Urang make cookies pikeun ngamaksimalkeun pungsionalitasna sarta kinerja pamaké urang. Baca kami Sarat jeung Kaayaan cookie leuwih wincik. Beunang
×

Milari naon anjeun?

Ngatur & nurture ngabalukarkeun

meunang pisibilitas

Sarat Pamakéan

Pamakéan nandakeun sahiji aplikasi companyhub nunut ka agreeing istilah jeung kaayaan di handap. Mangga baca istilah jeung kaayaan dihandap taliti saméméh narima. Ku ngaklik nampa tombol, anjeun consenting bisa kabeungkeut ku na anu kenging gelar ti pihak ka perjangjian ieu. Mun anjeun teu satuju kana salah sahiji istilah jeung kaayaan di handap, bageur nawaran reureuh di ulah nganggo atanapi ngakses aplikasi companyhub.

Sarat jeung Kaayaan keur CompanyHub Aplikasi

CompanyHub Aplikasi, mangrupakeun Software salaku Service Platform (SaaS) nu dipiboga jeung dioperasikeun ku CompanyHub IT Leyuran Pvt. Ltd. (hereinafter disebut CompanyHub, Simkuring atanapi kami), hiji pausahaan dilebetkeun dina Pausahaan Act 1956 kalayan kantor na didaptarkeun di Sanjivani, Gandharv Nagari, Nasik Jalan, Nasik, Maharashtra, India - 422101. Ku ngakses jeung ngagunakeun aplikasi CompanyHub pikeun manajemén jualan na jualan nyukcruk jasa (koléktif "Services"), anjeun, jalma atawa parusahaan anu keur dibéré lisénsi bisa laksana pikeun nganggo aplikasi CompanyHub (hereinafter disebut "anjeun" atawa "Anjeun "), ngalakukeun hereby satuju jadi kabeungkeut ku istilah ieu jeung kaayaan, kitu ogé sagala tungtunan sejen, aturan jeung istilah tambahan referenced dieu (koléktif," Sarat ") sarta pamakéan atawa aksés sapertos wajib mangrupakeun hiji perjangjian antara anjeun jeung CompanyHub.

software Lisensi

Kana ditampa istilah ieu jeung kaayaan sarta tunduk kana pembayaran ti tinimbangan sapuk, CompanyHub satuju mun dibere nu hiji kawates, revocable, non-ekslusif, lisénsi non-transferable pikeun make aplikasi CompanyHub, masang panyungsi colokan-di sarta salajengna satuju nyadiakeun éta layanan didaptarkeun di dieu.

parobahan

Anjeun satuju jeung ngarti yén urang bisa périodik ngarobah Sarat ieu, fitur tangtu aplikasi CompanyHub jeung / atawa fitur nu tangtu dina Services, tanpa aya bewara na sagala istilah diralat sarta parobahan jadi mujarab kana posting hiji iber update. Anjeun solely jawab mariksa Sarat ieu jeung bewara robah périodik pikeun révisi. Sagala pamakéan sahiji aplikasi CompanyHub sanggeus révisi misalna geus dipasang, nandakeun idin Anjeun ka parobahan.

CompanyHub bisa nangkep jeung ngarobah fitur tangtu Layanan na périodik (1) sasuai jeung sagala hukum perlu, peraturan atawa requests wewenang lianna; (2) kana beroperasi Service nu leres atanapi ngajaga diri jeung pamaké na. CompanyHub cadangan hak ngaropéa, nampik atanapi ngaleungitkeun bahan mana wae residing on atawa dikirimkeun ka server na nu eta, dina kawijaksanaan budi na, percaya ka anu unacceptable atanapi di palanggaran hukum atawa Sarat ieu.

Services

Ngaliwatan aplikasi CompanyHub kami mantuan anjeun ngumpul data sakabeh jualan Anjeun patali dina hiji tempat, sangkan analisis jeung ngahasilkeun laporan pikeun mantuan anjeun nyieun kaputusan bisnis sora. Kana pendaptaran jeung auténtikasi of Akun Google Anjeun, aplikasi CompanyHub bakal narik sakabeh paguneman email anjeun 6 panungtungan (Genep) bulan ti tanggal pendaptaran. Aplikasi CompanyHub lajeng bakal otomatis nganalisis eusi surelek tur bakal ngahasilkeun daptar kontak pangpentingna. Hal ieu husus dikedalkeun yen daptar ieu téh ukur indicative teu tuntas. Pikeun fungsi efisien sahiji aplikasi CompanyHub, Anjeun bakal peryogi pikeun nambahkeun rékaman kontak anjeun, pausahaan sarta poéna pakait sareng pausahaan ieu.

Sajaba ti manajemén jualan ngaliwatan aplikasi CompanyHub, CompanyHub ogé wajib nyadiakeun ladenan di handap

  • Plugin Browser Google Chrome pikeun nyukcruk kagiatan email na nyadiakeun laporan kagiatan sapertos
  • Kadali ka ngaropea babagi data sarta pikeun ngajaga hirarki
  • Suggesting nurutan up kalawan kontak ayeuna
  • Panginget lamun balad ulah ngawalon email jeung pancén sapopoé sarta turutan-up jsb
  • Apdet kana aplikasi CompanyHub

Sakabéh paguneman telepon antara anjeun jeung kami dina hubungan jeung Layanan bisa jadi dirékam pikeun tujuan kualitas internal urang jeung anjeun hereby idin pikeun monitoring jeung ngarékam misalna.

Watesan

Anjeun dinyatakeun dilarang tina teu wajib:

  • Indulge dina data pertambangan, scraping, Crawling, atawa ngagunakeun sagala proses atanapi prosés nu ngirim queries otomatis ka aplikasi CompanyHub.
  • Ngaropéa, adaptasi, narjamahkeun, atawa sabalikna insinyur sagala bagian tina aplikasi CompanyHub atawa Services.
  • Paké sagala robot, lancah, situs aplikasi pilarian / dimeunangkeun, atawa alat séjén pikeun meunangkeun atawa indéks naon bagian tina aplikasi CompanyHub atawa Services.
  • Reformat atawa pigura sagala nyangkokkeun sabagian kaca web anu bagian tina aplikasi CompanyHub atawa Services.
  • Nganggo Website atawa Services, ngahaja atanapi ngahaja, mun ngalanggar sagala, kaayaan, hukum nasional atawa internasional lokal lumaku.
  • Ngirimkeun sagala virus, cacing, defects, kuda Trojan atawa item nu sejen tina sipat destructive.

Da eta larangan di luhur, Anjeun kudu mastikeun yén:

  • Aplikasi CompanyHub ieu ngan dipaké keur jualan internal nyukcruk ku anjeun atawa organisasi Anjeun
  • Aksés ka aplikasi CompanyHub bakal dibales ukur keur karyawan anjeun, wawakil atawa kontraktor
  • Anjeun moal nyadiakeun, atawa lamun heunteu nyieun sadia dina aplikasi CompanyHub dina formulir naon (kaasup ku ngabagikeun Kapercayaan aksés ka aplikasi CompanyHub), dina sadayana atawa sabagian (kaasup tapi teu diwatesan ka babagi kodeu obyék atawa kode sumber) ka pihak katilu mana wae tanpa idin ditulis saméméh urang

Euweuh ngandung dieu bakal ditaksir salaku granting lisénsi sagala kaayaan sagala hak cipta intelektual vested di urang atawa katuhu wae pikeun make aplikasi CompanyHub atanapi salah sahiji Layanan urang lian ti jadi dieu dinyatakeun dieusian.

Hak inteléktual

Ngaran parusahaan jeung logos sarta sakabeh produk patali jeung ngaran jasa, tanda rarancang jeung slogan mangrupakeun mérek jeung tanda jasa dipake ku CompanyHub na anu budi milik CompanyHub. Aplikasi CompanyHub, kode sumber, desain tur gaya dipaké pikeun penyediaan Services anu hak ciptana ka CompanyHub.

Lian ti lisénsi bisa laksana pikeun nganggo aplikasi CompanyHub sakumaha dinyatakeun dijerona ieu tos, sadaya katuhu, judul jeung minat sarta ka sadaya hak cipta intelektual, kaasup tapi teu diwatesan ku naon hak cipta, dagang jeung data base katuhu, vested di Service, kaasup eusi therein na Pilihan jeung susunan tujuanana, wajib sepanjang waktos tetep mibanda kami. Euweuh di Sarat ieu sareng katangtuan jeung / atawa pasatujuan éta dimaksudkeun pikeun ngirimkeun sagala atawa bagian tina hak-hak misalna.

Iwal lisénsi pikeun make aplikasi CompanyHub, sakumaha otorisasi handapeun Sarat ieu, Anjeun teu keur dibales wae katuhu kana sagala hak cipta, dagang, patén séjén katuhu intelektual dina aplikasi CompanyHub atawa jasa, prosés atawa téhnologi digambarkeun therein. Sadaya hak sapertos nu dipikagaduh ku CompanyHub.

Sadaya hak, judul jeung kapentingan kaasup dagang na hak cipta di hormat tina ngaran domain na aplikasi CompanyHub disadiakeun ngaliwatan Services anu ditangtayungan ku CompanyHub. aksés diidinan, baranahan, redistribution, pangiriman jeung / atawa kaayaan sagala informasi anu dikandung dina aplikasi CompanyHub dina sagala manner lianna, boh dina sadayana atawa sabagian, nu mastikeun dilarang, gagal mana Peta légal ketat bakal ngagagas ngalawan anjeun.

Anjeun bakal ngaropéa sagala hak, judul jeung dipikaresep ku data kaasup ku maneh kana aplikasi CompanyHub. Anjeun oge kudu nahan sagala hak, judul jeung minat analisis jeung laporan dihasilkeun ngagunakeun aplikasi CompanyHub.

Pamakéan nandakeun inpormasi disadiakeun pikeun urang

Sadaya inpo rahasia, proprietary atanapi diwanoh pribadi disadiakeun pikeun urang, atawa kaala ku urang salila screening awal surelek bakal diteundeun rahasia sepanjang waktos sakumaha disadiakeun di Sarat jeung Kaayaan Pamakéan urang. Kabéh feedbacks, waleran, patarosan, komentar, saran, pamanggih atawa kawas, nu ngirim ka urang bakal diolah salaku mahluk non-rahasia na nonproprietary.

kabijakan privasi

CompanyHub geus komitmen pikeun mayungan nu privasi sarta karusiahan tina inpo pribadi Anjeun nu eta bisa menta sarta tampa petunjuk ti anjeun. Maca pernyataan kawijakan privasi urang ngeunaan informasi pribadi misalna, mangga tingal kami KABIJAKAN PRIVASI.

Desclaimer eusi

CompanyHub communicates informasi sanggeus analisa data disadiakeun ku anjeun sarta data ditarik tina surelek. CompanyHub boga kontrol leuwih katepatan tina kandungan, integritas atawa kualitas data disadiakeun ku anjeun, sarta aplikasi CompanyHub bisa ngawengku akurat teknis atanapi kasalahan panulisan, sarta kami sangkan euweuh jaminan, atawa bisa urang dilaksanakeun nanggungjawaban kanggo sajalan misalna, kaasup dina nu CompanyHub aplikasi kaaslian, kualitas, atanapi legality, atawa naon baé nu minuhan hak cipta intelektual sejen, atawa rugi atawa ruksakna sagala hasilna.

Anjeun hereby disarankan na cautioned yen sakabeh informasi disadiakeun ku maneh dicokot ku urang dina iman alus, tanpa sahenteuna suspecting nu bonafides inpormasi jeung CompanyHub henteu mastikeun, teu ngaku, atawa ngalanggan klaim sarta ngagambarkeun dijieun ku pangiklan kana / s didaptarkeun ku CompanyHub.

CompanyHub cadangan bener, dina kawijaksanaan budi sarta tanpa kawajiban sagala, sangkan ronjatan ka, atawa ngabenerkeun naon kasalahan atawa omissions dina, naon bagian tina aplikasi CompanyHub.

Tumbu ka situs internét éksternal bisa jadi disadiakeun dina eusi tina aplikasi CompanyHub atanapi Layanan lianna salaku genah ka anjeun. The Listing tina hiji situs éksternal teu imply dukungan loka nu dumasar CompanyHub atanapi affiliates na. Lamun anjeun klik spanduk pangiklan, Tumbu sponsor, atawa Tumbu éksternal séjén ti Website atawa Layanan sejen, panyungsi anjeun bisa otomatis alihan anjeun jandela pangotektak anyar anu henteu hosted atawa dikawasa ku CompanyHub. CompanyHub teu jawab eusi sagala dipasang dina situs web pihak katilu misalna atawa henteu eta nyandak tanggungjawab sagala pikeun mastikeun kinerja atawa ketersediaan jaba pihak katilu misalna. CompanyHub na affiliates na teu jawab eusi, fungsionalitas, kaaslian atawa kaamanan téhnologis sahiji situs éksternal. Urang cagar hak mareuman Tumbu atawa tina situs pihak-katilu ka salah sahiji Layanan urang, sanajan urang aya dina kaayaan euweuh kawajiban pikeun ngalakukeunana.

CompanyHub ogé cadangan hak maksa / ngarobah perda aksés ti Aplikasi CompanyHub, naha dina watesan fee aksés, timings, alat-alat, larangan aksés atawa lamun heunteu, nu bakal dipasang ti jaman ka jaman dina Sarat ieu. Éta tanggung jawab pamaké pikeun ngarujuk Sarat ieu unggal waktu aranjeunna nganggo Service di.

garansi

Urang ngajamin yén urang téh nu boga ti aplikasi CompanyHub, sarta boga hak jeung wewenang pikeun ngabulkeun nu lisénsi pikeun make aplikasi CompanyHub. Simkuring teu ngajamin, garansi, nampa kaayaan naon baé atanapi ngadamel sagala ngagambarkeun yén aplikasi CompanyHub moal papanggih syarat anjeun atanapi yén pamakéan sahiji aplikasi CompanyHub bakal uninterrupted atawa kasalahan-gratis. Taya katerangan lisan atawa tulisan lianna disadiakeun ku Kami bakal nyieun jaminan atawa sagala cara ningkatkeun liability kami, sarta anjeun moal ngandelkeun informasi misalna.

Urang salajengna ngajamin yén aplikasi CompanyHub teu ngalanggar kana sagala subsisting arus jeung hak cipta India enforceable, mérek dagang atawa patén, sarta kami bakal tur hereby ulah satuju indemnify jeung tahan Anjeun bahya di hormat tina sagala karugian, waragad, Karuksakan atawa expenses (kaasup lumrah attorne urang waragad sarta waragad pangadilan) timbul kaluar tina sagala ngaku, paménta atawa aksi alleging yén aplikasi CompanyHub ngalanggar atanapi infringes nu hak cipta India, dagang, patén atawa lianna katuhu intelektual tina pihak katilu mana wae, disadiakeun yen Anjeun intim Us dina waktos lumrah tur manjangkeun gawé babarengan pinuh anjeun dina Nyiapkeun pertahanan ngalawan sagala klaim misalna.

No Rek

Sagala pamakéan tina Service, reliance kana sagala aplikasi CompanyHub, sarta sagala pamakéan Internét umumna bakal jadi di résiko Anjeun budi. CompanyHub disclaims sagala na sagala tanggungjawab atawa liability keur akurasi, eusi, completeness, legality, reliabiliti, atawa operability atanapi ketersediaan informasi atawa bahan ditingal dina hasil / laporan dihasilkeun ngaliwatan Service di.

Aplikasi CompanyHub jeung jasa anu disadiakeun dina hiji "Salaku Dupi" jeung "Salaku Sadia" dadasar tampa aya jaminan nanaon nu, lian ti jadi dinyatakeun disadiakeun dieu, boh express atanapi tersirat atanapi statutory, kaasup tapi teu diwatesan ka, nu HARANSI tersirat tina merchantability, kabugaran pikeun maksud tinangtu, atawa non-ngalanggar. CompanyHub disclaims, ka extent fullest diijinkeun dina hukum, sagala HARANSI ngeunaan kaamanan, reliabiliti, akurasi sarta kinerja aplikasi companyhub jeung jasa. CompanyHub henteu ngajamin yén sagala defects atawa kasalahan bakal dilereskeun atawa nu eusina mangrupa bébas tina virus atawa komponen ngabahayakeun lianna. CompanyHub ogé disclaims sagala na sagala HARANSI ka extent fullest diijinkeun dina hukum dina Wasalam ka sagala informasi, barang, atawa layanan, diala liwat, advertisements atanapi nampi ngaliwatan sagala Tumbu disadiakeun ku atanapi liwat jasa kana.

Keterbatasan liability

CompanyHub teu nganggap sagala liability légal atawa tanggung jawab akurasi, completeness, atawa usefulness tina sagala laporan, analisis atawa ladenan nu ditawarkeun ngaliwatan aplikasi CompanyHub. Dina henteu acara wajib CompanyHub jadi makéna anjeun, dina akun pamakean anjeun, nyalahgunakeun atawa reliance dina aplikasi CompanyHub atawa pamakéan (atawa henteu mampuh ngagunakeun), reliance kana atawa kinerja layanan wae, keur naon Karuksakan sama sekali, kaasup langsung, husus , Karuksakan punitive, teu langsung, consequential atanapi incidental atanapi Karuksakan pikeun leungitna kauntungan, sharing, pamakéan, atawa data, naha dibawa di nanaon, kontrak, ngalanggar intelektual, tort (kaasup lalawora) atawa téori séjén, sanajan CompanyHub éta sadar atawa geus disarankan sahiji kamungkinan ruksakna sapertos timbul kaluar tina atawa dihubungkeun jeung pamakéan (atawa henteu mampuh ngagunakeun) atawa kinerja aplikasi CompanyHub atanapi layanan anu.

Anjeun nganggap kabeh tanggung jawab sarta résiko keur ngagunakeun aplikasi CompanyHub jeung layanan nu. Keterbatasan baheula wajib nerapkeun notwithstanding sagala gagalna kaperluan penting tina sagala ubar kawates sarta ka extent fullest diijinkeun dina hukum lumaku. Lamun dilaksanakeun yén pangaluaran atawa watesan ngeunaan liability of Karuksakan consequential atanapi incidental teu enforceable, dina kaayaan kitu, liability nu bakal dugi ka extent fullest diijinkeun ku hukum.

Idemnification

Anjeun satuju indemnify jeung tahan kami sarta kami perwira, direksi, agén, sarta pagawé, bahya ti sagala ngaku atawa paménta, kaasup waragad attorneys lumrah ', dijieun ku pihak katilu mana wae alatan atanapi timbul kaluar tina breach anjeun Sarat ieu, palanggaran Anjeun hukum wae, atawa palanggaran anjeun tina hak pihak katilu, kaasup nu ngalanggar ku anjeun tina sagala intelektual atawa katuhu séjén tina sagala jalma atawa lembaga.

rupa-rupa

istilah - Sarat ieu bakal tetep dina gaya lengkep sareng pangaruh kantos waktos sapertos nu neruskeun nganggo aplikasi CompanyHub atawa Layanan patali.

Severability - Lamun keur alesan naon a pangadilan yurisdiksi kompeten manggih wae rezeki atawa nyangkokkeun sabagian Sarat ieu janten unenforceable, sésana anu Sarat bakal di teruskeun sa angkatan lengkep sareng pangaruh.

sakabéh pasatujuan - Sarat ieu mangrupakeun sakabéh perjangjian antara urang jeung supersedes jeung ngagantikeun kabéh understandings prior atanapi contemporaneous atanapi pasatujuan, tinulis atawa lisan, ngeunaan materi palajaran tina Sarat ieu. pamakéan terus anjeun tina Layanan bakal bukti nu ngayakinkeun ngeunaan ditampa anjeun dianggap keur naon modifikasi dijieun ku kami pikeun Sarat ieu.

Waiver - Sagala waiver tina sagala rezeki anu Sarat bakal efektif ngan lamun aya tulisan anu disaluyuan ku maneh na CompanyHub.

tugas - Anjeun bisa jadi teu napelkeun salah sahiji hak anjeun atanapi tugas dina Sarat ieu tanpa idin ditulis express ti kami. CompanyHub bisa napelkeun na kawajiban / tugas jeung hak-hak dina Sarat ieu tanpa merlukeun neangan idin wae ti anjeun.

Notices - Sakabéh notices urang, tungtutan jeung komunikasi lianna kudu aya tulisan anu bakal dianggap geus dibikeun (a) lamun mailed ku mail kadaptar, parangko prepaid, (b) lamun dikirimkeun ku kurir sapeuting, (c) lamun dikirim ku faksimil transmisi na transmisi sapertos anu dikonfirmasi sakumaha narima, atawa (d) lamun dikirim ku mail éléktronik, sarta surat sapertos anu dikonfirmasi sakumaha narima, dina unggal hal ka alamat, nomer fax atawa e-mail alamat dieusian on Website éta. Sakabéh notices anjeun, tungtutan jeung komunikasi lianna kudu aya tulisan anu bakal dianggap geus dibikeun (a) lamun mailed ku mail Certified, parangko prepaid atanapi lamun dikirimkeun ku kurir sapeuting, ka alamat kami: CompanyHub IT Leyuran Pvt. Ltd., Sanjivani, Gandharv Nagari, Nasik Jalan, Nasik, Maharashtra, India - 422101

kahar - Dina euweuh acara wajib urang dilaksanakeun makéna atawa jadi dianggap janten di breach hereof pikeun sagala gagalna atawa reureuh tina kinerja hasilna tina sagala wewenang Peta, seuneu, caah, insurrection, gempa, kakuatan ngaruksakna, gagal jaringan, nyieun onar, ngabeledug, embargo, panarajangan (naha légal atawa haram), polah téroris, kuli atawa bahan kakurangan, interupsi angkutan sagala jenis atawa pagawean slowdown atawa kaayaan sejen teu alesan dina kontrol urang.

arbitrasi - Sagala sengketa jeung béda sama sekali timbul dina sambungan kalawan Sarat ieu bakal netep ku arbitrase luyu jeung arbitrase na Conciliation Act, 1996. Sadaya cara ngagawe bakal dilakukeun dina basa Inggris. Iwal dina Pihak satuju dina dampal arbiter aya wajib aya tilu Arbitrators, salah bisa dipilih ku unggal pihak, jeung katilu bisa dipilih ku dua Arbitrators diangkat ku pihak. The tempat of arbitrase wajib di Nasik, India. Sagala pangajén rendered ku arbiter nu bakal jadi nu ngayakinkeun sarta mengikat kana pihak hereto.

jajahan Hukum - Sarat ieu bakal diatur ku na ditaksir luyu jeung hukum India jeung anjeun satuju ngalebetkeun ka yurisdiksi ekslusif tina pangadilan situated di Nasik. Anjeun jawab patuh hukum lumaku. CompanyHub cadangan hak neangan sagala remedies sadia di hukum tur di equity keur pelanggaran of Sarat ieu.

Kontak jeung Kawajiban pikeun nginpokeun - Mangga wartosan kami kalawan patalékan ngeunaan Sarat ieu. Mangga ngalaporkeun sagala pelanggaran nu Sarat jeung support@companyhub.com.

pangakuan - YOU ngaku yen Anjeun gaduh maca jeung satuju kana ALL istilah ieu. Anjeun boga bebas dievaluasi THE DESIRABILITY OF AVAILING ladenan ngaliwatan COMPANYHUB aplikasi jeung henteu gumantung Sakur ngagambarkeun, garansi OR pernyataan lian ti nu diatur dina ieu Sarat.

Nyokot 15 mnt numpak tina CompanyHub tur jadi siap jadi thrilled

Hayu urang Coba Ieu 14 Days sidang gratis. Taya kartu kiridit diperlukeun.
Awards
×

Mangga eusian rinci ka meunang bedah