Urang make cookies pikeun ngamaksimalkeun pungsionalitasna sarta kinerja pamaké urang. Baca kami Sarat jeung Kaayaan cookie leuwih wincik. Beunang
×

Milari naon anjeun?

Ngatur & nurture ngabalukarkeun

meunang pisibilitas

Nganalisis Kagiatan Penjualan & Klién

Meunang ngalaporkeun bener kuat, acan bener basajan.
Mimitian pikeun Free

14 Days sidang gratis. Taya kartu kiridit diperlukeun.

Tempo Naon Penjualan anjeun Jalma Dupi Ngalakonan

Sabaraha surelek aranjeunna dikirim, nyaéta panggero aranjeunna dijieun, jadi marga aranjeunna kapanggih jsb

Jualan pipa Laporan - jualan Gancang laporan crm

Meunang Real Time pisibilitas di Penjualan

Ngaheéat sababaraha jam wasted dina nyieun laporan & ngantosan laporan.
Sagala laporan nu peryogi bakal ngan hiji klik jauh.

Jualan pipa Laporan - Dashboard jualan

jualan Dashboard

Lagu kinerja jualan sakabéh tur papanggih target Anjeun

tim Dashboard

Pangkat kinerja individu ngalawan silih

Jieun Laporan Sedengkeun dina Rapat

Sarta nyandak kaputusan dumasar kana fakta, teu guesses

Laporan jualan pipa - pipa Laporan

Meunangkeun hal nu metrics Anjeun ngabutuhkeun

Jualan, ukuran deal, laju nutup, kagiatan, komparatif
pagelaran, jsb

Pikeun Sakur pigura waktu

bulan panungtungan 6, poé 30 panungtungan, Bulan panungtungan,
suku 2 panungtungan jsb

Heboh Visualizations

  • aréa Bagan
  • bar Bagan
  • pai Bagan
  • Line Bagan
  • donat Bagan
  • pangsi Table

Tempo Kumaha Mudah

Visualize nu Jalan Anjeun Hayang

Anjeun tiasa milih ti rupa-rupa grafik / tabel. Anjeun oge bisa ngarobah chart di 1 klik.

Paké Adat Widang / Tables

Anjeun tiasa ngalakukeun ngalaporkeun on widang custom / tabel, kawas baku widang / tabel.

nganalisis Nanaon

Anjeun tiasa nganalisis ampir nanaon jiga

  • Panungtungan 3 suku Penjualan
  • Poéna leungit di mothns 12 panungtungan ku jalma jualan
  • Jumlah rata-rata surelek dikirim

Tempo Weekly / Bulanan / Quarterly / Laporan keu

Anjeun tiasa sacara gampil nambahkeun saringan kawas bulan 3 panungtungan, 7 poé panungtungan jsb Iraha anjeun bakal nempo ngalaporkeun, sistem otomatis baris ngitung jaman tur némbongkeun laporan nu peryogi.

Tempo Laporan Ku Penjualan Jalma

Anjeun oge bisa ningali alaman ku jalma jualan

Filter Ku Sakur Kriteria

Anjeun tiasa sacara gampil ngawatesan laporan anjeun pikeun rékaman husus, jaman atawa pamaké ku nambahkeun saringan. Ngan milih widang na kondisi eta urang. Anjeun oge bisa nambahkeun sababaraha saringan.

Nyokot 15 mnt numpak tina CompanyHub tur jadi siap jadi thrilled

Hayu urang Coba Ieu 14 Days sidang gratis. Taya kartu kiridit diperlukeun.
Awards
×

Mangga eusian rinci ka meunang bedah