Urang make cookies pikeun ngamaksimalkeun pungsionalitasna sarta kinerja pamaké urang. Baca kami Sarat jeung Kaayaan cookie leuwih wincik. Beunang
×

Milari naon anjeun?

Ngatur & nurture ngabalukarkeun

meunang pisibilitas

Ngatur ngabalukarkeun Maké CompanyHub nyaeta Salaku Mudah
Sarta Salaku fléksibel Salaku Excel.

Lumaku pikeun B2B & B2C duanana

Smart bongbolongan followup mastikeun nu pernah sono lead hiji deui.


Coba Ieu sorangan
14 Days sidang gratis. Taya kartu kiridit diperlukeun.

Jalma jualan Hate Ngamutahirkeun CRM

Tapi éta teu kasalahan maranéhanana. CRMs aya waktos consuming. Tapi teu CompanyHub.

nyieun ngabalukarkeun

Éta bisa gancang nyieun hiji Diterangkeun anyar /
Kontak tanpa ninggalkeun kaca

Nambahkeun Catetan / Tugas / Paguneman

Éta bisa nambahan kagiatan ogé tina kaca sarua.

Ngédit Kawas Excel

Éta bisa ganda klik widang naon nyieun parobahan. Tur nyimpen sadaya parobahan 1 klik.

Netepkeun salajengna Followup Tanggal

Henteu perlu méakkeun menit nyieun
tugas followup unggal waktu. Ngan diatur titimangsa
sarta eta bakal némbongkeun up di followups.

Impor & Ékspor

Pikeun ngimpor, unggah file, peta anjeun
kolom ka sawah jeung ...... rengse! Taya tetep
format diperlukeun. Anjeun oge bisa ngimpor kontak
& Pausahaan ti file tunggal jeung aranjeunna
bakal otomatis pakait.

Anjeun oge bisa newak ngawujud langsung ti anjeun
ramatloka di CompanyHub

360 ° Témbongkeun of Palanggan

Meunang rinci lengkep konsumén anjeun dina tempat 1 - tingali sagala paguneman, kagiatan
jeung pancén dijadwalkeun kalawan aranjeunna - Manajemén Mudah Kontak

Kalungguhan Manajemén - 360 view crm

Kalungguhan Manajemén - automation followup kalungguhan

Smart bongbolongan followup. Jadi maneh pernah sono lead hiji deui.

CompanyHub reminds Anjeun kontak anjeun kedah followup. Ngan diatur hotness nunjukkeun kumaha sering anjeun hoyong cicing di kabaran. Iraha aya kurangna komunikasi, anjeun otomatis bakal meunang panginget followup.

Lagu sagala informasi nu peryogi sareng huma custom

Inpo lagu naon baé kawas geografi, industri, ukuranana jsb maké widang custom.

Anjeun bisa make eta dina :.

laporan

Saringan

Impor & Ékspor

idin

... ampir ka unggal madhab.

Anjeun oge bisa dikaitkeun rékaman béda, kawas deal dikaitkeun jeung Contact, maké widang custom.
Anjeun tiasa oge widang group di bagian, susun ulang widang / sumputkeun sarta robah kolom.

Nyokot 15 mnt numpak tina CompanyHub tur jadi siap jadi thrilled

Hayu urang Coba Ieu 14 Days sidang gratis. Taya kartu kiridit diperlukeun.
Awards
×

Mangga eusian rinci ka meunang bedah