Tempo sadaya paguneman & informasi dina 1 tempat 1 of 2

Klik ngaran Kontak ningali kabeh rinci, catetan, tugas, paguneman, surelek, rékaman pakait jeung sajabana dina 1 tempat.

Anjeun tiasa ningali kagiatan saméméhna dieu. Anjeun oge bisa nambahkeun hiji Catetan / obrolan / tugas atawa unggah dokumén dimaksudkeun.

Anjeun oge bisa ningali inpo kontak sarta rékaman dimaksudkeun - sagala di hiji tempat.

Sync Email

Anjeun bisa nyingkronkeun surelek Anjeun jadi sagala paguneman kalayan kontak CompanyHub bakal otomatis nyingkronkeun di CompanyHub CRM. Malah lamun ngirim / nampa email luar CompanyHub.

Diajar More: Kumaha mun Sync Email

Assigning ngawujud kana salespeople & ngadalikeun pisibilitas tina rékaman 1 of 3

Assigning ngabalukarkeun Salespeople: Unggal catetan boga widang 'ditugaskeun ka' nu nunjukkeun nu salesperson yen kontak (atawa naon baé catetan lianna) anu nangtukeun. Sacara standar eta ditugaskeun ka pamaké nu nyiptakeun / impor catetan.

Mun sawah teu katingali dina formulir na rék némbongkeun eta, anjeun tiasa buka Sesuaikeun anjeun sarta sered ti Bagéan Hidden di handap pikeun sagala bagian séjén.

napelkeun-to-widang
Assigning ngawujud kana salespeople & ngadalikeun pisibilitas tina rékaman 2 of 3

Lamun pisibilitas tina Kontak / Pausahaan / ngurus disetel ka publik (standar téh publik), sadayana rékaman anu ditingali ka sadaya. Anjeun bisa ngarobah setelan pikeun hirarki dumasar. Dina kasus eta, catetan nu bakal katingali keur salesperson, manajer-Na, manajer manajer urang jeung saterusna.

kontrol-pisibilitas

Diajar More: Data Aksés Control

Assigning ngawujud kana salespeople & ngadalikeun pisibilitas tina rékaman 3 of 3

hirarki kasebut mutuskeun ku hirarki propil sejenna. Eta diatur ngagunakeun 'Laporan ka' widang Propil. Sacara standar, pamaké ngalaporkeun laporan manajer sarta manajer ka CEO.

hirarki-of-propil

Lamun hayang boga aturan pisibilitas sorangan kawas dumasar kana Produk, Nagara, Industri sajabana, nu oge mungkin. Ngahubungan rojongan sarta maranéhanana baris nulungan.

Diajar More: Data Aksés Control

Laku lampah gancang

Salespeople hate CRMs sabab consuming waktu. Sangkan boga supir bener gampang pikeun aranjeunna pikeun gancang ngomean CRM nu ngarah bisa méakkeun leuwih waktos lakukeun jualan!

Diajar More: Sesuaikeun Gancang Tambahkeun Widang

Widang adat 1 of 2

Anjeun tiasa ngalacak sagala informasi nu peryogi sareng huma custom. Siga industri, pembaharuan Tanggal, sumber, pangasilan, produk jsb

Anjeun tiasa nyieun rupa jenis huma kawas naskah, jumlah, jumlah, tanggal, Pilih pilihan, total, rumus, Ngahubungkeun catetan sejen jsb

Diajar More: Sesuaikeun Widang

Widang adat 2 of 2

Widang ieu sadia ampir unggal madhab - Saringan, Bentuk, Laporan, Propil Pangidinan jsb Anjeun oge bisa ngadalikeun anu bisa ningali / édit nu widang ku Nyieun husus idin profil.

Ngaropea Kolom & Simpen Saringan 1 of 2

Anjeun tiasa sacara gampil ngarobah kolom.

Diajar More: Saringan

Ngaropea Kolom & Simpen Saringan 2 of 2

Anjeun tiasa sacara gampil nyaring rékaman dumasar kana widang naon kawas jalma jualan, nagara, tanggal followup hareup jsb Anjeun oge tiasa nyimpen saringan ieu.

Diajar More: Saringan

Kirimkeun Us Sababaraha Eupan Balik!

Ngantunkeun tanggepan