabalukarkeun

meunang pisibilitas

CompanyHub & nu Peraturan Protection Data Umum

Dina bulan Méi 25, 2018, hiji hukum privasi Landmark anyar disebut Data Peraturan Protection Umum (GDPR) nyokot efek di Uni Éropa (EU). GDPR The expands hak privasi individu EU jeung tempat kawajiban anyar dina sagala organisasi anu pasar, lagu, atawa ngadamel data pribadi EU. Kumaha ieu bakal mangaruhan parusahaan anjeun?

What is the GDPR?

GDPR mangrupa hukum anyar komprehensif panyalindungan data (dina pangaruh Méi 25, 2018) dina EU nu strengthens panangtayungan data pribadi dina lampu tina kamajuan téhnologis gancang, ngaronjat globalisasi, sareng aliran internasional leuwih kompleks data pribadi. Ieu mutahirkeun jeung ngagantikeun nu patchwork tina hukum panyalindungan data nasional ayeuna di tempat ku set tunggal aturan, langsung enforceable dina unggal kaayaan anggota Uni Éropa.

Naon GDPR nu ngatur?

GDPR nu ngatur "processing" data pikeun individu EU, nu ngawengku kempelan, gudang, mindahkeun, atawa pamakéan. Sagala organisasi anu prosés data pribadi individu EU geus dina lingkup hukum, paduli naha organisasi boga ayana fisik di EU. Importantly, handapeun GDPR nu, konsep "data pribadi" pisan lega tur nyertakeun informasi wae anu patali jeung hiji individu dicirikeun atanapi diwanoh (ogé disebut "subjék data").

Teu GDPR nu merlukeun data pribadi EU tetep di EU?

Taya, GDPR nu teu merlukeun EU data pribadi tetep di EU, atawa teu eta nempatkeun sagala larangan anyar dina Mindahkeun data pribadi luar EU.

CompanyHub GDPR kesiapan

Organisasi beuki ngartos pentingna inpormasi kaamanan-tapi GDPR nu raises bar. Merlukeun anu organisasi nyandak ukuran teknis na organisasi luyu ngajaga data pribadi tina leungitna atawa aksés diidinan atawa panyingkepan. Urang ngajaga data infrastruktur & pamaké urang.

CompanyHub ieu diwangun ku kaamanan ngajaga data anjeun sarta aplikasi. Anjeun oge bisa nerapkeun skéma kaamanan sorangan ngeunteung kana struktur jeung kabutuhan organisasi Anjeun. Ngajagi data anjeun mangrupakeun tanggung jawab gabungan antara anjeun jeung CompanyHub. fitur kaamanan CompanyHub ngaktipkeun anjeun empower pamaké anjeun pikeun ngalakukeun jobs maranéhanana aman tur éfisién. Rupa-rupa schemes kaamanan anu sakumaha dihandap:

GDPR patuh infrasturktur

CompanyHub migunakeun Amazon EC2, RDS, S3 nu geus dinyatakeun GDPR patuh ku Amazon jeung Code CISPE Laku.

SSL Énkripsi

CompanyHub migunakeun enkripsi SSL angkutan data ti nu keur basis data kami diamankeun. enkripsi ngagunakeun algoritma SHA256 pikeun enkripsi nu.

basis data misah

Unggal customer meunang database misah di CompanyHub. Ku kituna, euweuh campur atawa kamungkinan paparan data lepat sahiji basis data pamaké séjén

Méja-Level Kaamanan

Ngagunakeun idin tabel, pamaké bisa diwatesan ti ningali, nyieun, ngamutahirkeun atanapi mupus tabel. Méja idin hayu anjeun nyumputkeun sakabeh ménu tabel ti nu tangtu ambéh maranéhanana teu sanajan nyaho lamun tabel ieu aya.

Lapang-Level Kaamanan

Dina sababaraha kasus, Anjeun meureun hoyong pamaké boga aksés ka méja, tapi ngawatesan aksés maranéhanana widang individu dina tabél éta. idin-kontrol kaamanan-atawa sawah sawah-tingkat naha a pamaké bisa ningali, edit, nilai pikeun médan hususna dina méja. Aranjeunna hayu Anjeun ngajaga huma sénsitip tanpa ngabogaan nyumputkeun sakabeh tabel ti nu.

Baris-Level Kaamanan

Marengan tabel sarta sawah, lamun rék ngontrol catetan sorangan, kaamanan Rékam-tingkat ngidinan Anjeun masihan ngakses pamaké pikeun sababaraha rékaman méja, tapi henteu batur. Unggal catetan anu dipiboga ku pamaké. boga nu boga aksés pinuh kana catetan anu. Dina hirarki a, pamaké luhur di hirarki nu salawasna boga aksés sarua pikeun pamaké handap aranjeunna dina hirarki. Aya dua cara nu bisa nangtukeun kaamanan catetan-tingkat

  1. Organisasi Sharing Setélan: Léngkah munggaran dina kaamanan Baris-tingkat téh pikeun nangtukeun setélan babagi organisasi. Sacara standar, sadaya rékaman anu ditingali ka sadaya pamaké dina organisasi. Urang bisa make setelan babagi Organisasi pikeun konci handap data ka pamilik jeung manajer. Sanggeus ieu rengse, anjeun selektif bisa masihan akses rékaman nepi pamaké séjén migunakeun setélan kaamanan Baris-tingkat séjén.

  2. Téritori hirarki: Sakali anjeun geus dieusian setélan babagi organisasi-lega, Anjeun tiasa ngagunakeun hirarki Téritori babagi aksés leuwih lega mun rékaman. A hirarki Téritori hibah ngakses pamaké pikeun rékaman dumasar kana kriteria kayaning kode pos, industri, atanapi widang custom anu relevan pikeun anjeun bisnis. Contona, Anjeun bisa nyieun hiji hirarki Téritori nu hiji pamaké jeung peran "Amérika Kalér" boga aksés ka data béda ti pamaké jeung kalungguhan "Kanada" jeung "Amerika".

laporan Sharing

Tiap laporan ieu ditambahkeun kana folder a. Pamaké bisa diwatesan pikeun nempo / ngédit sababaraha laporan ngagunakeun babagi laporan. Éta bisa diwenangkeun atawa disallowed pikeun nempo / edit laporan.

ngawaskeun Kaamanan

Anjeun tiasa milih widang nu tangtu di salah sahiji tabel lagu & ngawas éditan on widang maranéhanana. Modifying salah sahiji widang ieu nambahan kagiatan non-deletable dina aktivitas méja éta.

Sasuai jeung peraturan panyalindungan data na privacy, sakapeung konsumén kudu dihapus data pribadi maranéhanana.

CompanyHub mantuan set euyeub tina parabot dihapus data Anjeun. Anjeun tiasa milih pikeun lemes Hapus jeung ngaropéa data anjeun sakumaha per kawijakan privasi kami atawa anjeun permanén tiasa dihapus data. Anjeun oge bisa milih pikeun nedunan hiji everytime Peta anjeun ngahapus rékaman. Mun customer hayang ngahapus sakabeh akun na, hiji pilihan anu disadiakeun sangkan pamaké bisa asupkeun kode verifikasi pupus ditampi tur ngahapus akun ti CompanyHub sakumaha per kawijakan urang.

Lamun kaayaan merlukeun anjeun bet kitu, nyegah ngolah data nasabah anjeun '. Urang masihan hidayah pikeun mantuan Anjeun ngawatesan bentuk ngolah data. Cara anu, anjeun tiasa dianggo nuju complying jeung hukum anu penting pikeun perusahaan. Anjeun bisa ngékspor data ti CompanyHub nu teu hayang diolah.

Aya rupa-rupa pilihan pikeun portability data. Anjeun tiasa make API, Impor Wizard impor data tina file CSV mun CompanyHub. Anjeun tiasa ngidinan konsumén anjeun ngekspor data maranéhanana salaku per rupa aturan data. Data bisa sasari ti sagala rupa métode kayaning ékspor UI-disetir, laporan, sésana API. format ékspor kaasup JSON na CSV.

Sajaba ti, kami kabijakan privasi nyadiakeun émbaran leuwih lengkep ngeunaan privasi urang, data urang kumpulkeun, kumaha ieu kami nganggo éta. Mun anjeun mibanda patalékan, anjeun tiasa ngahubungan kami di support@companyhub.com.

Nyokot 15 mnt numpak tina CompanyHub tur jadi siap jadi thrilled

Hayu urang Coba Ieu 14 Days sidang gratis. Taya kartu kiridit diperlukeun.
Awards
×

Mangga eusian rinci ka meunang bedah