CompanyHub NEW UI е сега во живо!
Ние користиме колачиња за да ја подобриме функционалноста и перформансите на нашите корисници. Прочитајте го нашиот политика за колачиња за повеќе детали. Разбрав

Продажен тим мрази CRMs?

Дајте им 'Easy-as-Excel CRM' Тие навистина ќе ги користат

 • Дава целосна видливост во продажбата
 • Целосно прилагодливо со влечење-пад
Не земај го нашиот збор. Обидете се за 14 денови, а потоа одлучете сами.Започнете бесплатно

Доверливи од 2000 + клиенти и CRM експерти

Добитник е на наградите
 • Финансии на интернет
 • Софтвер предложи
 • Висок изведувач
 • Business.com
 • Црвениот Херинг победник
 • Софтвер предложи
 • Финансии на интернет

Следење предлози - Ова се претвора повеќе води
& Добива повеќе повторувачки бизнис

Следење Suggetions - Следење на софтвер
Следење предлози - персонализирана CRM

Изградба на подобри односи Со лесно
Останете во контакт со вашата мрежа

CompanyHub ве потсетува на води што треба да ги следите.
Едноставно поставете го топлината што покажува колку често сакате да останете во контакт.
Секогаш кога има недостаток на комуникација, вие автоматски
добие потсетник за следење.

ПРОДАЈ СЕГА БЕСПЛАТНО
Денови на 14 бесплатен пробен период. Не е потребна кредитна картичка.

Добијте 360 ° поглед на води на едно место

Видете Разговори, пораки, белешки, задачи, итн. На местото 1 и одлучувајте за следните чекори

CRM за мали бизниси
ПРОДАЈ СЕГА БЕСПЛАТНО
Денови на 14 бесплатен пробен период. Не е потребна кредитна картичка.

Зачувај најмалку 2 часови секој ден
Со комплетна продуктивност Suite

Заштедете време со синхронизација на е-пошта со 2-начин, шаблони за е-пошта и масовно пошта

 • 1. Вметни е-пошта
 • 2. Персонализирај
 • 3. Испрати пошта
Чувајте го повторувањето за еден час
 • 1. Изберете Контакти
 • 2. Изберете Шаблон
 • 3. Испрати пошта
Готово во 2 минути
ПРОДАЈ СЕГА БЕСПЛАТНО
Денови на 14 бесплатен пробен период. Не е потребна кредитна картичка.

Целосно приспособлив

Организирајте ги вашите податоци онака како што сакате
Со Алатки за влечење и спуштање.

Прилагодени полиња и табели


Следете ги сите информации што ви се потребни со сопствени полиња и табели

Колони и филтри

Погледнете ги сите важни информации веднаш со прилагодување на колони.
Филтрирај податоци во клик со зачувани филтри.

Добијте "Easy As Excel" CRM Вашиот тим ќе користи

Управувајте со води од една страница. Исто како Excel.

Креирај води веднаш

Брзо креирајте нов водич / контакт
без да ја напушти страницата

Уредете ги полињата на различни записи
Како и Excel

Двоен клик на кое било поле за да направите промени.
И зачувајте ги сите промени во 1 кликнете.

Додај белешки / Задачи / Разговори

Додади активност исто така од истата страница

ПРОДАЈ СЕГА БЕСПЛАТНО
Денови на 14 бесплатен пробен период. Не е потребна кредитна картичка.

Автоматизира Сигнали, потсетници, Водечка задача, Откривање на дупликати или било кој друг процес во Преглед со Повлечете пад автоматизација.

Секоја модерна организација за продажба, како што е твојата, мора автоматизирање на здодевни задачи и фокусирање на продуктивни работи.

Продажба автоматизација CRM

Автоматизирај речиси ништо во Преглед.

 • Предупредувања / потсетници за продажни лица
 • Потсетници / пораки до клиентите
 • Аларми / известувања до менаџерите
 • Автоматизира секој работен процес / процес како проверка на дупликати
 • Масовно се менува како пренесување на води

Снимајте води автоматски од веб-страница

И лесно се интегрира со 1000 + апликации користејќи Zapier / PieSync

Веб да доведе - Водечки систем за управување

Видете Продажни активности, Изведба на тим за продажба и увид на клиентите со многу лесно, но моќно известување.

Видете продажни активности

Колку пораки испратија, повици што ги направиле, нови води итн

Види продажни активности - извештај за гасоводот

Споредете ја изведбата на продажни луѓе

Извештај за продажба на гасоводот

Анализирај нешто во реално време

Продажбата, големите зделки, блиската стапка, активностите, компаративните перформанси итн.

За секој временски период

Последни 6 месеци, Последни 30 дена, Последен месец, Последни 2 четвртини итн

Прекрасни Визуализации

 • Површина табела
 • Бар-табела
 • Пит табела
 • Линија шема
 • Долна табела
 • Пивот Табела
ПРОДАЈ СЕГА БЕСПЛАТНО
Денови на 14 бесплатен пробен период. Не е потребна кредитна картичка.

Дали сте подготвени да започнете со CompanyHub?

ПРОДАЈ СЕГА БЕСПЛАТНО 14 дена бесплатен пробен период. Не е потребна кредитна картичка.
Добитник е на наградите
 • Финансии на интернет
 • Софтвер предложи
 • Business.com
 • Црвениот Херинг победник
 • Софтвер предложи
 • Финансии на интернет
×

Ве молиме пополнете детали за да добиете ценообразуване